Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Αξίζουν ΧΙ-ΛΙΑ-ΔΕΣ Ε Υ Γ Ε ! Μιμητές θα υπάρξουν; ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΚΑΝΕΝΑ (ΒΟΘΡΟ-) ΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ;


Πρόγραμμα  κ α τ α π ο λ ε μ ή σ ε ω ς   της (τρομερής) υπογεννητικότητος, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος, υλοποιεί η ιστορική βιομηχανία τροφίμων «Γ ι ώ τ η ς» σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis....

Μέσω του προγράμματος αυτού, που φέρει τον τίτλο «Μια ελπίδα γεννιέται» και το οποίο παρουσιάστηκε στις 20/11/2018 σε ειδική συνέντευξη Τύπου, η «Γιώτης» θα «υιοθετήσει» 86 χωριά στους νομούς Ευρυτανίας, Φωκίδας, Ευβοίας και Αρτας, υπό την έννοια, ότι αναλαμβάνει να καλύπτει στις γυναίκες που διαμένουν μόνιμα εκεί, όλα τα έξοδα παρακολούθησης της εγκυμοσύνης τους, τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και του τοκετού, όπως και όλα τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας τους.
 
Επιπλέον, θα καλύψει τις ανάγκες σε βρεφικές τροφές των παιδιών που θα γεννηθούν στα 86 αυτά χωριά για διάστημα δύο ετών. 

Συνολικά το πρόγραμμα θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια, ενώ υπολογίζεται ότι το κόστος για κάθε μητέρα ανέρχεται σε 4.000 – 5.000 ευρώ. 

Για την ένταξη στο πρόγραμμα ισχύουν μόνο κριτήρια εντοπιότητος, δηλαδή η μητέρα να διαμένει μόνιμα σε κάποιο από τα χωριά αυτά, και όχι κάποιες εισοδηματικές ή άλλες προϋποθέσεις. 
«Η πίστη μας στην Ελλάδα και η δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την πατρίδα, αποτελούν το κίνητρό μας», υποστήριξε  ο εμπορικός διευθυντής της «Γιώτης» Μάριος Παπαθανασίου.

Αναφερόμενος στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, ο ιδρυτής της HOPEgenesis δρ. Στέφανος Χανδακάς επεσήμανε, ότι με αυτούς τους χαμηλούς ρυθμούς στις γεννήσεις, το 30% του πληθυσμού στην Ελλάδα θα είναι το 2035 άνω των 65 ετών, ενώ το 2050 ο πληθυσμός θα έχει μειωθεί κάτω από τα 8,3 εκατομμύρια. 

Τα παραπάνω μεταφράζονται και σε μείωση του ΑΕΠ κατά 5,5%. Αντιθέτως, μια αύξηση των γεννήσεων κατά 1% υπολογίζεται ότι μπορεί να προκαλέσει αύξηση του ΑΕΠ κατά 2%.

Η HOPEgenesis ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την υποστήριξη γυναικών που είναι μόνιμοι κάτοικοι ακριτικών νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών προκειμένου να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια της κύησης σε περιοχές κοντά στην περιοχή μόνιμης κατοικίας τους ή στην Αθήνα, να παρακολουθούνται από ομάδα μαιευτήρων-γυναικολόγων και να γεννούν δωρεάν.


Σχόλιο «Εθνικού Κράτους»: 

Μετά τον 'Σκλαβενίτη', η «Γιώτης» αποδεικνύει ότι οι Έλληνες κεφαλαιούχοι, οι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες μπορούν να βοηθήσουν τον Λαό, όταν το Κράτος δεν καλύπτει και δεν προσφέρει αυτά για τα οποία δημιουργείται ένα κράτος: 

Σχετική εικόνα

Για την ασφάλεια και την συντήρηση του λαού του οποίου κυβερνά! 
Η αλληλεγγύη από τον Ελληνικό λαό προς τον Ελληνικό λαό είναι μονόδρομος κι αποτελεί αντίσταση στη διεφθαρμένη και αντεθνική πολιτική του Κράτους. 

Σχετική εικόνα

Και πάλι επίκαιρος ο Ι.Δραγούμης: «Το Σύνταγμα θέλησε να δώσει στο έθνος αντιπροσώπους και είπε να υπάρχουν βουλευτές. 
Επρόκειτο αυτοί οι βουλευτές να αντιπροσωπεύσουν το έθνος. 

Σχετική εικόνα

Αλλά η πραγματικότητα τα χάλασε και οι βουλευτές δεν είχαν κανένα συμφέρον να καταγίνουν με το έθνος. Τέτοιοι μια φορά δεν είναι. Για όνομα του Θεού, βρείτε άλλους να αντιπροσωπεύσουν το έθνος».

Σχετική εικόνα

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ Ή ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙ!
Σχετική εικόνα
https://ethnikonkratos.gr/2018/11/21/gioths-programma-kata-upogennhtikothtas/

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters