Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Κυριάκος Μητσοτάκης Offshore εταιρεία στον Παναμά.

Ενώ οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν και διήρκεσαν περισσότερο από μια δεκαετία και μόνο ο Θεός ξέρει αν το δράμα τους μπορεί να τελειώσει ποτέ,
Την ίδια στιγμή ο πλούτος των Ελλήνων κλέβεται από εγκληματίες και κρύβεται στον Παναμά και σε άλλες χώρες που λειτουργούν ως «πλυντήριο»,



Οι Εισαγγελείς στην Ελλάδα αντί να εκπληρώνουν το καθήκον τους, όπως ορίζεται από το Ελληνικό Σύνταγμα και νόμους, περιμένουν να αδράξουν την ευκαιρία και να λάβουν μέρος αυτών των βρώμικων χρημάτων από τους ληστές εγκληματιών Ελλήνων, μέσω παραδικαστικών δικτύων για τη διευκόλυνση των εγκληματιών .
Αναρωτιέμαι για τη σύνεση του ανθρώπου, πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεται και να συμβαίνει αυτό, παρά τα αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία – έγγραφα που έχουν τεθεί στην κατοχή του greekcorruption.dk και δημοσιεύθηκαν σήμερα, ότι οι Έλληνες μπορούν να ανεχθούν όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ


https://philoksenos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Τσοπάνος είπε...

Πρώτον οι πολιτικοί έχουν το άσυλο να τους προστατεύει, και δεύτερον ποίος διορίζει τούς εισαγγελείς; εξάλλου εδώ είναι ή Colombia 🇨🇴 της Ευρώπης με τούς ναρκοεμπορους να διοικούν τα πάντα καί τον κάθε διορισμένο (Μητσοτάκη, τσιπρα) καί ούτω κάθε εξής, εδώ ο κυβερνήτης έκανε εισαγωγή 2 1/2 τόνους ηρωινης, έχει σκοτώσει 9 μάρτυρες καί τα τσιράκια (εισαγγελείς, και δήθεν κυβερνώντες) σφυρίζουν αδιάφορα, τώρα που ξέρουμε πόσα από τα χρήματα του Κυριάκου στο Παναμά δεν είναι από τον εργοδότη του τον Βαγγέλα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters