Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Ήρθε και Στάθηκε Πάνω από το Σπίτι του Παραμονή Χριστουγέννων και του Κόπηκαν τα Πόδια (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Αυτό που είδε και παρατήρησε ένας μάρτυρας από τη Νότια Utah, την Παραμονή των Χριστουγέννων, σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενε για δώρο από τον Άη Βασίλη…

Πραγματικά, ο άνθρωπος ακούγεται αρκετά ταραγμένος και παρότι του «κόπηκαν τα πόδια» με την εμφάνιση αυτού του μυστηριώδους στρογγυλού φωτός, είχε την ψυχραιμία να το τραβήξει με την κάμερα.

Σίγουρα, όμως, μέσα του, θα πρέπει να αναρωτιόταν αν από στιγμή σε στιγμή θα έβγαζε κάποιο είδος ακτίνας η οποία είτε θα του κατέστρεφε το σπίτι ή θα απήγαγε τον ίδιο – όπως, περίπου βλέπουμε παρόμοια σκηνικά σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Παρακολουθείστε το συμβάν και, ίσως, με τις αναλύσεις που κάνει το κανάλι
MrMBB333 του YouTube, να βγάλετε κάποια άκρη, κάποιο συμπέρασμα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Utah man VERY shaken as STRANGE light in sky stops above his home!



diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters