Πριν από λίγες μέρες, ένας δημοσιογράφος της Washington Examiner, o Tom Rogan, δήλωσε ότι υπήρχαν ποικίλες περιπτώσεις στις οποίες οι πιλότοι του στρατού ενεπλάκησαν με κάποια «εχθρικά UFO».

Πρόσφατα, ο δημοσιογράφος Tom Rogan αναφέρθηκε σε άρθρο με τίτλο: "Τα UFO φαίνονται πολύ φιλικά, εκτός από τις περιπτώσεις που οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθήσουν να τους επιτεθούν."

Ο τίτλος αυτός τράβηξε την προσοχή του Tucker Carlson του Fox News TV , ο οποίος ασχολήθηκε με το θέμα UFO τηλεοπτικά.

Ο Carlson δεν δίστασε να προσκαλέσει τον δημοσιογράφο Rogan και να τον  φιλοξενήσει σε εκπομπή στις 19 Δεκεμβρίου του 2019 για το τι συνέβη, στη οποία ο  Tom Rogan έδωσε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες από το άρθρο του στο Washington Examiner.
Στο άρθρο του Tom Rogan πρόσθεσε έναν σύνδεσμο στον ιστότοπο του ιστορικού του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος περιέχει μια ποικιλία εγγράφων από τις έρευνες που διεξήχθησαν, όλες οι οποίες έγιναν από το Υπουργείο Άμυνας για φαινόμενα UAP / UFO.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας  Nick Pope ήταν υπεύθυνος από το 1991 έως το 1994 σε ένα τμήμα της Γραμματείας (Personnel Air) γνωστό ως SEC, όπου τα καθήκοντά του περιλάμβαναν την διερεύνηση των αναφορών για UFO για να δουν εάν είχαν κάποια σημασία για άμυνα . Αλλά αυτό που περιγράφει στο δημοσιογράφο Tom Rogan στο άρθρο του δεν μπορούσε να συγκριθεί με τις αναφορές και τα αρχεία του αρχείου του Ηνωμένου Βασιλείου.
Αυτές οι αναφορές έδειξαν ότι ο ρωσικός στρατός, μαζί με τον κινεζικό στρατό, επίσης έκαναν έρευνές του φαινομένου των UFO.
Και ότι αεροσκάφη και από τις δύο αυτές χώρες καταρρίφθηκαν και αρκετοί πιλότοι πέθαναν από αυτά τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.
Άλλοι εξαφανίστηκαν! και οι πιλότοι και τα αεροπλάνα τους δεν βρέθηκαν ποτέ όταν ήρθαν σε επαφή με τα UFO. Αυτό είναι το αντίγραφο του κειμένου στην έκθεση που παρουσιάστηκε:





«Η ρωσική κυβέρνηση, η πρώην Σοβιετική Ένωση και η Κίνα διεξήγαγαν κοινές έρευνες για να κατανοήσουν το φαινόμενο UFO . Πολλά από τα αεροσκάφη τους καταρρίφθηκαν και καταστράφηκαν και τέσσερις πιλότοι σκοτώθηκαν, ενώ κυνηγούσαν τα UFOs.  »
«Το ζήτημα αυτό έγινε τόσο σημαντικό που η έρευνα δεν ανατέθηκε ούτε σε επιφανείς πιλότους ούτε σε αστροναύτες, διορίστηκαν διάσημοι επιστήμονες για να διερευνήσουν αυτές τις περιπτώσεις.»
Αυτό το έγγραφο είναι εντυπωσιακό για όλους αυτούς που ζουν στο Μatrix νομίζοντας ότι ο κόσμος ειναι μονο η Γη και αυτά ειναι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας όπως τους λένε.... ©AETOS NEWS