Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Τι έχουν επιτύχει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ και το υπουργικό του συμβούλιο ...

Michele Lippert
Έλεγχος των γεγονότων της προεδρίας του για 3,5 χρόνια .... τι έχει κάνει;
Εκτός από το να αποφεύγουμε τα βελάκια που έχουν ρίξει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η Πελόσι;!?

Ορίστε.

* Ο Τραμπ υπέγραψε πρόσφατα 3 λογαριασμούς προς όφελος των ιθαγενών. Κάποιος δίνει αποζημίωση στη φυλή των Σποκέιν για την απώλεια της γης τους στα μέσα του 1900, ένας χρηματοδοτεί προγράμματα γηγενών γλωσσών και το τρίτο δίνει ομοσπονδιακή αναγνώριση στη φυλή Little Shell των Ινδιάνων Chippewa στη Μοντάνα.

* Ο Τραμπ ολοκλήρωσε τη δημιουργία της Διαστημικής Δύναμης ως του 6ου Στρατιωτικού μας κλάδου. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε έναν νόμο για να κάνει τη σκληρότητα στα ζώα ομοσπονδιακή κακούργηση, έτσι ώστε οι κακοποιοί να αντιμετωπίζουν σκληρότερες συνέπειες. 

* Το βίαιο έγκλημα πέφτει κάθε χρόνο στο αξίωμά του, αφού ανέβηκε κατά τη διάρκεια των 2 ετών πριν εκλεγεί. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε νομοσχέδιο που καθιστά νόμιμη την CBD και την κάνναβη. 

* Το EPA του Trump έδωσε 100 εκατομμύρια δολάρια για να διορθώσει το πρόβλημα της υποδομής νερού στο Flint του Μίσιγκαν 

* Υπό την ηγεσία του Trump, το 2018 οι ΗΠΑ ξεπέρασαν τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία για να γίνουν ο μεγαλύτερος παραγωγός αργού πετρελαίου στον κόσμο. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε νόμο για τον τερματισμό των παραγγελιών για φαρμακοποιούς που τους εμπόδισαν να μοιράζονται πληροφορίες για εξοικονόμηση χρημάτων. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε το «Να επιτρέπεται στα κράτη και τα θύματα να καταπολεμούν τον νόμο για την εμπορία σεξουαλικής σεξουαλικής πράξης» (FOSTA), ο οποίος περιλαμβάνει τον «Νόμο για τη Διακοπή σεξουαλικής Διακίνησης» (SESTA), ο οποίος δίνει τόσο στην επιβολή του νόμου όσο και στα θύματα νέα εργαλεία για την καταπολέμηση της σωματεμπορίας. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε ένα νομοσχέδιο για να απαιτήσει από τα αεροδρόμια να παρέχουν χώρους για το θηλασμό Moms. 

* Οι 25% Αμερικανοί με τη χαμηλότερη αμοιβή κέρδισαν αύξηση εισοδήματος 4,5% τον Νοέμβριο του 2019, που ξεπερνά το κέρδος 2,9% των αποδοχών για τους εργαζομένους με τη μεγαλύτερη αμειβόμενη χώρα. 

* Οι εργαζόμενοι με χαμηλό μισθό επωφελούνται από τους υψηλότερους κατώτατους μισθούς και από εταιρείες που αυξάνουν τις εισόδους εισόδου. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε το μεγαλύτερο νομοσχέδιο προστασίας και διατήρησης της άγριας ζωής σε μια δεκαετία και όρισε 375.000 στρέμματα ως προστατευόμενη γη. 

* Ο Trump υπέγραψε το νόμο Save the Seas Act, το οποίο χρηματοδοτεί 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τον καθαρισμό τόνων πλαστικών και σκουπιδιών από τον ωκεανό. 

* Υπέγραψε ένα νομοσχέδιο φέτος επιτρέποντας ορισμένες εισαγωγές ναρκωτικών από τον Καναδά, έτσι ώστε οι τιμές συνταγών να μειωθούν. 

* Ο Trump υπέγραψε μια εκτελεστική εντολή φέτος που αναγκάζει όλους τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να αποκαλύψουν το κόστος των υπηρεσιών τους, έτσι ώστε οι Αμερικανοί να μπορούν να συγκρίνουν και να γνωρίζουν πόσο λιγότεροι πάροχοι χρεώνουν ασφαλιστικές εταιρείες. 

* Κατά την υπογραφή αυτού του λογαριασμού, είπε ότι κανένας Αμερικανός δεν πρέπει να τυφλώνεται από λογαριασμούς για ιατρικές υπηρεσίες που δεν συμφώνησαν ποτέ εκ των προτέρων. 

* Τα νοσοκομεία θα πρέπει τώρα να δημοσιεύσουν τις τυπικές χρεώσεις για υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν την μειωμένη τιμή που ένα νοσοκομείο είναι διατεθειμένο να δεχτεί. 

* Στα οκτώ χρόνια πριν από τα εγκαίνια του Προέδρου Τραμπ, οι τιμές των συνταγογραφούμενων ναρκωτικών αυξήθηκαν κατά μέσο όρο 3,6% ετησίως. Σύμφωνα με τον Trump, οι τιμές των ναρκωτικών σημείωσαν πτώση από έτος σε έτος σε εννέα τους τελευταίους δέκα μήνες, με πτώση 1,1% από τον πιο πρόσφατο μήνα. 

* Δημιούργησε μια Hotline VA του Λευκού Οίκου για να βοηθήσει τους βετεράνους και κυρίως το στελεχώθηκε με βετεράνους και άμεσα μέλη της οικογένειας των βετεράνων. 

* Οι υπάλληλοι VA θεωρούνται υπεύθυνοι για κακές επιδόσεις, με περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους VA να έχουν αφαιρεθεί, υποβιβαστεί και τεθεί σε αναστολή μέχρι στιγμής. 

* Εκδίδει εκτελεστική εντολή που απαιτεί από τους Γραμματείς Άμυνας, Εσωτερικής Ασφάλειας και Βετεράνων να υποβάλουν κοινό σχέδιο για να παρέχουν στους βετεράνους πρόσβαση σε θεραπεία ψυχικής υγείας καθώς μεταβαίνουν στην πολιτική ζωή. 

* Λόγω ενός νομοσχεδίου που υπεγράφη και υπερασπίστηκε τον Τραμπ, το 2020, οι περισσότεροι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα δουν την αύξηση των μισθών τους κατά 3,1% κατά μέσο όρο - τη μεγαλύτερη αύξηση σε περισσότερα από 10 χρόνια. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε νόμο για 12 εβδομάδες γονικής άδειας αμειβόμενης για εκατομμύρια ομοσπονδιακούς εργαζόμενους. 

* Η διοίκηση του Trump θα παρέχει δωρεάν φάρμακα πρόληψης του HIV σε 200.000 ανασφάλιστους ασθενείς ετησίως για 11 χρόνια. 

* Ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών κατά τη διάρκεια των διακοπών του 2019. 

* Ο Τραμπ υπέγραψε μια εντολή που επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να ομαδοποιούνται όταν αγοράζουν ασφάλιση για να πάρουν καλύτερη τιμή Μείωση των υψηλότερων ποσοστών θνησιμότητας για τους Μαύρους Αμερικανούς. 

* Το 2018, ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε το πρωτοποριακό Νόμο Πρώτων Βημάτων, ένα νομοσχέδιο ποινικής δικαιοσύνης που θέσπισε μεταρρυθμίσεις που καθιστούν το σύστημα δικαιοσύνης μας πιο δίκαιο και βοηθούν τους πρώην κρατούμενους να επιστρέψουν επιτυχώς στην κοινωνία. 

* Οι μεταρρυθμίσεις του First Step Act αντιμετώπισαν ανισότητες στους νόμους καταδίκης που έβλαψαν δυσανάλογα τους Μαύρους Αμερικανούς και αναμόρφωσαν τα υποχρεωτικά ελάχιστα που δημιούργησαν άδικα αποτελέσματα. 

* Ο Νόμος Πρώτου Βήματος επέκτεινε τη δικαστική διακριτική ευχέρεια στην καταδίκη μη βίαιων εγκλημάτων. * Πάνω από το 90% αυτών που επωφελούνται από τις αναδρομικές μειώσεις των ποινών στο First Step Act είναι Μαύροι Αμερικανοί. 

* Το First Step Act παρέχει προγράμματα αποκατάστασης σε τρόφιμους, βοηθώντας τους να επανέλθουν επιτυχώς στην κοινωνία και να μην επιστρέψουν στο έγκλημα. 

* Ο Τραμπ αύξησε τη χρηματοδότηση για το Ιστορικά Μαύρο


https://www.facebook.com/photo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters