Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ(Βίντεο)

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ.
Είναι μέρος του πραγματικού τρίτου μυστικού της Φατίμα ότι θα υπάρξουν ασθένειες και επιδημίες που θα εξαλείψουν ολόκληρα έθνη τη νύχτα. Πρόκειται για το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της «Μεγάλης Σφαγής» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σε δράση.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πώς έχουμε ένα τείχος στα σύνορα ανεβαίνοντας τώρα για να κρατήσουμε τους μετανάστες έξω από αυτή τη χώρα, αλλά υπάρχουν κάποιες υποδείξεις ότι αυτό το «Τείχος» θα μπορούσε να παγιδεύει μια μέρα Αμερικανούς που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα. Να ξεφύγουν από τι; Η νόσος και οι Επιδημίες που η Νέα Παγκόσμια Τάξη σκοπεύει να ξεσπάσει σε μας.
Δείτε το παρακάτω βίντεο. Παρακολουθήστε όλα, αλλά συγκεκριμένα το σημείο 1 λεπτό 50 δευτερολέπτων όπου εξετάζει την ημερομηνία / χρονοδιάγραμμα 2022. Οικονομική κατάρρευση, επανάσταση, στρατιωτικός νόμος, ασιατική γρίπη των πτηνών στην Αμερική και το Μεξικό, κλείνοντας τα σύνορά τους σε εμάς. Ακούσατε, αν όχι  πρώτα να ακούσετε αν αυτό συμβαίνει. Ένας πρώην πράκτορας της CIA βοήθησε να γίνει αυτό το παιχνίδι από την πλευρά του. Ίσως ήξερε κάτι που εμείς δεν ξέραμε.
Οι κυρώσεις της Δύσης βοήθησαν με ταχύτητα τη διαδικασία αντικατάστασης της δυτικής τεχνολογίας με λύσεις «made in Russia». Οι στρατιωτικές τεχνολογίες που στοχεύουν στον πολιτικό τομέα αναπόφευκτα θα τονώσουν τη Ρωσική οικονομία. Η Δύση θέλησε να μετατρέψει τη Ρωσία σε γηραιά χώρα λυγισμένη στα γόνατά της. Αυτό ήταν ένα στρατηγικό λάθος που την ενθάρρυνε να στέκεται ψηλά και να οδηγεί τον δρόμο στον υπερσύγχρονο τεχνολογικό αγώνα, αναγκάζοντας τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους να μείνουν πίσω.Ο Bill Gates πιστεύει ότι μια εστία μολυσματικής νόσου θα μπορούσε να σκοτώσει 30 εκατομμύρια ανθρώπους την επόμενη δεκαετία.
Αυτό συμβαίνει διότι ετοιμάζει τις επιδημίες αυτές σε εργαστήρια και μέσω ψεκασμών θα μας τις παραδώσει, όπως έκαναν και με όλες τις επιδημίες μέχρι σήμερα.Ψεκασμοί σε δοκιμασία ήδη το 1923.Δείτε τα ειδικά κατασκευασμένα αεροπλάνα ψεκασμού.


Οι κυβερνώντες και τα αγορασμένα ΜΜΕ φυσικά διαψεύδουν τους ψεκασμούς,  λένε ότι είναι fake news . Ακόμα και για την 9 /11  ισχυρίζονται ότι είναι ψέμα. Παράλληλα τα συστημικά κανάλια προτρέπουν τους πολίτες να μην διαβάζουν στο διαδίκτυο διότι η πλειοψηφία των ειδήσεων είναι γεμάτη ψέματα και μονό στα  κανάλια θα βρουν την αλήθεια.
Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει, διότι τον έχουν αποκομίσει, ενώ προσπαθούν να τον αποχαυνώσουν και να αποσπάσουν την προσοχή του από το τι σχεδιάζουν στο παρασκήνιο.  Ακόμα και ψυχοφάρμακα έχουν βρεθεί στους ψεκασμούς.
Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν ιατροί, επιστήμονες και κάνουν την κυβέρνηση δικαστήριο, να ομολογούν ανοιχτό ότι δεν θέλουν να ψεκάζουν και να σκοτώνουν τον κόσμο. Την ίδια στιγμή κάποιοι άσχετοι πληρωμένοι δημοσιογράφοι από τα ραδιόφωνα συνεχίζουν να ισχυρίζονται πως όλα είναι ψέματα.  Μέχρι ποτέ θα τρώμε κουτόχορτο.
Απόδειξη παρακάτω:

Ο φυσικός Dr. Michio Kaku παραδέχεται τον κυβερνητικό έλεγχο του καιρού στις ειδήσεις της CBS.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters