Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Panagiotis Lefakis
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ (ΒΕΡΥΚΙΟΣ) ΣΤΟΝ ALPHA TV ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΛΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ!!), ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!!! 

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ''ΑΛΗΘΕΙΑ'' ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ!!!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για παραιτούνται εθνικης κυριαρχιας

Panagiotis Lefakis 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015
Τα πιστωτικά έσοδα (δανεισµός) παρουσιάζουν αύξηση, σε σχέση µε τα προϋπολογισθέντα, κατά € 675.088.655.321,21, ανερχόµενα συνολικά σε €771.074.655.321,21. 
Η σηµαντική απόκλιση των πιστωτικών εσόδων από τις προβλέψεις του προϋπολογισµού οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το Ελληνικό ∆ηµόσιο, δια του Οργανισµού ∆ιαχείρισης ∆ηµοσίου Χρέους (Ο.∆.∆.Η.Χ.), προέβη, κατά τη διάρκεια του υπό εξέταση οικονοµικού έτους, σε (µη προβλεφθείσα στον προϋπολογισµό) σύναψη πράξεων πώλησης τίτλων µε συµφωνία επαναγοράς µε τους φορείς που µετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο ΝΠ∆∆ και Ασφαλιστικών Φορέων», του οποίου η διαχείριση έχει ανατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος. 
Οι συµφωνίες επαναγοράς αποτελούν χρηµατοοικονοµικό εργαλείο, που χρησιµοποιείται από τη
διοίκηση προκειµένου να καλύψει τρέχουσες ανάγκες ρευστότητας. Κατά συνέπεια, αποτελεί βραχυπρόθεσµο εσωτερικό δανεισµό, στον οποίο µετέχουν οι φορείς του ∆ηµοσίου και δεν προσµετράται στο επίσηµο χρέος. 
Για τη χρήση 2015, ως προς τις πράξεις πώλησης τίτλων µε συµφωνία επαναγοράς, προϋπολογίστηκε ποσό € 44.000.000.000,00, πλην όµως το ποσό των πράξεων αυτών ανήλθε σε € 694.206.470.059,16, έναντι ποσού € 97.153.994.700,95 στη χρήση 2014 (αύξηση κατά 614,54%). 
Εν προκειµένω, πάντως, δεν προκύπτουν µε ακρίβεια ούτε οι φορείς, οι οποίοι συµµετέχουν στον εν λόγω βραχυπρόθεσµο δανεισµό, ούτε που διοχετεύτηκε η ρευστότητα που προκλήθηκε από τις ανωτέρω πράξεις. Ως προς το πρώτο ζήτηµα µε το 59488/08.09.2016 έγγραφο της 7ης Υπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τον Ο∆∆ΗΧ, ζητήθηκε αναλυτική κατάσταση των φορέων που συµµετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο» και εποµένως στο βραχυπρόθεσµο δανεισµό, αλλά µε την 1648/13-09-2016 απαντητική του επιστολή ο Ο∆∆ΗΧ δεν παρείχε επαρκή πληροφόρηση.
Φωτογραφία του Panagiotis Lefakis.
Κρατικός Προϋπολογισμός Οικονομικού έτους 2017Γιάννης Καλογερόπουλος
ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ? ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ?
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΕΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΑΡΑΒΟΙΒΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΗΔΙΕΣ???? ΜΑΣ ΠΙΕΖΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters