Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Μυστηριώδες Φως Πάνω από την Αττική Κόβει Βόλτες τις Νύχτες (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ένα μυστηριώδες φως φαίνεται να κόβει βόλτες εδώ και μερικές μέρες στον νυχτερινό ουρανό της Αττικής, ενδεχομένως και την ημέρα, αλλά δεν το βλέπουμε.


Το παράξενο συμβάν καταγράφηκε από το ελληνικό κανάλι vasoula2908asteria του YouTube, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στις 30/12/18.

Σύμφωνα με τα σχόλια που ακολουθούν το βίντεο, το παράξενο αυτό φως, έχει ήδη γίνει αντιληπτό και από άλλους μάρτυρες.

«Το φως εδώ και δύο μέρες το βλέπω, Αθήνα κέντρο. Νόμιζα ότι τά χω παίξει που το έβλεπα συνεχώς. Εδώ που το βλέπω εγώ, από προχτές το βράδυ σχετικά νωρίς, δεν μένει ακίνητο. Κινείται σχετικά κυκλικά άλλα και κάπως «αυτόνομα». Είναι μεγάλο αρκετά. Πολύ ευέλικτο», ισχυρίζεται μία αυτόπτης μάρτυρας.
Η απάντηση από το κανάλι είναι άμεση:

«Κινείται ναι, τώρα το έπιασα σχετικά ακίνητο, αλλά το είδα και να κινείται… κάποια στιγμή έγινε σα δαχτυλίδι με κενό στη μέση, μετά πάλι έτσι όπως το δείχνει το βίντεο… φυσικά θολό γιατί είναι πίσω απο σύννεφα τώρα.. Βγήκα για λίγο στο μπαλκόνι και το είδα… Δεν ήξερα ότι κάνει βόλτες απο΄προχθές…»
Μάρτυρες υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι το είδαν.

Δείτε το και εσείς. Αν και η ανάλυση δεν είναι τόσο καλή, ωστόσο, το «μυστηριώδες φως» διακρίνεται αρκετά εύκολα:
φως στον ουρανό 30/12/18 (1 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα)

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Tο φως αυτό φαίνεται εδώ και τρεις εβδομάδες και μόνο όταν ο ουρανός είναι συνεφιασμένος.
Δεν είναι μυστηριώδες αλλά ο προβολέας από το allu fan park στο Ρέντη.

Διόνιος είπε...

ΑΡΑ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters