Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Χρονοταξιδιώτης Έρχεται και Αποκαλύπτει τι θα Συμβεί το 2019 έως το 2029



Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Λέει ότι έρχεται από το μέλλον και συγκεκριμένα από το έτος 2030 και έχει μαζί του στοιχεία για πράγματα που θα συμβούν στο άμεσο, για εμάς, μέλλον, ξεκινώντας από το 2019. Είναι χρονοταξιδιώτης και γνωρίζει πολλά…


Ο Noah (Νώε), ίσως, ο περισσότερο γνωστός χρονοταξιδιώτης, ανάμεσα σε πολλούς άλλους που ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει ταξίδια μέσα στον χρόνο, όπως και ο ίδιος, «κρύβεται» πίσω από ένα πέπλο μυστηρίου και, σύμφωνα με την βρετανική express.co.uk, έρχεται τώρα και αποκαλύπτει μια σύνθετη λίστα μελλοντικών προβλέψεων και όχι μόνο μας προειδοποιεί για τα μελλούμενα, αλλά μέσω αυτών στοιχειοθετείται και η απόλυτη απόδειξη, ουσιαστικά, ότι ήρθε από το μέλλον, αμέσως μόλις αρχίσουν αυτά τα γεγονότα να επιβεβαιώνονται.

Ευτυχώς, οι χρονολογίες δεν απέχουν και πάρα πολύ από την δική μας. Έτσι, μιλώντας στο κανάλι ApexTV του YouTube , ο Νώε είπε ότι διαθέτει σελίδες από βιβλιοθήκες του μέλλοντος και υποστηρίζει ότι αναφέρουν λεπτομερώς τις «ακριβείς ημερομηνίες μελλοντικών γεγονότων».

Η κοντινότερη από αυτές τις ημερομηνίες δείχνει αύξηση του αριθμού των παρατηρήσεων UFO τον Ιανουάριο του 2019, πράγμα που σημαίνει ότι οι αξιώσεις του Νώε θα τεθούν σύντομα σε δοκιμασία τασταρίσματος.

Είμαι εδώ, παιδιά, για να σας πω για το μέλλον, επειδή έχουμε πολλά πράγματα που έρχονται – εξωγήινοι, υπερθέρμανση του πλανήτη και πόλεμος, είπε.
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, αυτά είναι τα γεγονότα. Δεν τα έχω αλλάξει με κανέναν τρόπο. Αυτά συμβαίνουν στο μέλλον, υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, περιγράφει μια σειρά από μελλοντικά γεγονότα όπως η άνοδος μιας παγκόσμιας κυβέρνησης Τεχνητής Νοημοσύνης, έξυπνων chip στον εγκέφαλο και μια παγκόσμιας σύγκρουσης με τη Βόρεια Κορέα.
Όλα αυτά τα γεγονότα σημειώνονται στις «σελίδες βιβλιοθήκης» του Νώε, τις οποίες έδειξε μπροστά στην κάμερα.

2019
Ιανουάριος: Άνοδος στις εμφανίσεις UFO σε όλο τον κόσμο.
Φεβρουάριος: Η μεγαλύτερη και χρονικά μακρύτερη χιονοθύελλα πλήττει το μεσοδυτικό μέτωπο.
Απρίλιος: Κυκλοφορεί το πρώτο ρομποτικό μάτι, επιτρέποντας στους τυφλούς να βλέπουν.
Ιούνιος: Ένα εμφυτευμένο τσιπ επιτρέπει στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να περπατήσουν και πάλι.
2020
Ιανουάριος: Μία διαμάχη ξεκινά μετά την απελευθέρωση του Android Machine A1, καθώς οι διαδηλωτές είναι ενάντια στη νέα τεχνολογία.
3 Νοεμβρίου: Επανεκλέγεται ο Πρόεδρος Trump.
2028
Αύγουστος: Η τεχνολογία ταξιδιών στο χρόνο και η ύπαρξη νοήμονος εξωγήινης ζωής γίνονται πραγματικότητα στον κόσμο.

Με τους εξωγήινους θα έχουμε ειρήνη, αλλά ωστόσο οι ίδιοι είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια, συμπλήρωσε ο Νώε, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Νοέμβριος: Η Yolanda Renee King εκλέγεται πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μόλις 20 ετών.
2029
Φεβρουάριος: Κυκλοφορεί ένα εμφυτεύσιμο chip γνωστό ως «The One» (το Ένα) που επιτρέπει στους ανθρώπους να πληρώνουν, να παραμένουν υγιείς και να επεκτείνουν τις φυσικές λειτουργίες του εγκεφάλου τους.

Μια άλλη «μεγάλη κρίση» που δεν περιλαμβάνεται στις σελίδες του Νώε είναι οι επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Υπάρχουν σκουπίδια παντού. Υπάρχει ρύπανση στον αέρα που προκαλεί την αλλαγή του κλίματος.
Υπάρχουν κράτη που θα καλύπτονται ουσιαστικά από το νερό μέχρι το 2030.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ποικίλες σε όλα αυτά που είπε. Υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν τα λεγόμενά του και τον πιστεύουν. Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που αμφισβητούν τα όσα είπε εστιάζοντας κυρίως στο ότι αυτές οι τσαλακωμένες σελίδες που παρουσιάζει ως αποκόμματα από βιβλία του μέλλοντος, θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν τυπωθεί από έναν εκτυπωτή του σήμερα.

Ωστόσο, οι πρώτοι μήνες του 2019 είναι πολύ κοντά για να δούμε κατά πόσο θα πέσει «μέσα» σε κάποια από αυτά που ισχυρίζεται ότι ξέρει ήδη από το μακρινό μέλλον του 2030.

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Time Traveler Reveals EXACT DATES of Future Events




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters