Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π!!!


Είναι σχεδόν απίστευτο!!!!
Είναι αδιανόητο!!!!!!!!!!!!!!
Ένα ολόγυμνο παιδί που φαινόταν μάλλον από τις Φιλιππίνες, είδαμε να δραπετεύει από ένα παράθυρο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ στη μέση της μέρας και μόνο λίγοι το παρατήρησαν και διασκεδάζουν;
https://www.sfagi.gr
Είναι αυτή η απόδειξη ότι η Μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένοχη παιδεραστία;
Η αρχική ανάλυση βίντεο μας υποδηλώνει ότι δεν έχει γίνει χειραγώγηση με τη χρήση ενός προγράμματος CGI, ούτε έχει κοπεί ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί με πολλαπλά βίντεο από διαφορετικές σκηνές.
Το κακό έχει διεισδύσει σε όλη την Ελίτ, την ΝΤΠ, την λεγόμενη ΚΑΜΠΑΛΑ, των Επικυρίαρχων που χρόνια τώρα τρώει σάρκες, πίνει αίμα και αδρενόχρωμα από νεαρά και ανήλικα παιδιά που αφού τα βασανίζουν για να παράξουν την ουσία αυτή, ύστερα τα βιάζουν και στο τέλος τα σκοτώνουν.
Όσο κρατά η διαδικασία αυτή, με μια μόνιμη βελόνα στο αριστερό οφθαλμό ή στην σπονδυλική στήλη, συλλέγουν το “πολύτιμο” αυτό “ελιξήριο” όπως το ονομάζουν!!!

Ο Τσαουσέσκου με τη γυναίκα του έπινε από το ίδιο.

Γνωρίζουμε όλοι πώς έκλεισε η Ρουμανική Κυβέρνηση το όλον θέμα. Απλά τους εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες πριν χρόνια.
Από αυτό το “ελιξήριο” λαμβάνουν όλοι οι Κυβερνητικοί σε όλες τις Χώρες, ενώ είναι κοινό μυστικό μεταξύ των “μυημένων” στις διάφορες ΦΙΔΟστοές και ερπετοστοές, ενώ το λαμβάνουν μόνο οι πολύ υψηλά ιστάμενοι, είτε σε απ΄ευθείας τελετές, είτε με ειδικές “αποστολές” σε διπλωματικούς σάκους ξένων Πρεσβειών, με απόλυτη μυστικότητα.
Διαβάστε αυτό πριν σας εισάγω στο επόμενο θέμα, δηλαδή γατί ο Τραμπ με τον Πούτιν και τον Κινέζο Πρωθυπουργό, που ενώ έχουν οι ίδιοι στο βαθύ τους Κράτος τους εν λόγω “Καμπαλιστές”, εν τούτοις πήραν την απόφαση να εφαρμόσουν την επιχείρηση ¨ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” (THΕ STORM) που αφορά τη σύλληψη και τον εγκλεισμό όλων αυτών των ερπετών που κατέχουν θέσεις “κλειδιά” στη διακυβέρνηση, στην Οικονομία, στη Θρησκεία, στην Πολιτική, στην Παγκοσμιοποίηση.
Η επιχείρηση “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, με κορύφωση την αποστολή Αμερικανικών και Ρωσικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική, υπό το πρόσχημα άσκησης με τον κωδικό “Europe defender”.
Τα πλοία που έχει στείλει ο Τράμπ,το Mercy και Comfort είναι αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και στο Λος Άντζελες! Αρχικά δεν κατάλαβα γιατί έστειλε τα πλοία, πλωτά νοσοκομεία, αφού το Σύστημα Υγείας της Αμερικής, μπορεί να μην είναι από τα καλύτερα, πλην δεν έχει καν δεχτεί καμία πίεση από ασθενείς όπως η Ιταλία!
Τα έστειλε να ελευθερώσει τις χιλιάδες ανήλικα παιδιά, “σκλάβους¨” του Σεξ της Άρχουσας Τάξης των Καμπαλιστών, με την ονομασία SAVE THE CHILDREN FIRST!!!
Υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, για τα παιδιά που έχουν ανασυρθεί από τα συστήματα τούνελ κάτω από το Central Park στην Νέα Υόρκη. Παιδιά που έχουν γεννηθεί και έχουν γίνει σκλάβοι του σέξ και ήταν μέσα στα τούνελ, τελείως εξασθενημένα κακοποιημένα, φυλακισμένα.
https://www.sfagi.gr/nea-yorki-martyria-synechizoyn-na-vg…/…
Μιλάμε για αίσχη, για στυγερά εγκλήματα, για διαβολικούς εγκεφάλους που κάθισαν στο σβέρκο των Λαών!
Ας ελπίσουμε να έχει αίσιο τέλος και επιτυχή έκβαση η εκκαθάριση της Γαίας από τα σκουπίδια αυτά, που θέλουν να επιβάλλουν μία Παγκόσμια Δικτατορία, υπό τον απόλυτο Έλεγχο που επιχειρούν ακόμη και τώρα υπό του φόβου μιας ίωσης πολύ πιο ανώδυνης από την απλή γρίπη.
Η Ελληνική Κυβέρνηση, αν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη σ΄αυτό το αίσχος (ακόμη και υπόνοιες), όπως επίσης και η ένοχη; Εκκλησία της Ελλάδος που πρόσφατα απαγόρευσε στους ιερωμένους της κάθε δημόσιο Λόγο (Δικτατορία λέγεται αυτό) ας προσέξουν πολύ καλά τις κινήσεις τους από εδώ και στο εξής.

Διότι:

1.Οι προστάτες τους σε λίγες ημέρες δεν θα μπορούν να τους παράσχουν καμία βοήθεια! (Θα είναι όλοι Φυλακή). Αρχής γενομένης από τον Πάπα της Ρώμης!
2. Αν έχουν λάβει εντολές να περιορίσουν κι άλλο το Λαό, κλείνοντας τις εκκλησιές του, κλείνοντάς τους ΦΥΛΑΚΗ σε κατ΄όικον περιορισμό, σε λίγο δεν θα υπάρχει κανένα επιχείρημα, αφού θα βγουν όλα στο Φως!
3. Αν σκοπεύουν πάλι να φέρουν κι άλλους μολυσμένους “λάθρους” που τους έχουν αμολήσει στην Ελληνική επικράτεια ανενόχλητους να σουλατσάρουν όπου γουστάρουν, όσο εμείς είμαστε κλεισμένοι ως νομοταγείς πολίτες, να το ξανασκεφτούν και να λάβουν άμεσα μέτρα, επαναπατρισμού και εγκλεισμού τους.
Είπα και “ελάλησα” βασισμένος σε Παγκόσμιες εξελίξεις και πληροφορίες που δεν χωρούν ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
Ας προσέξουν όσο είναι καιρός, διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ούτε να υπολογίσουν, ούτε να σταματήσουν την ΙΕΡΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όταν καταπέσουν όλες οι ψευτιές και τα αίσχη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Και κάτι τελευταίο!
Μέχρι τις 21/4/2020 να έχετε περιορίσει τα επικίνδυνα εισαγόμενα κρούσματα σε ειδικές και απομονωμένες μονάδες, να έχετε άρει όλα τα μέτρα, να μαζέψετε τους ΛΑΘΡΟΥΣ και να παρακαλάτε να μην έχετε τις συνέπειες που σας αρμόζουν γι όλο αυτό το ΦΙΑΣΚΟ!

Βγάλτε τον Κόσμο έξω, ανοίξτε με ασφάλεια τα Σχολεία, ανοίξτε τις Εκκλησιές, ξαναστυλώστε την διαλυμένη Οικονομία και αποκαταστείστε όλες τις Ζημιές που προκαλέσατε άθλιοι!

ΤΩΡΑ!!!!
Δημήτριος Μαντές
3/04/2020


Δημήτριος Μαντές.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ BIOΓΡΑΦΙΚO

Προσωπικά και οικογενειακά στοιχεία:
Έτος – τόπος γέννησης: 26/08/1957  στη Σπαρτιά Φθιώτιδας .
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με τρεις κόρες, την Καλομοίρα Αρχιτέκτων Αθήνα, τη Γεωργία, Δικηγόρος Αθήνα και την Αρτέμιδα.
Στρατιωτική θητεία: Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Μηχανικού, Απολυτήριο Φεβρουάριος 1980 από το 616 ΜΤΠ μηχανοκίνητο τάγμα στον Έβρο.
ΣΠΟΥΔΕΣ:
Εκκλησιαστική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (Ε.Π.Α.Θ.) Πτυχίο 1985. Βαθμός: «ΑΡΙΣΤΑ» (Πτυχίο Ιερέως Α΄κατηγορίας ).
Θεολογική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης
Δημοσιογραφία Αθήνα, Δημοσιογραφικό Εργαστήρι, 1980
MARKETING Αθήνα SBS, 1982
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Πιστοποίηση Δημοσίου, Μάρτιος 2003
ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, Proficiency Univercity of Cambridge,2004
ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
Είκοσι έξι χρόνια διδασκαλία σε Δημοτικά σχολεία όλων των τύπων
από το 1984.
Πενταετής διδασκαλία σε κρατικά σχολεία του Εξωτερικού, Γυμνάσια και Λύκεια, καθώς και σε απογευματινά Σχολεία της Αυστραλίας,1993- 1997. Κρατικά: Νailsworth Primary School, Norton Summit PS, Saint Spyridon Greeek Orthodox Community School, Norwood High School, Croydon High School, Unley H.S. (Για όλα τα ανωτέρω υπάρχουν γραπτές εκφράσεις συγχαρητηρίων από τους Διευθυντές των ξένων σχολικών Μονάδων).
1994. Οικονομικός Διαχειριστής Ενταλμάτων Πληρωμών του ΥΠΕΠΘ (τμήμα Ε΄), εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, με άριστη, συνεπή και ακριβέστατη απόδοση και διαχείριση.
2001-2002 Προϊστάμενος του Δ. Σχολείου Αγ. Τριάδας Φθ/δας
2002-2004 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δημ. Σχολείου Βαθέος Καλύμνου.
Συνολική υπηρεσία ως το 2011 στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
της Ελλάδας: ΒΑΘΜΟΣ Α΄, Μ.Κ.5, χρόνος: 26 συνεχή ΕΤΗ.
2011. Επί κατάπτυστης Υπουργίας  Άννας Διαμαντοπούλου και ενώ το θέμα “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” έχει πλέον “ενταφιαστεί” οριστικά και αμετάκλητα με χιλιάδες μη αναστρέψιμες αντεθνικές παρεμβάσεις από την πολιτική ηγεσία, υπέβαλε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και αποφάσισε  να πολεμήσει από άλλα μετερίζια.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ:
Έκφραση συγχαρητηρίων από τον αείμνηστο Υπουργό Παιδείας Αντώνη Τρίτση, για συγγραφική δράση, Φεβρουάριος 1988.
Τίτλος Τιμής για θεατρικό του έργο «Τα καλάμια», Δήμος Θέρμης Θεσσαλονίκη, Ιούνιος 1987.
Τίτλος τιμής για θεατρική συγγραφή του έργου «ΕΙΡΗΝΗ», Δήμος Θέρμης-Θεσσαλονίκη 1988.
Τίτλος τιμής για το θεατρικό του έργο «Παξ Αμερικάνα», Δήμος Θέρμης-Θεσσαλονίκη,1991.
Έκφραση συγχαρητηρίων από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου La Trobe UNIVERSITY ΟF MELBOURN, κ. Αναστάσιο Τάμη, για την συγγραφή του ξενόγλωσσου εκπ/κού βοηθήματος
Questions for Convertation”, Αυστραλία 1993.
Εύσημος Διάκριση από το κρατικό Δημ. Σχολείο της Αυστραλίας Nailsworth Primary School, για την προσφορά του στη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας, 1993.
Εύσημος Διάκριση από το Κολλέγιο Croydon High School,για την εδραίωση της Ελληνικής Γλώσσας ως LOTTE, 1993.
Εύσημος Διάκριση από το κρατικό Δημ. Σχολείο Νorton Summit Primary School, για διδασκαλία στο πρόγραμμα SUPPORT, 1995.
Eύσημος μνεία από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, π. Κυριάκο Ψάλλιο, για την προσφορά του στα Ελληνικά Σχολεία της
Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, 1996.
Έκφραση ευαρέσκειας για αποδοτική άσκηση των καθηκόντων, ως Δ/ντής  Δημ. Σχολείου, από τον σχολικό Σύμβουλο 5ης περιφέρειας Νομού Δωδεκανήσου, 2004.
Έκφραση συγχαρητηρίων από το σχολικό Σύμβουλο Μ. Κατσαρό, για επιτυχείς δειγματικές διδ/λίες στην Ελληνική Γλώσσα, 2005.
Απονομή τιμητικού Τίτλου ETHNIC SCHOOL TEACHER από τον Υπουργό Παιδείας της Αυστραλίας κ. Robert LUCAS, 1995.
Υποδειγματικές διδασκαλίες  για επιμορφώσεις εκπαιδευτικών της Δ΄ Περιφέρειας σε συνεργασία με το Σχ. Σύμβουλο κ. Μ. Κατσαρό, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους 2005.
ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ- ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ:
«ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» Έρευνα Εκδόσεις “Μπαρμπουνάκης” Θεσσαλονίκη 1985.
« ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ» Μελέτη 1986.
«ΕΙΡΗΝΗ» Θεατρικό έργο για παιδιά,1988.
«ΠΑΞ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ» Θεατρικό έργο, Επιθεώρηση 1989.
«ΑΝΤΙΟΣ ΑΜΙΓΚΟΣ» Θεατρικό έργο, Επιθεώρηση 1990.
«ΟΙ ΜΑΓΟΙ» Θεατρικό έργο, 1991.
«ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ» Θεατρικό, εκπαιδευτικό 1992.
«QUESTIONS FOR CONVERTATION» Εκπαιδευτικό Βοήθημα 1993. (Αγγλική γλώσσα).
«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΒΑΣΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» Λαογραφική Μελέτη 1994.
« WHO DO YOU LOVE» Εκπαιδευτικό βοήθημα διδασκαλίας, 1995.
«ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» Αναγνωστικό για μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Αυστραλίας, 1996.
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Τραγούδι σε μουσική, στίχους, ενορχήστρωση, φωνητικά, για την ένδοξη και διαχρονική πορείας της Μακεδονίας μας και για σχολική χρήση, από τον ίδιο. Ιούνιος 1997.
«ΜΑΝΤΕΙΟΝ ΑΕΛΙΟΝΦΑΟΣ»  2016. Μια αποκαλυπτική μελέτηκαι έρευνα όπου αναλύονται τα 27 γράμματα της ελληνικής γλώσσας ως αλφαβητικοίκώδικες και αποκωδικοποιούνται οι λέξεις, αποκαλύπτοντας το ενδότερο νόημα καιτη σημασία τους. (Σχέσις σημαίνοντος – σημαινομένου).
“ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟΜΑΝΤΕΙΑΣ“. Αριθμοσοφία 2017.
ΕΒΡΟΣ 1978: ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ“2018 Αυτοβιογραφική Μυθιστορία – Μια αληθινή Ιστορία.
“ΣΠΑΡΤΙΑ: ΜΙΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ” 2018 Λαογραφία – Ανθρωπογεωγραφία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ:

Αρχισυντάκτης του περιοδικού «ΜΑΘΗΤΗΣ» (Έγκριση ΥΠΕΠΘ Απ.309.71/94/Γ/311/83), 1989-1990. Αρθρογραφία.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ και ΕΚΔΟΤΗΣ του περιοδικού «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» Πολιτιστικών και λογοτεχνικών θεμάτων, 1990. Αρθογραφία.
Πλήθος δημοσιεύσεων σε ημερήσιο τύπο Αθηνών και επαρχίας για διάφορα εκπαιδευτικά και κοινωνικά θέματα.
Google: Μαντές Δημήτριος απαντά σε 28.500 αποτελέσματα.
ΣΥΝΕΔΡΙΑ:
«Εισαγωγή της Τεχνολογίας στο Δημοτικό Σχολείο». Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, 1999-2000.
ΗΜΕΡΙΔΕΣ:
Επιμόρφωση και Ευαισθητοποίηση Εκπ/κών Γενικής και Ειδικής Εκπ/σης σε θέματα ένταξης παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στη Γενική Εκπαίδευση» Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 1999.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:
« Ένταξη παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο γενικό Σχολείο», Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2000.
« Δυσλεξία-Μαθησιακές δυσκολίες- Οφθαλμοκίνηση», 2003.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

«Εισαγωγή της Τεχνολογίας στο Δημοτικό Σχολείο». Πειραματική Ένταξη της Τεχνολογίας στο πρόγραμμα ΣΕΠΠΕ, για ένα ολόκληρο Διδακτικό έτος,1999-2000 (Δημοτικό Σχολείο Μώλου Φθιώτιδας)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:
Μέλος του Συλλόγου Επαγγελματικής αποκατάστασης Παιδιών με Ειδικές ανάγκες, (ΣΕΑΠΕΑ) από το 1987.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:
Μέλος του Συλλόγου Συγγραφέων Βόρειας Ελλάδας ,1988.
Τακτικό μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Περιοδικού Τύπου Βόρειας Ελλάδας (Ε.Σ.Π.Τ.Β.Ε.) από το 1992.
Τακτικό μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών – Συγγραφέων από το 2014.
Πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Σπαρτιατών, 2012.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ:

Ως μουσικός ειδικότητας ΠΕ 16 έχει διδάξει Μουσική σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ενώ έχει λάβει μέρος σε πλήθος συναυλιών με θέματα «ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ»,« ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΒΒΑΔΙΑ»,« ΧΑΝΤΖΗΔΑΚΙΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ» «ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΤΑ « ΑΠΑΝΤΑ» και πολλές ακόμη, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ:
« Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ».

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ – ΑΣΧΟΛΙΕΣ- ΣΠΟΡ:
Το 1995 παίρνει το δίπλωμα Πιλότου της Πολιτικής Αεροπορίας  (P.P.L.)της Νοτίου Αυστραλίας κατόπιν επιτυχών εξετάσεων στη Σχολή SKYLINE AVIATION και στην Αγγλική Γλώσσα, αφού συμπλήρωσε με επιτυχία όλες τις απαιτούμενες ώρες πτήσης (ομαδικά και solo) με αριθμό:

Certificate number 06590 S.A. ως PRIVΑTE PILOT.

Συνεχίζει να πετά μέχρι σήμερα.
Αθλητής και πρωταθλητής από νεαρή ηλικία στο 100 μέτρα και στο άλμα εις τριπλούν τιμήθηκε με πολλές διακρίσεις, κύπελλα και τίτλους.
Το 1985 σε ηλικία 28 ετών ανεβαίνει και κατακτά το Μύτικα του Ολύμπου (2.918 μ) από το καταφύγιο ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ με πρώτο δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Ζολώτα. Έκτοτε οδήγησε ο ίδιος πολλές ομάδες και γκρουπ στην κατάκτηση της Κορυφής των Κορυφών, με πρόσφατη ανάβαση τον Αύγουστο του 2011 σε ηλικία 54 ετών.
Τις υπόλοιπες ώρες μελετά Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, γράφει και δημοσιεύει ποίηση και λογοτεχνία, ενώ ασχολείται παράλληλα με την ενεργό πολιτική.
2010. Ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτικού Αντιμνημονιακού Φορέα “ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ” (Αρ. Πρωτ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 10849 /28/12/2010) έχει λάβει θέσεις στον ανένδοτο αγώνα των υγιών πολιτικών δυνάμεων για την απεξάρτηση της Ελλάδας από το ειδεχθές χρέος και όλες τις μνημονιακές συμβάσεις που εκτός από παράνομες και εξευτελιστικές (αφού στηρίχθηκαν σε πλασματικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ) στοίχισαν και στοιχίζουν στην Πατρίδα μας την απώλεια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων, που σέρνονται στην απόγνωση, τον εξευτελισμό και την αυτοκτονία.
Μάχεται να αντικρίσει την Πατρίδα μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – FORUM:

1.« Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ»

Διαδικτυακός κόμβος με Δημιουργό και Συντονιστή τον ίδιο, αριθμεί τα 5.000 μέλη με διεθνή παρουσία και καθημερινή αρθρογραφία, στα περί της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
2.ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=mf&gid=105949326105594 (Ιδρυτής)
3. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΛΩΣΣΑ.
ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ. (Ιδρυτής)
4.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ http://www.facebook.com/group.php?gid=300269721271&ref=mf (Ιδρυτής)

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ” (Ιδρυτής και Πρόεδρος)

6.”ΝΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” Ομάδα υποστηρικτών της ΕΝΩΣΕΩΣ των Ελλήνων με κάθε θυσία, κάτω από μία μεγάλη πατριωτική αντιμνημονιακή ομπρέλα. (Ιδρυτής)
28 MAΡΤΙΟΥ 2010:
Εν όψει της τρισάθλιας πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, εμπνέεται και ιδρύει με βάση την Πολιτική Διακήρυξη της 28ης Μαρτίου 2010, τον Πολιτικό Αμεσοδημοκρατικό Φορέα “ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ” που κατατίθεται στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ως νόμιμο πολιτικό κόμμα – κίνημα. Λίγους μήνες μετά (όπως είχε προβλέψει σωστά το Μάιο του 2010 η Χώρα μπαίνει στα δεσμά του Δ.Ν.Τ) και οι εξελίξεις τον βρίσκουν ως επικεφαλής του ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ να οργανώνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και οργάνωση όλων των ενωτικών πολιτικών κινημάτων στην Ελλάδα.

 ΜΑΡΤΙΟΣ 2014: «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΤΑ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ»

Ιδρύει και προεδρεύει την μη κερδοσκοπική εταιρία «ΔΕΛΦΙΚΗ ΙΔΕΑ» με αντικείμενο την πολιτιστική προσφορά, την παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών αρχής γενομένης από τους ΔΕΛΦΟΥΣ με τα «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΤΑ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», με τρεις εκδηλώσεις στην εαρινή ισημερία (21 Μαρτίου 2014) και στο θερινό ηλιοστάσιο (21 Ιουνίου 2014) και στην Φθινοπωρινή ισημερία (21 Σεπτεμβρίου) 2014. Τις εκδηλώσεις τίμησε πλήθος κόσμου απ΄ όλη την Ελλάδα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ απένειμε τιμητικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.
Από τις τρεις αυτές πνευματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις εκδίδει το επετειακό αφιέρωμα με τίτλο «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ» της συγγραφέως κ. Ουρανίας Καμανά.

OKTΩΒΡΙΟΣ 2014 : « ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΙΑ ΕΝ ΦΘΙΑ»

Ιδρύει τα «ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΙΑ ΕΝ ΦΘΙΑ» με σειρά εκδηλώσεων αρχής γενομένης με την ευγενή χορηγία του Δήμου Στυλίδας σε όλη την Φθιώτιδα με μουσικούς, αθλητικούς και θεατρικούς αγώνες.
Θεωρεί την επαναφορά των ελληνικών μας εορτών ως αναπόσπαστον ελληνικό και ενωτικό μας βίωμα το οποίο απωλέσαμε μαζί με την ελληνική μας «ταυτότητα». Η επαναφορά των αρχαίων μας εορτών λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με την Ιστορία, την Παράδοση, την Ενθύμηση, το DNA με τον θείο ΙΧΩΡ των Ελλήνων.
Συνεχίζει σε όλη την Επικράτεια, με δικά του έξοδα, χωρίς καμία επιχορήγηση από το κράτος ή άλλο φορέα, με την οργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών έντεχνης μουσικής, εκθέσεων τέχνης, ομιλιών και εν γένει εκδηλώσεων με επιστημονικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, με τελικό στόχο την «επανελλήνιση» των Ελλήνων.
Σήμερα  διατελεί Πρόεδρος του “ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ” ενός από τα υποψήφια κόμματα σε προσεχείς πολιτικές εκλογές, όταν και αν αυτές γίνουν σωστά και με αληθινές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς την Singular Logistic και τα δωράκια των 50 εδρών στους ημέτερους.
Ζει και εργάζεται στη Φθιώτιδα κοντά στη Σπαρτιά που γεννήθηκε (Σπαρτιατική αποικία), ενώ δεν ξεχνά τους προγόνους του από τους οποίους κατάγεται , τόσο από την πλευρά των Μυρμιδόνων, όσο και από την πλευρά των Σπαρτιατών και  έχει ορίσει ως στόχο ζωής, να φυλά διαχρονικές Θερμοπύλες, σε όποιον βάρβαρο, απολίτιστο, ανήθικο, ψεύτη, απατεώνα, ξένο ή ντόπιο γονυπετή και προσκυνημένο γραικύλο, που ευτελίζει τα ιδανικά της Φυλής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters