Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Απόλυτη απόδειξη: Το Covid-19 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη νέα παγκόσμια τάξη

1. Οι ιατροί δηλώνουν ότι σχεδιάστηκε η πανδημία

Μια ομάδα περισσότερων από  500 ιατρών στη Γερμανία με την  ονομασία «Γιατροί για Πληροφόρηση» έκανε μια  συγκλονιστική δήλωση κατά τη διάρκεια εθνικής συνέντευξης τύπου : (1)

«Ο πανικός Corona είναι ένα παιχνίδι. Είναι μια απάτη. Μια απάτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός παγκόσμιου εγκλήματος. "

Αυτή η μεγάλη ομάδα ειδικών ιατρικής δημοσιεύει μια ιατρική εφημερίδα σε 500.000 αντίτυπα κάθε εβδομάδα, για να ενημερώνει το κοινό σχετικά με τη  μαζική παραπληροφόρηση στα κύρια μέσα ενημέρωσης .

Διοργανώνουν επίσης μαζικές διαμαρτυρίες στην Ευρώπη, όπως αυτή της 29ης Αυγούστου 2020, όπου 12 εκατομμύρια άνθρωποι υπέγραψαν και αρκετά εκατομμύρια εμφανίστηκαν.

Γιατί αυτοί οι 500+ ιατροί λένε ότι η πανδημία είναι παγκόσμιο έγκλημα; Τι ξέρουν ότι δεν το κάνουμε;

Προγραμματισμένη πανδημία διαμαρτυρίας Βερολίνο 1

Μία από τις πολλές διαμαρτυρίες ενάντια στην «πλανδημική» που δεν θα δείτε στα mainstream media

2. Εκατοντάδες ισπανοί ιατροί λένε ότι η πανδημία είναι προγραμματισμένη

Στην Ισπανία, μια ομάδα 600 ιατρών που ονομάζεται «Γιατροί για την Αλήθεια», έκανε παρόμοια δήλωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Προγραμματισμένη πανδημία γιατρών για την αλήθεια Ισπανία

Γιατροί για την Αλήθεια, Ισπανία

«Το Covid-19 είναι μια ψεύτικη πανδημία που δημιουργήθηκε για πολιτικούς σκοπούς. Πρόκειται για μια παγκόσμια δικτατορία με δικαιολογία. Προτρέπουμε τους γιατρούς, τα μέσα ενημέρωσης και τις πολιτικές αρχές να σταματήσουν αυτήν την εγκληματική επιχείρηση, διαδίδοντας την αλήθεια.  (2)

Η Γερμανία και η Ισπανία είναι μόνο δύο παραδείγματα. Παρόμοιες μεγάλες ομάδες εκατοντάδων ιατρικών εμπειρογνωμόνων υπάρχουν σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στις ΗΠΑ ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται  PLANDEMIC , το οποίο εκθέτει το COVID-19 ως εγκληματική επιχείρηση, υποστηρίζεται από περισσότερους από 27.000 ιατρούς!

Γιατί αυτοί οι χιλιάδες επαγγελματίες του ιατρικού κόσμου λένε ότι η πανδημία είναι έγκλημα; Σε ποιες πληροφορίες έχουν πρόσβαση, τις οποίες δεν λαμβάνουμε από τα mainstream media;

Σας προσκαλώ να δείτε τα ακόλουθα γεγονότα με ανοιχτό μυαλό και μετά να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα…

3. Το 2015 μια μέθοδος δοκιμής κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για… COVID-19

Το 2015 ένα «Σύστημα και μέθοδος δοκιμών για COVID-19» κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον  Richard Rothschild , με έναν ολλανδικό κυβερνητικό οργανισμό.

Το κατάλαβα; Το 2015 -  τέσσερα χρόνια πριν ακόμη υπάρξει η ασθένεια  - αναπτύχθηκε μια μέθοδος δοκιμής για το COVID-19. (2Β)

Rothschild Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Covid 19

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε το να βυθιστεί για λίγο…

4. Εκατομμύρια κιτ δοκιμής COVID-19 πουλήθηκαν το 2017 και το 2018

Όπως γνωρίζουμε, η νέα ασθένεια COVID-19 εμφανίστηκε στην Κίνα προς το τέλος του 2019. Ως εκ τούτου, ονομάστηκε  COVID-19, το οποίο είναι αρκτικόλεξο για το Corona Virus Disease 2019 .

Τα δεδομένα από την Παγκόσμια Ολοκληρωμένη Εμπορική Λύση, ωστόσο, δείχνουν κάτι εκπληκτικό:

"Το 2017 και το 2018 - δύο χρόνια πριν από το COVID-19 - εκατοντάδες εκατομμύρια δοκιμαστικά κιτ για το COVID-19 διανεμήθηκαν παγκοσμίως."

Covid 19 Test Kits Export WorldwideCovid 19 Test Kits Export Worldwide 2

'Γρήγορα! Κρυψ'το!!'

Αυτά τα δυσάρεστα δεδομένα ανακαλύφθηκαν από κάποιον στις 5 Σεπτεμβρίου 2020, ο οποίος τα δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα. Την επόμενη μέρα έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Στις 6 Σεπτεμβρίου το WITS ξαφνικά άλλαξε την αρχική ονομασία «COVID-19» σε ασαφή «Ιατρικά κιτ δοκιμής».

Αυτό δεν επιτρέπεται στο εμπόριο, επειδή πρέπει πάντα να είστε συγκεκριμένοι. Υπάρχουν πολλοί τύποι κιτ δοκιμής για διαφορετικές ασθένειες.

Το γεγονός ότι αφαίρεσαν την προδιαγραφή «COVID-19», αφού αυτά τα δεδομένα έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύει ότι δεν θέλουν κανέναν να το γνωρίζει.

Ωστόσο, ξέχασαν να διαγράψουν μια λεπτομέρεια: ο κωδικός προϊόντος για αυτά τα «Ιατρικά κιτ δοκιμής» είναι  300215 που σημαίνει: «κιτ δοκιμής COVID-19».

Κωδικός προϊόντος Covid19

Η κάλυψή τους ήρθε πολύ αργά: αυτές οι κρίσιμες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν και αποκαλύπτονται από εκατομμύρια παγκοσμίως. Μπορείτε να  κατεβάσετε ένα PDF που εμφανίζει τα αρχικά δεδομένα αυτού του ιστότοπου .

Δύο χρόνια  πριν από  το ξέσπασμα του COVID-19, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, η Κίνα και τα έθνη σε όλο τον κόσμο άρχισαν να εξάγουν εκατομμύρια όργανα διαγνωστικών δοκιμών για… COVID-19, μια ασθένεια που υποτίθεται ότι δεν υπήρχε καν τότε.

6. Το «Έργο» COVID-19 έχει προγραμματιστεί έως το 2025

Η Παγκόσμια Τράπεζα δείχνει ότι το COVID-19 είναι ένα έργο που έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί μέχρι ... τέλος Μαρτίου 2025! Επομένως, η πρόθεση είναι να συνεχίσουμε για άλλα  ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ . (2C)

Πρόγραμμα Covid 2025 1

7. Ο Anthony Fauci εγγυήθηκε μια πανδημία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Το 2017 ο Anthony Fauci έκανε μια πολύ περίεργη πρόβλεψη, με μια ακόμη πιο ξένη βεβαιότητα.

Με πλήρη εμπιστοσύνη ο Fauci ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Προέδρου Τραμπ θα συνέβαινε σίγουρα ένα εκπληκτικό ξέσπασμα μιας μολυσματικής ασθένειας.

Να τι είπε: (3)

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ θα υπάρξει πρόκληση για την επόμενη διοίκηση στην αρένα των μολυσματικών ασθενειών.

"Θα υπάρξει ΕΞΟΔΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ.  Δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό για αυτό. "

Πώς θα μπορούσε ο Fauci να εγγυηθεί μια έκπληξη που θα συμβεί κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης Trump; Τι ήξερε ότι δεν το κάνουμε;

Απόσπασμα του Anthony Fauci - πρόβλεψη κοραναϊού

8. Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς εγγυήθηκαν μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία

Το 2018 ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε δημοσίως ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια παγκόσμια πανδημία που θα μπορούσε να εξαλείψει 30 εκατομμύρια ανθρώπους. Είπε ότι αυτό θα συνέβαινε πιθανώς κατά την επόμενη δεκαετία. (4)

Η Μελίντα Γκέιτς πρόσθεσε ότι ένας μηχανικός ιός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τις ανθρωπιστικές επιστήμες και επίσης διαβεβαίωσε ότι θα έπληττε την ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια. (5)

«Μια παγκόσμια πανδημία είναι ΕΠΑΝΩ. Ένας μηχανικός ιός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Αυτό θα συμβεί την ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΜΕΝΗ ». - BILL Gates, το 2018

Ο Bill Gates για το coronavirus το 2018

Αφήστε την επιλογή των λέξεων να ηχεί στο μυαλό σας για μια στιγμή…

Ισχυρίζονται ότι ο πυκνός πληθυσμός του κόσμου εγγυάται αυτήν την επικείμενη παγκόσμια πανδημία.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: το  μεγαλύτερο μέρος της γης είναι ακατοίκητο . Απλά πετάξτε πάνω από την Αμερική με ένα αεροπλάνο και κοιτάξτε έξω από το παράθυρο. Βλέπετε κενό χώρο τις περισσότερες φορές, με μερικές πόλεις εδώ και εκεί. Οι περισσότερες από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ακόμη ανοιχτές και κενές .

Το ίδιο ισχύει και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυστραλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Αμερική, Αφρική ...  είναι η αγριότητα ως επί το πλείστον . Ο πλανήτης μας δεν είναι τόσο πυκνοκατοικημένος όσο θέλει να πιστέψουμε ο Μπιλ Γκέιτς. Αυτός ο παγκόσμιος χάρτης το δείχνει καθαρά…

Κενή Γη

Το μεγαλύτερο μέρος της γης είναι εντελώς άκυρο από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρουσία. Επομένως,  η ιδέα ότι ο κόσμος είναι υπερβολικά μεγάλος πληθυσμός  και είναι αναγκασμένος να δημιουργήσει μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία είναι ψέμα.

[Οι δυνάμεις που δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία για να δικαιολογήσουν μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού - δηλαδή  ερήμωση .]

Οι Γκέιτς ισχυρίστηκαν επίσης ότι τα αεροπορικά ταξίδια ήταν βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν μια παγκόσμια πανδημία. Αλλά αμέτρητοι άνθρωποι ταξιδεύουν με αεροπλάνα τον περασμένο αιώνα.

Αυτό οδήγησε σε συνεχείς εκδηλώσεις παγκόσμιων πανδημιών; Φυσικά και όχι!

Τα επιχειρήματά τους για τους οποίους εγγυήθηκαν μια παγκόσμια πανδημία τα επόμενα χρόνια είναι ψέματα. Ποια είναι λοιπόν η πραγματική τους βάση για να κάνουν τέτοιες εγγυημένες προβλέψεις;

9. Πρακτική για μια πανδημία

Λίγους μήνες πριν από το ξέσπασμα, ο Bill Gates - ο έμπορος εμβολίων αριθ. 1 στον κόσμο - διοργάνωσε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Μαντέψτε τι ήταν το γεγονός; Ήταν μια «πανδημική άσκηση κορανοϊού».

Ναι, το διάβασες σωστά:

Ο Μπιλ Γκέιτς οργάνωσε μια άσκηση πανδημίας κοροναϊού, ακριβώς πριν συμβεί!

Event201 Προγραμματισμένη πανδημία

Στη μεγάλη οθόνη στο αμφιθέατρο, βλέπετε το κείμενο τυπωμένο: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός που γίνεται πανδημία». Αυτή η  πανδημική άσκηση ονομάστηκε Event201  και έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019, κυριολεκτικά ακριβώς πριν από το ξέσπασμα.

Το συμπέρασμά τους ήταν ότι όλη η ανθρωπότητα πρέπει να εμβολιαστεί…

Γεγονός 201 coronavirus

10. Ενθουσιασμός για την πώληση εμβολίων κατά το επόμενο έτος

Λίγο μετά από αυτήν την «άσκηση για μια πανδημία κοραναϊού» ο Μπιλ Γκέιτς tweeted:

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το τι θα μπορούσε να σημαίνει το επόμενο έτος για μία από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία: εμβόλια.» - Μπιλ Γκέιτς, 19 Δεκεμβρίου 2019

Tweet Μπιλ Γκέιτς Single

Σκεφτείτε το: ο έμπορος εμβολίων αρ. 1 στον κόσμο εγγυάται μια παγκόσμια πανδημία που θα εμφανιστεί τα επόμενα χρόνια, και η σύζυγός του είπε ότι όλοι πρέπει να φοβόμαστε έναν μηχανικό ιό που βρίσκεται «στο δρόμο του». Στη συνέχεια, οργανώνουν μια άσκηση για μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία και λένε ότι τα εμβόλια θα είναι η μόνη λύση. Στη συνέχεια ο Bill Gates κάνει tweets πόσο ενθουσιασμένος είναι για την πώληση εμβολίων τον επόμενο χρόνο. Αμέσως μετά, ξεσπά η πανδημία.

Πράγματι, αμέσως ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει ότι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι να αγοράσει τα εμβόλια του…

11. Προβλεπόμενη πανδημία Coronavirus 2020 το 2013

Το 2013 ένας μουσικός έγραψε ένα τραγούδι που ονομάζεται PANDEMIC. Στους στίχους του περιέγραψε μια παγκόσμια πανδημία που σκοτώνει εκατομμύρια, κλείνει τις οικονομίες και προκαλεί ταραχές.

Το τραγούδι του περιέγραψε κυριολεκτικά με μεγάλη λεπτομέρεια αυτό που βλέπουμε στον κόσμο μας σήμερα, επτά χρόνια αργότερα.

Ανέφερε ακόμη και το ακριβές έτος της πανδημίας: 2020, και τον συγκεκριμένο τύπο ιού: έναν κοροναϊό. (6)

Αυτή είναι μια γραμμή στους στίχους του από το 2013:

«Το 2020 σε συνδυασμό με το CoronaVirus, στοίβαγμα σωμάτων».

Αυτό το τραγούδι προέβλεψε επίσης τις ταραχές που μαίνονται τώρα σε όλη την Αμερική:

«Το κράτος ταραχές, χρησιμοποιώντας τον δρόμο έξω. Έρχεται στα παράθυρά σας. "

Πώς θα μπορούσε αυτός ο μουσικός να γνωρίζει το 2013 ότι μια πανδημία κοραναϊού θα ξεσπάσει το 2020 και ότι κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημικής ταραχής θα ξεσπάσει; Εξηγεί:

«Έκανα έρευνα το 2012 και διάβασα τις λεγόμενες« θεωρίες συνωμοσίας ». Ξέρετε, αυτές οι έρευνες που τα μέσα δεν θέλουν να εξετάσουμε. Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες, οι πανδημίες αναμένεται να συμβούν στη δεκαετία 2020 - 2030. Έτσι έγραψα το τραγούδι Pandemic γι 'αυτό.

12. Παγκόσμια επιτροπή παρακολούθησης ετοιμότητας τον Σεπτέμβριο του 2019: «Ετοιμαστείτε για μια παγκόσμια πανδημία κοραναϊού»

Τον Σεπτέμβριο του 2019 - επίσης ακριβώς πριν από το ξέσπασμα - το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «A World At Risk».

Τόνισε την ανάγκη προετοιμασίας για… ένα ξέσπασμα κοροναϊού!

Προετοιμασία της πανδημίας

Στο εξώφυλλο της έκθεσης είναι η εικόνα ενός κοροναϊού και ατόμων που φορούν μάσκες προσώπου.

Στην αναφορά διαβάζουμε την ακόλουθη ενδιαφέρουσα παράγραφο:

«Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΥ) πραγματοποιούν τουλάχιστον δύο ασκήσεις εκπαίδευσης και προσομοίωσης σε όλο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένης μιας για την κάλυψη της σκόπιμης απελευθέρωσης ενός θανατηφόρου αναπνευστικού παθογόνου.»

Το κατάλαβα;

Έχουν ασκηθεί για σκόπιμη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου αναπνευστικού παθογόνου.

13. Ανακοινώθηκε το ξέσπασμα της Κίνας

Πανδημία προσομοίωσης

Το 2018 το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Νοσημάτων έκανε ένα βίντεο στο οποίο δείχνουν  έναν ιό γρίπης που προέρχεται από την Κίνα, από την περιοχή του Γουχάν και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια . Το ονόμασαν «Μια προσομοίωση για μια παγκόσμια πανδημία γρίπης». Αυτό ακριβώς συνέβη, δύο χρόνια αργότερα.

Γιατί είπαν ότι θα προερχόταν από την Κίνα; Γιατί όχι την Αφρική, όπου υπάρχουν πολύ περισσότερες ασθένειες; Ή γιατί όχι τη Νότια Αμερική; Ή Ινδία; Πώς θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι θα υπήρχε ιός της γρίπης από την Κίνα και μάλιστα να δείξει στον Γουχάν ως την περιοχή προέλευσης, που θα μολύνει ολόκληρο τον κόσμο;

Κατασκευάστηκε αυτό το Coronavirus ;

Από πού προήλθε ο ιός; Ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στα βιολογικά όπλα είναι ο Δρ Francis Boyle Είναι πεπεισμένος ότι προήλθε από ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων στο Wuhan, το εργαστήριο βιοασφάλειας επιπέδου 4.

Αυτή η εγκατάσταση εξειδικεύεται στην ανάπτυξη… κοραναϊών!

Παίρνουν τους υπάρχοντες ιούς και τους «οπλίζουν», δηλαδή τους καθιστούν πολύ πιο επικίνδυνους, για να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα.

Στο επόμενο βιντεοκλίπ των δύο λεπτών, βλέπετε εκπρόσωπο της διοίκησης του Τραμπ, ο ειδικός στο βιολογικό όπλο Δρ Φράνσις Μπόιλ και ο πρόεδρος Τραμπ μιλούν για το πώς προήλθε αυτός ο ιός από το εργαστήριο στο Γουχάν.

Ο Δρ Li-Meng Yan, ένας Κινέζος ιολόγος (MD, PhD) εγκατέλειψε τη χώρα, εγκατέλειψε τη δουλειά της σε ένα διάσημο πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ και έγινε καταγγέλλων. Εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση όπου  ισχυρίστηκε ότι το SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, δημιουργήθηκε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο  - και προσέφερε αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το θέμα  ΕΔΩ .

Τώρα έρχεται το πιο ενδιαφέρον μέρος:

14. Το 2015 ο Anthony Fauci έδωσε αυτό το πολύ εργαστήριο 3,7 εκατομμύρια δολάρια.

Φανταστείτε αυτό: ο ίδιος άνθρωπος που εξασφάλισε ένα εκπληκτικό ξέσπασμα ενός ιού τα επόμενα δύο χρόνια, έδωσε σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια σε ένα εργαστήριο που αναπτύσσει κοροναϊούς.

Στο σύντομο παρακάτω κλιπ μπορείτε να δείτε έναν δημοσιογράφο να ρωτάει τον πρόεδρο Τραμπ για αυτήν την επιχορήγηση που έδωσε ο Fauci στο εργαστήριο Wuhan.

Υπάρχουν, ωστόσο, περισσότερες επιλογές στο Wuhan από όπου θα μπορούσε να προέρχεται αυτός ο ιός. Ορισμένοι πιστεύουν ότι προήλθε από το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν, όπου εργάζονται επίσης για τον οπλισμό κοροναϊών.

15. Κινέζικα βιολογικά πειράματα για τη μόλυνση ανθρώπων με κοροναϊό που εκτέθηκαν το 2015 από ιταλικά κρατικά μέσα ενημέρωσης

Πριν από πέντε χρόνια, η ιταλική κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης, RAI - Radiotelevisione Italiana, - εξέθεσε σκοτεινές προσπάθειες της Κίνας για ιούς.

Το  βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015 , έδειξε πώς οι Κινέζοι επιστήμονες έκαναν βιολογικά πειράματα σε έναν ιό συνδεδεμένο με το SARS που πιστεύεται ότι ήταν Coronavirus, προερχόμενο από νυχτερίδες και ποντίκια, ρωτώντας αν αξίζει τον κίνδυνο για να μπορέσουν να τροποποιήσουν το ιός για συμβατότητα με ανθρώπινους οργανισμούς.

Ακολουθεί μια μεταγραφή της ιταλικής μετάδοσης που μεταφράζεται στα Αγγλικά:

Κινέζικα βιολογικά πειράματα

Οι Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν έναν πνευμονικό υπερ-ιό από νυχτερίδες και ποντίκια μόνο για λόγους μελέτης, αλλά υπάρχουν πολλές αμφισβητήσιμες πτυχές σε αυτό. Αξίζει τον κίνδυνο; Είναι ένα πείραμα, φυσικά, αλλά είναι ανησυχητικό.

Ανησυχεί πολλούς επιστήμονες: Είναι μια ομάδα Κινέζων ερευνητών που συνδέουν μια πρωτεΐνη που λαμβάνεται από νυχτερίδες στον ιό SARS, την Οξεία Πνευμονία, που προέρχεται από ποντίκια.

Η έξοδος είναι ένας σούπερ κορανοϊός που μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους. - ( Πηγή εδώ , αν μπορούσατε να διαβάσετε περισσότερα)

16. Ταινίες που προβλέπονται για την πανδημία Coronavirus

Ο προγνωστικός προγραμματισμός είναι η διαδικασία ενημέρωσης του πληθυσμού για συμβάντα που πρόκειται να συμβούν σύντομα.

Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, περίπου… μια παγκόσμια πανδημία κοραναϊού!

Η ταινία « Dead Plague»  απεικονίζει μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό και μάλιστα αναφέρει την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία.

Μια άλλη ταινία που ονομάζεται « Contagion » δείχνει πώς ένας κοροναϊός εξαπλώνεται παγκοσμίως με κοινωνικές αποστάσεις, μάσκες προσώπου, κλείδωμα, πλύσιμο χεριών κ.λπ. ως αποτέλεσμα.

Κυριολεκτικά όλα όσα βλέπουμε τώρα, προβλέπονται λεπτομερώς σε αυτές τις ταινίες.

17. Πανδημία που απεικονίστηκε κατά τη διάρκεια των θερινών αγώνων Ολυμπιακών Αγώνων το 2012

Μιλώντας για προγνωστικό προγραμματισμό: κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας παράστασης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2012, μια πανδημία κοροναϊού παίχτηκε για τα μάτια όλου του κόσμου.

Δεκάδες νοσοκομειακά κρεβάτια, μεγάλος αριθμός νοσοκόμων που γίνονται μαριονέτες ενός συστήματος ελέγχου, ο θάνατος κρύβεται, ένας δαιμονικός γίγαντας υψώνεται πάνω από τον κόσμο και ολόκληρο το θέατρο φωτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπει από τον ουρανό να μοιάζει με κοροναϊό .

Coronaviru Solympics 2012

Summergames Ολυμπιακών Αγώνων Το 2012. 2

Summergames Ολυμπιακών Αγώνων Το 2012

Γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες έδειξαν πανδημία κοραναϊού, στην εναρκτήρια εκπομπή τους;

18. Παγκόσμιο κλείδωμα προβλεπόμενο το 2008

Robin coronacrisis

Ο συγγραφέας και ερευνητής Robin de Ruiter προέβλεψε το 2008 ότι θα υπάρξει παγκόσμιο κλείδωμα.

Είπε ότι ο σκοπός αυτού θα ήταν να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο αυταρχικού ελέγχου.

Επειδή πολλά από αυτά που έγραψε το 2008 συμβαίνουν τώρα ακριβώς μπροστά στα μάτια μας,  αυτό το βιβλίο έχει αναδημοσιευθεί .

19. Δημοσιογράφοι Προβλεπόμενη Προγραμματισμένη Πανδημία

Το 2014 ο ερευνητής δημοσιογράφος Χάρι Βόξ προέβλεψε μια προγραμματισμένη παγκόσμια πανδημία και είπε γιατί η «άρχουσα τάξη» θα έκανε κάτι τέτοιο:

«Δεν θα σταματήσουν καθόλου για να ολοκληρώσουν την εργαλειοθήκη ελέγχου τους. Ένα από τα πράγματα που έλειπαν από την εργαλειοθήκη τους είναι οι καραντίνες και οι απαγόρευση κυκλοφορίας. Το σχέδιο είναι να μολυνθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με αυτό και να δημιουργηθεί η επόμενη φάση ελέγχου. "  (7)

coronavirus nwo

20. «Σενάριο για το μέλλον»

Αυτός ο φημισμένος ερευνητής αναφέρεται σε ένα διάσημο έγγραφο του Rockefeller Foundation στο οποίο όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα προβλέπονται κυριολεκτικά με μεγάλη λεπτομέρεια: η παγκόσμια πανδημία, οι κλειδαριές, η κατάρρευση της οικονομίας και η επιβολή αυταρχικού ελέγχου.

Όλα περιγράφονται με τρομακτική ακρίβεια…  δέκα χρόνια πριν συμβεί !

Έγγραφο Rockefeller 2010

Το έγγραφο έχει τον τίτλο «Σενάριο για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης». (9)

Αυτό τα λέει όλα: ένα σενάριο για το μέλλον. Έχει ένα  κεφάλαιο που ονομάζεται "LockStep"  στο οποίο μια παγκόσμια πανδημία αναφέρεται σαν να συνέβη στο παρελθόν, αλλά το οποίο προορίζεται σαφώς ως πρόβα για το μέλλον.

σενάριο για το μέλλον -rockefeller

Λειτουργία Lockefep του Ιδρύματος Rockefeller:  «Με το πρόσχημα μιας πανδημίας, θα δημιουργήσουμε ένα κράτος φυλακής»

Το «Σενάριο για το Μέλλον» συνεχίζεται με τη σύγκριση δύο διαφορετικών απαντήσεων στην προβλεπόμενη πανδημία τους: οι ΗΠΑ «απλώς αποθάρρυναν» τους ανθρώπους να πετάξουν, ενώ η Κίνα επέβαλε υποχρεωτική καραντίνα για όλους τους πολίτες.

Η πρώτη απάντηση κατηγορείται για τη διάδοση του ιού ακόμη περισσότερο, ενώ η επιβολή ασφυκτικής κλειδαριάς επαινείται. Στη συνέχεια, περιγράφει την εφαρμογή του ολοκληρωτικού ελέγχου:

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο κάμψαν την εξουσία τους και επέβαλαν αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική φθορά μάσκας προσώπου έως ελέγχους θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους σε κοινόχρηστους χώρους όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ».

Είναι σαφές ότι η κάμψη της εξουσίας είναι η επιθυμητή απάντηση. Αλλά χειροτερεύει, σύμφωνα με αυτό το «Σενάριο του Μέλλοντος»:

«Ακόμη και μετά το ξεθώριασμα της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους κολλήθηκαν και ακόμη εντατικοποιήθηκαν».

«Στις ανεπτυγμένες χώρες, αυτή η αυξημένη εποπτεία έλαβε πολλές μορφές: βιομετρικά αναγνωριστικά για όλους τους πολίτες, για παράδειγμα, και αυστηρότερη ρύθμιση βασικών βιομηχανιών των οποίων η σταθερότητα κρίθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα».

Rockefeller Foundation - coronavirus NWO

Εγχειρίδιο για παγκόσμιο έλεγχο

Τώρα που η ανακοίνωση της πανδημίας είναι πράγματι εδώ, το ίδιο Ίδρυμα Rockefeller παρουσίασε το δεύτερο βήμα:  ένα εγχειρίδιο για τον τρόπο εφαρμογής νέων συστημάτων ελέγχου κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας . Μόνο όταν υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα δίκτυα ελέγχου, μπορεί ο κόσμος να ανοίξει ξανά.

 

Έγγραφο Rockefeller Covid 1

Όταν συνδυάζετε τα δύο έγγραφα Rockefeller, βλέπετε το σχέδιο:

1)  Πρώτα ανακοινώνουν μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό και λένε σε τι πρέπει να οδηγήσει: ένα εντελώς νέο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου.
2)  Δεύτερον, δίνουν πρακτικά βήματα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής αυτού του συστήματος ελέγχου.

Αυτές είναι εικόνες και αποσπάσματα από τον οδηγό τους:

Παγκόσμιος έλεγχος

«Οι ψηφιακές εφαρμογές και το λογισμικό παρακολούθησης που προστατεύεται από το απόρρητο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ευρέως για να είναι δυνατή η πληρέστερη παρακολούθηση επαφών».

«Για να ελέγξουμε πλήρως την επιδημία Covid-19, πρέπει να δοκιμάσουμε την πλειονότητα του πληθυσμού σε  εβδομαδιαία  βάση».

Ψηφιακή ταυτότητα

Σύμφωνα με το «Σενάριο του μέλλοντος», ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός θα πρέπει να λάβει μια ψηφιακή ταυτότητα που να δείχνει ποιος έχει λάβει όλα τα εμβόλια. Χωρίς επαρκείς εμβολιασμούς, απαγορεύεται η πρόσβαση σε σχολεία, συναυλίες, εκκλησίες, δημόσιες συγκοινωνίες κ.λπ.

Τώρα το 2020 ακριβώς αυτό ζητούν ο Μπιλ Γκέιτς και πολλές κυβερνήσεις.

21. Ο Μπιλ Γκέιτς διαπραγματεύτηκε 100 δισεκατομμύρια δολάρια Επικοινωνία ανίχνευσης συμφωνίας με τον Δημοκρατικό Κογκρέσο Χορηγός του Μπιλ Έξι Μήνες ΠΡΙΝ την Πανδημία Coronavirus

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις αποκαλύφθηκαν στο  Thomas Paine Podcast  και στο  Moore Paine Show στο Patreon  από τους δύο ερευνητές.

εννέα μήνες μετά τις συναντήσεις με το Ίδρυμα Gates στη Ρουάντα - Ο Bobby L. Rush, Δημοκρατικός από το Ιλλινόις, εισήγαγε το  $ 100 BILLION HR 6666 , το COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone  (TRACE) Act .

Οι επαφές όλων πρέπει να ελεγχθούν

Σε ένα διακυβευμένο κυβερνητικό βίντεο (10) βλέπουμε μια συνομιλία μεταξύ του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον και του Andrew Cuomo, του κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Συζητούν πώς να δημιουργήσουν ένα μεγάλο σύστημα ελέγχου για να ελέγξουν ολόκληρο τον πληθυσμό και να ελέγξουν όλες τις επαφές τους. Συζητούν πώς να χτίσουν έναν στρατό για να πραγματοποιήσουν αυτό το σύστημα ελέγχου.

Anthony Fauci και Cuomo

Ένα εντελώς νέο επίπεδο παγκόσμιου ελέγχου

Ο Μπιλ Γκέιτς κατέστησε επίσης σαφές ότι  μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19  θα πρέπει να επιτρέπεται να ταξιδεύουν, να πηγαίνουν στο σχολείο, να παρακολουθούν συναντήσεις και να εργάζονται. (11)

Τα ψηφιακά αναγνωριστικά εμβολίων έχουν ήδη αναπτυχθεί (12) και η Gates έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία που καθιστά δυνατή την ανίχνευση του σώματος ενός ατόμου οπουδήποτε. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται  WO2020-060606  (13).

Επίσης πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί:  Ένα ένζυμο που ονομάζεται LUCIFERASE είναι αυτό που κάνει το Bill Gates να εμφυτεύεται το εμβόλιο

Επιπλέον, η Gates θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο παρακολούθησης, το οποίο θα παρακολουθεί όλους όσοι ήρθαν σε επαφή με το Covid-19 (14).

Το Σχέδιο: Ένεση Ανθρώπου με Εμβόλιο Τροποποίησης DNA

Ο διάσημος ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch έκανε χρόνια έρευνας σχετικά με τα σχέδια ελέγχου του κόσμου, μέσω δημιουργημένων πανδημιών και υποχρεωτικών εμβολίων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2014 ο ερευνητής προέβλεψε τα εξής:

«Θα απελευθερώσουν έναν τεχνητό ιό κορανοϊού. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα απαιτήσουν ένα εμβόλιο για την προστασία τους. Αυτό το εμβόλιο θα προσθέσει ένα τρίτο στέλεχος DNA σε ένα σώμα προσώπων, καθιστώντας τους ουσιαστικά ένα υβρίδιο.

«Μόλις ένα άτομο εγχυθεί, σχεδόν αμέσως το DNA του υφίσταται μετασχηματισμό. Αυτή η γενετική αλλαγή θα κάνει τους ανθρώπους να χάσουν την ικανότητα να σκέφτονται τον εαυτό τους, χωρίς να γνωρίζουν καν ότι συνέβη αυτό. Έτσι μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα, να γίνουν σκλάβοι για την ελίτ ».

Φυσικά αυτό ακούγεται τρελό και είναι πράγματι τρελό. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτός ο επαγγελματίας ερευνητής δεν είναι ανόητος. Έχει κάνει χρόνια έρευνας και αυτό ανακάλυψε με την πάροδο των ετών.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην απορρίψουμε την ορθή γνώση, με βάση χρόνια έρευνας, μόνο και μόνο λόγω της δικής μας έλλειψης γνώσης σε αυτά τα θέματα.

20 χρόνια έρευνας λένε: Το εμβόλιο θα αλλάξει το DNA μας

Η γιατρός Carrie Madej σκηνοθέτησε δύο μεγάλες κλινικές στη Γεωργία, προτού πάει στη Δομινικανή Δημοκρατία για να κάνει ανθρωπιστική εργασία. Σπούδασε DNA και εμβόλια τα τελευταία είκοσι χρόνια και έκανε ένα επείγον βίντεο στο οποίο προειδοποιεί ότι υπάρχει ένα σχέδιο για την ένεση της ανθρωπότητας με πολύ επικίνδυνα εμβόλια για το Covid-19.

Ο σκοπός αυτών των νέων εμβολίων θα είναι διπλός:

1) επαναπρογραμματίστε το DNA μας και κάντε μας υβρίδια που είναι ευκολότερα στον έλεγχο.

2) συνδέστε μας με την τεχνητή νοημοσύνη μέσω ενός ψηφιακού αναγνωριστικού εμβολίου, το οποίο θα ανοίξει επίσης ένα εντελώς νέο πεδίο ελέγχου.

Αυτή η ειδική για την ιατρική λέει ότι έχει παρατηρήσει πολλές φορές πώς οι ασθένειες εξαπλώθηκαν σε πληθυσμούς με αεροσκάφη. Για λόγους satefy δεν είναι σε θέση να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στο κοινό.

Εγκαταλείψτε τη Γη με μέσα οργανωμένων επιδημιών

Ο Δρ John Coleman είναι ένας διάσημος Λειτουργός Πληροφοριών της CIA που έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο « Η Επιτροπή των 300 ».

Σε αυτό εξηγεί πώς οι μυστικές εταιρείες χειρίζονται τις κυβερνήσεις, την υγειονομική περίθαλψη, τις βιομηχανίες τροφίμων, τα μέσα ενημέρωσης και ούτω καθεξής. Αυτό το βιβλίο μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο της CIA. (15)

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των πολλών μυστικών κοινωνιών, που ελέγχουν τις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης, είναι να εγκαταλείψουν τη γη.

Μπορείτε να βρείτε μια  λίστα με 32 «ελίτ» που υποστηρίζουν και προωθούν (σύμφωνα με τις δικές τους αξιώσεις) τον πληθυσμό ΕΔΩ .

Δρ.  JOHN COLEMAN, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ CIA

Ο Δρ Coleman λέει τα εξής σχετικά με τη στρατηγική τους:

«Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια άχρηστοι τρώγοντες θα εξαλειφθούν έως το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων και οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ταχέων ενεργειών…» - Δρ. JOHN COLEMAN, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ CIA

Διατήρηση της ανθρωπότητας κάτω από 500.000.000

Το 1980 στήθηκε ένα μνημείο από γρανίτη στη  Γεωργία, που ονομάζεται Guidestones . Ένα σύνολο 10 κατευθυντήριων γραμμών είναι εγγεγραμμένο στη δομή σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες και ένα μικρότερο μήνυμα γράφεται στην κορυφή της δομής σε τέσσερα σενάρια αρχαίας γλώσσας.

Οδηγίες για τη Γεωργία

Η πρώτη κατευθυντήρια γραμμή έχει ως εξής:

1.  Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000  σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

Ο αξιωματικός της CIA Dr. Coleman αποκάλυψε ότι μία από τις μεθόδους τους για «διατήρηση της ανθρωπότητας» είναι να προκαλέσει «οργανωμένες επιδημίες θανατηφόρων ταχέων ενεργειών».

Χρήση εμβολίων για τη μείωση της ανθρωπότητας

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας για το TED, ο Μπιλ Γκέιτς επανέλαβε αυτόν τον στόχο, όταν είπε κυριολεκτικά ότι τα νέα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με 10 - 15%! (16)

Bill gates - αποπληθωριστής και έμπορος εμβολίων

«Υπάρχουν τώρα 6,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη και σύντομα θα υπάρξουν 9 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, μπορούμε να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό κατά δέκα έως δεκαπέντε τοις εκατό εάν κάνουμε καλή δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και έλεγχο των γεννήσεων ». - BILL Gates, DEALER VACCINE

Εμβόλιο Covid19 για έλεγχο πληθυσμού;

Ο Mike Adams είναι ένας δημοσιευμένος επιστήμονας τροφίμων, συγγραφέας του δημοφιλούς επιστημονικού βιβλίου Food Forensics και ιδρυτής των αναγνωρισμένων από το ISO CWC Labs.

Πριν από χρόνια είπε τα εξής:

«Ένα βιολογικό όπλο θα κυκλοφορήσει σε κέντρα πληθυσμού. Θα υπάρξουν εκκλήσεις για μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων για να βρεί ένα εμβόλιο. Θαυμαστά, θα έχουν αναπτυχθεί εμβόλιο σε χρόνο ρεκόρ. Όλοι θα πρέπει να παρατάξουν και να κάνουν αυτό το εμβόλιο. "

Υπάρχει πράγματι μια κυκλοφορία ενός βιολογικού όπλου, ακολουθούμενη από εντολή εμβολίου, μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων και ένα εμβόλιο που αναπτύσσεται σε χρόνο ρεκόρ.

Το υπόλοιπο του μηνύματός του είναι ότι αυτό το εμβόλιο θα αρχίσει αργά να σκοτώνει εκατομμύρια - αν όχι δισεκατομμύρια - ανθρώπους κατά τη διάρκεια μερικών ετών. Θα είναι ένα εμβόλιο θανάτωσης, που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

ΣΥΝΟΨΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ;

Χιλιάδες ιατροί αποκαλούν την πανδημία παγκόσμιο έγκλημα και παγκόσμια δικτατορία με δικαιολογία.

Δύο χρόνια πριν ο Covid-19 ήρθε στην παγκόσμια σκηνή, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, η Κίνα και άλλα έθνη άρχισαν ξαφνικά να εξάγουν δεκάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμής για το Covid-19.

Το 2013 ένας μουσικός προβλέπει μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό και λέει ότι αυτό θα συμβεί το 2020. Το γνώριζε αυτό λόγω προσωπικής διερεύνησης των λεγόμενων «θεωριών συνωμοσίας».

Το 2017 ο Anthony Fauci εγγυήθηκε ένα εκπληκτικό ξέσπασμα μιας μολυσματικής ασθένειας κατά την πρώτη θητεία της διοίκησης του Trump.

Λίγο πριν το ξέσπασμα μιας πανδημίας κοροναϊού, ο Μπιλ Γκέιτς διοργάνωσε μια παγκόσμια άσκηση πανδημίας κορωνών: Event201.

Λίγο πριν το ξέσπασμα, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας είπε στον κόσμο να είναι έτοιμο για πανδημία κοροναϊού.

Το 2018 το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Νόσων ανακοίνωσε μια παγκόσμια πανδημία με ιό της γρίπης, που προέρχεται από την Κίνα στην περιοχή Wuhan.

Το 2018 ο Bill και η Melinda Gates ανακοίνωσαν ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει παγκόσμια πανδημία ενός μηχανικού ιού.

Το coronavirus SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε στο Bio Safety Lab Level 4 στο Wuhan, το οποίο έλαβε εκατομμύρια δολάρια από τον Anthony Fauci.

Αρκετές ταινίες απεικόνιζαν την πανδημία του κορανοϊού με μεγάλη λεπτομέρεια, και μάλιστα αναφέρουν την υδροξυχλωροκίνη ως τη θεραπεία.

Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2012 έπαιξαν πανδημία κοροναϊού κατά την εναρκτήρια εκπομπή τους.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Χάρι Βόξ προέβλεψε το 2014 ότι θα προκληθεί παγκόσμια πανδημία, οπότε η «άρχουσα τάξη» θα μπορούσε να εφαρμόσει υψηλότερο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch προέβλεψε μια παγκόσμια πανδημία με έναν ανθρωπογενή ιό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή ενός εμβολίου που τροποποιεί το DNA στην ανθρωπότητα.

Η Δρ Carrie Madej μελέτησε DNA και εμβόλια για δεκαετίες και λέει ότι το σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο Covid-19 για να ξεκινήσει η διαδικασία του ανθρωπισμού: επαναπρογραμματισμός του ανθρώπινου DNA.

Ο αξιωματικός της CIA, Dr. John Coleman, μελέτησε μυστικές εταιρείες και λέει ότι στόχος τους είναι να εγκαταλείψουν τη γη μέσω οργανωμένων πανδημιών θανατηφόρων ταχέων ενεργειών.

Στην πολιτεία της Γεωργίας δημιουργήθηκε ένα τεράστιο μνημείο το 1980 με δέκα κατευθυντήριες γραμμές για την ανθρωπότητα, σε οκτώ γλώσσες. Η πρώτη από αυτές τις «Δέκα Εντολές» είναι ότι η ανθρωπότητα πρέπει να μειωθεί σε μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους.

Ο Μπιλ Γκέιτς είπε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας TED ότι νέα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με 10-15%.

Ο «επικεφαλής της υγείας» Mike Adams προέβλεψε πριν από χρόνια τι βλέπουμε να συμβαίνει τώρα: την απελευθέρωση ενός βιολογικού όπλου, ακολουθούμενο από εντολή εμβολίου, μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων και ένα εμβόλιο που αναπτύσσεται σε χρόνο ρεκόρ. Προέβλεψε επίσης ότι αυτό το εμβόλιο θα σκοτώσει αμέτρητους ανθρώπους κατά τη διάρκεια δύο ετών.

Το 2010 το Ίδρυμα Rockefeller δημοσίευσε το «Σενάριο για το μέλλον…» στο οποίο περιγράφουν μια ερχόμενη παγκόσμια πανδημία, η οποία θα πρέπει να οδηγήσει στην εφαρμογή αυταρχικού ελέγχου των ανθρώπων, η οποία στη συνέχεια θα ενταθεί μετά την πανδημία.

Το 2020 δημοσιεύουν ένα εγχειρίδιο για τον τρόπο δημιουργίας αυτού του κόσμου ελέγχου, με έναν βήμα προς βήμα οδηγό. Λένε ότι η ζωή δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό, έως ότου ο κόσμος γίνει «κλειδωμένος» με αυτόν τον έλεγχο από κάτω προς τα κάτω από αυταρχικές κυβερνήσεις.

Βλέπουμε πράγματι ότι ο Μπιλ Γκέιτς και πολλοί άλλοι παγκοσμίως καταλαμβάνουν αμέσως τον έλεγχο με άνευ προηγουμένου τρόπους, με την επιβολή αναγνωριστικών εμβολίων, μικροτσίπ που θα εμφυτευτούν σε άτομα, υποχρεώνοντας τη χρήση μάσκας προσώπου, κοινωνικής απόστασης, αναγκαστικών κλειδωμάτων, ακραίας ανίχνευσης επαφών , και ούτω καθεξής.

Μέρος αυτού του ελέγχου από πάνω προς τα κάτω είναι η ακραία λογοκρισία κάθε φωνής από γιατρούς, επιστήμονες ή άλλους ειδικούς που επικρίνουν τι συμβαίνει.

Όλες οι προβλέψεις έγιναν λίγο πριν συμβεί

Σημειώστε ότι κάθε πρόβλεψη αυτής της πανδημίας ανακοινώθηκε λίγα χρόνια ή ακόμα και μήνες πριν συμβεί. Αυτό είναι σημαντικό.

Οι Gates και Fauci ψεύδονται στο κοινό τους όταν λένε «η ιστορία μας λέει ότι αυτό θα συμβεί», αλλά δεν υπάρχει ιστορική βάση για την εγγύηση μιας παγκόσμιας πανδημίας κοροναϊού να συμβεί μέσα σε λίγους μήνες ή χρόνια.

Ποτέ στην ιστορία δεν συνέβη κάτι τέτοιο, σε τόσο παγκόσμια κλίμακα.

Το γεγονός ότι ένα τόσο ιστορικά μοναδικό γεγονός προβλεπόταν με μεγάλη λεπτομέρεια - από ταινίες, παραστάσεις, ερευνητές, ιατρούς, αυτούς που χρηματοδοτούν εργαστήρια που αναπτύσσουν αυτούς τους ιούς, αυτούς που κερδίζουν δισεκατομμύρια από αυτές τις πανδημίες, εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο επίπεδο ελέγχου στον κόσμο μας, κ.λπ. - δείχνει ότι είχε προγραμματιστεί.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η πανδημία χειρίζεται;

Μέχρι στιγμής έχουμε εξετάσει ενδείξεις ότι η πανδημία είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Αν είναι ενορχηστρωμένο, τότε αυτό θα πρέπει επίσης να είναι προφανές κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μια προγραμματισμένη πανδημία είναι επίσης μια ελεγχόμενη πανδημία.

Το σχέδιο για τον έλεγχο του κόσμου

Ίσως έχετε ακούσει τη λέξη «παγκοσμιοποιητές» στο παρελθόν, αλλά για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτήν: αυτοί είναι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, ώστε να μπορούν να έχουν πλήρη παγκόσμιο έλεγχο στην υγεία, τη θρησκεία, τα οικονομικά - τα παντα.

Κύριοι παράγοντες σε αυτό είναι τα  Ηνωμένα Έθνη , το  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πολλά άλλα.

Πρόσφατα συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση που ονομάζεται DAVOS, όπου εξέφρασαν πώς θα χρησιμοποιηθεί η πανδημία για την ανάπτυξη των σχεδίων τους.

Ακολουθούν μερικές από τις δηλώσεις που έκαναν: (18)

«Τώρα είναι η ιστορική στιγμή στο χρόνο, όχι μόνο για την καταπολέμηση του ιού, αλλά για τη διαμόρφωση του συστήματος.
Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα παράθυρο ευκαιρίας για επαναφορά του κόσμου μας.

Ο κόσμος πρέπει να δράσει από κοινού και γρήγορα για να αναμορφώσει ΟΛΕΣ τις πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από εκπαιδευτικές έως κοινωνικές επαφές και συνθήκες εργασίας.

ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την Κίνα, πρέπει να συμμετέχουν και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έως την τεχνολογία, πρέπει να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ. " -  Klaus Schwab, Funder του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Ένας σημαντικός ηγέτης του gobalism, είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που ιδρύθηκε από τον Klaus Schwab. Δημιούργησε έναν «περιστρεφόμενο τροχό» με όλους τους στόχους τους. Σε αυτό μπορούμε να δούμε τα ακόλουθα τρία «έργα»: Covid19 ακολουθούμενα από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Διακυβέρνηση Διαδικτύου.

Καθολική επαναφορά

Παγκόσμια επαναφορά - Διακυβέρνηση Διαδικτύου

Καλή ανάγνωση:  Η απάντηση στο Coronavirus είναι η νέα παγκόσμια τάξη / Ατζέντα 2030

Κανείς δεν θέλει αυτούς τους οργανισμούς

Κανένας άνθρωπος στη γη δεν έχει ψηφίσει για την ύπαρξη αυτών των οργανώσεων, πόσο μάλλον για τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας, των οικογενειών, των κοινοτήτων, των θέσεων εργασίας, της υγείας, των βιομηχανιών κ.λπ. Ωστόσο, παρουσιάζονται ως «παγκόσμιοι ηγέτες» που σχεδιάζουν ολόκληρο το μέλλον μας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εμφανίζεται ως το παγκόσμιο αφεντικό για την υγεία μας, χωρίς κανείς από εμάς να έχει επιλέξει γι 'αυτούς.

Εφαρμόζουν μια τυραννία στα γενικά μέσα και στα κοινωνικά μέσα, όπου δεν επιτρέπεται η έκφραση ιατρικής ή επιστημονικής εμπειρογνωμοσύνης, εκτός εάν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες αυτού του «κόσμου» οργανισμού.

Δεκάδες χιλιάδες ιατροί και επιστήμονες λογοκρίθηκαν σε όλο τον κόσμο, από το Facebook, το Youtube και το Twitter. Γιατί; Επειδή αυτοί οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης δηλώνουν ότι ΜΟΝΟ αυτό που λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είναι αλήθεια.

Όλη η ανθρωπότητα πρέπει να υποταχθεί σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τοποθετηθεί πάνω από όλους μας, χωρίς ποτέ να ζητήσουμε τη γνώμη μας ή ακόμη και να συμβουλευτούμε άλλους ιατρούς.

Στην πραγματικότητα, κάθε ιατρός που μιλά κατά των αποφάσεών του λογοκρίνεται.

Αυτό σημαίνει πλήρη απώλεια της ιατρικής ελευθερίας, απώλεια της ελευθερίας του λόγου, απώλεια της αληθινής επιστήμης, απώλεια της αληθινής δημοσιογραφίας και επιβολή δικτατοριών από οργανισμούς για τους οποίους κανείς δεν ψήφισε, ηγέτης από ανθρώπους που κανείς δεν ήθελε και απλώς καταλαμβάνουν την κυριότητα του κόσμου μας.

Είναι ο μεγάλος φοβερός φοβερός στην παιδική χαρά, που παίζει αφεντικό πάνω από όλους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διοικείται από έναν τρομοκράτη

Ο επικεφαλής της Οργάνωσης Υγείας του Word,  Tedros Adhanom Ghebreyesus , είναι μέλος ενός  βίαιου επαναστατικού κομμουνιστικού κόμματος στην Αιθιοπία , το Μέτωπο Απελευθέρωσης του Λαϊκού Τιγκρά. (19)

Ποιος τρομοκράτης

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αναφέρει σαφώς:

«Το TPLF χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση της κατηγορίας ΙΙΙ… βάσει των βίαιων δραστηριοτήτων της…»

Αφήστε το να σας φτάσει:  ο άνθρωπος που διευθύνει την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας είναι κυριολεκτικά κομμουνιστής τρομοκράτης , ο οποίος έχει εμπλακεί στη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανθρώπων, προσπαθώντας να επιβάλει τον κομμουνισμό στην Αιθιοπία.

Και αυτός ο άνθρωπος εκφοβίζει ολόκληρο τον κόσμο, λέγοντας σε όλους μας τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε, λογοκρίνοντας κάθε ιατρό που έχει διαφορετική γνώμη, απαιτώντας τυφλή υπακοή από όλη την ανθρωπότητα, επιβάλλοντας εντολές για εμβολιασμό από τον  νούμερο ένα οικονομικό χορηγό τους : Μπιλ Γκέιτς .

Είναι αυτός ο κόσμος στον οποίο θέλετε να ζήσετε, στο εξής;

Όλο και περισσότερες Πανδημίες, Μέχρι Ανθρωπίνων Υποβολών

Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές απειλούν ακόμη και την ανθρωπότητα με περισσότερα δεινά, αν δεν υποταχθούμε στον απόλυτο έλεγχό τους. Ο πρίγκιπας Κάρολος προσχώρησε πρόσφατα στο DAVOS και δήλωσε δημοσίως:

"Θα υπάρξουν όλο και περισσότερες πανδημίες, αν δεν κάνουμε τώρα" τη μεγάλη επαναφορά "τώρα."  (18)

Ο Μπιλ Γκέιτς το αποκαλεί ήδη «πανδημία» και μιλάει για «πανδημία δύο και τρία».

Ο ερευνητής που το 2013 προέβλεψε ότι θα εμφανιστεί πανδημία κοραναϊού το 2020, ακολουθούμενη από ταραχές, δήλωσε ότι το σχέδιο είναι να δημιουργήσει μια σειρά πανδημιών κατά τη διάρκεια του 2020-2030.

Αυτή η δεκαετία είναι το επιλεγμένο χρονικό πλαίσιο για να μετατραπεί ο κόσμος σε μια μεγάλη δημοκρατία μπανάνας, που διευθύνεται από τρελούς άντρες, οι οποίοι κατοικούν στη γη και υποδουλώνουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Σχεδιάζουν να προκαλέσουν όσες πανδημίες χρειάζονται, προκειμένου να σπάσουν την πλάτη της ανθρωπότητας, έως ότου όλοι υποταχθούν στον παγκόσμιο έλεγχό τους.

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί περισσότεροι από 500 ιατροί από τη Γερμανία, 600 γιατροί από την Ισπανία, χιλιάδες ιατροί από τις ΗΠΑ και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο χαρακτηρίζουν αυτή την πανδημία «παγκόσμιο» έγκλημα;

Οι ηγέτες της καθολικής εκκλησίας προειδοποιούν την ανθρωπότητα

Ένας αρχιεπίσκοπος και πολλοί καρδινάλιοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έγραψαν μια επιστολή προς την ανθρωπότητα, για να μας προειδοποιήσουν για τυραννία gloval υπό το πρόσχημα του Covid-19.

Αυτό είναι ένα απόσπασμα αυτού του ιστορικού μηνύματος, το οποίο έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και στάλθηκε σε ηγέτες σε όλο τον κόσμο. (20)

«Έχουμε λόγους να πιστεύουμε, με βάση επίσημα στοιχεία σχετικά με την επίπτωση της επιδημίας που σχετίζεται με τον αριθμό των θανάτων, ότι υπάρχουν δυνάμεις που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν πανικό στον παγκόσμιο πληθυσμό με μοναδικό στόχο να επιβάλουν μόνιμα απαράδεκτες μορφές περιορισμού. για τις ελευθερίες, τον έλεγχο των ανθρώπων και την παρακολούθηση των κινήσεών τους. Η επιβολή αυτών των φιλελεύθερων μέτρων είναι ένα ενοχλητικό προοίμιο για την πραγματοποίηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης πέρα ​​από κάθε έλεγχο. "

Υπάρχει ελπίδα; Τι μπορούμε να κάνουμε?

Υπάρχει ελπίδα για το μέλλον μας, ή παραδοθούμε στα ανελέητα χέρια αυτών των κακών μεγαλο-δισεκατομμυριούχων που θέλουν να καταστρέψουν τη γη και να καταλάβουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας;

Ελπίδα 1

Ναι, υπάρχει ελπίδα. Το μέλλον είναι λαμπρότερο απ 'όσο μπορούμε να φανταστούμε!

Αυτό δεν είναι ένα σενάριο καταστροφής και θλίψης, αλλά ένα κάλεσμα αφύπνισης για την ανθρωπότητα να σταματήσει να πιστεύει τυφλά τα μαφία-μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους διεστραμμένους πολιτικούς και να αναδειχθεί ως ένα για το μέλλον της ελευθερίας.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό και ιστορικό κίνημα των Global Freedom Fighters, που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ελπίδας, αποκατάστασης και περισσότερης ελευθερίας από ό, τι γνωρίζαμε ποτέ.

Πηγή:  StopWorldControl.com  / Αναφορές:

1:  Γερμανική ομάδα ιατρών για πληροφορίες

2:  Ισπανική ομάδα γιατρών για την αλήθεια

2Β: Ο  Richard Rothshild κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια μέθοδο δοκιμής για το COVID-19 το 2015

2C: Η  Παγκόσμια Τράπεζα δείχνει την προγραμματισμένη ημερομηνία λήξης του έργου COVID-19

3: Ο  Fauci εγγυάται ένα ξέσπασμα με τα επόμενα δύο χρόνια.

4: Ο  Bill Gates ανακοίνωσε μια παγκόσμια πανδημία

5: Η  Μελίντα Γκέιτς λέει ότι η μεγαλύτερη απειλή για τις ανθρωπιστικές σπουδές είναι ένας μηχανικός ιός

6:  Στίχοι τραγουδιού του 2013 που προέβλεπαν πανδημία κοραναϊού το 2020

7: Ο  Χάρι Βόξ προέβλεψε την παγκόσμια πανδημία

8: Ο  Robin de Ruiter προέβλεψε κλειδώματα

9:  Σενάριο για το μέλλον που περιγράφεται παγκόσμια πανδημία

10: Ο  Andrew Cuomo συνομιλεί με τον Bill Clinton σχετικά με τον αυταρχικό έλεγχο

11: Ο  Μπιλ Γκέιτς μιλά για μια ψηφιακή ταυτότητα για τον έλεγχο ανθρώπων

12:  Σύνδεση εμβολίων με ψηφιακή ταυτότητα

13: Ο  Γκέιτς έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην τεχνολογία για να εντοπίζει ένα σώμα οπουδήποτε

14: Ο  Γκέιτς θέλει ένα παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης

15:  Κατεβάστε το βιβλίο του αξιωματικού της CIA Coleman

16: Ο  Γκέιτς μιλά για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με χρήση εμβολίων

17:  Δεκάδες εκατομμύρια δοκιμαστικά κιτ Covid-19 εξήχθησαν από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Κίνα κ.λπ. το 2017 και το 2018

18: Ο  ΔΑΒΟΣ και η συγκέντρωση των παγκοσμιοποιητών

19:  Ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας είναι μέλος βίαιης τρομοκρατικής ομάδας

20:  Επιστολή από αρχιεπίσκοπο και καρδινάλιο προς την ανθρωπότητα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters