Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ C.I.A, ΤτΕ, INTERPOL, DIA, N.S.A. ΕΥΠ, Μ16,ΜΟΣΑΝΤ, F.E.D, I.F.C.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΘΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ. 
ΕΧΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ [ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ] ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. 
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. 
 
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ. 
ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. 
ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. 
 
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ?????????? 
 
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ C.I.A ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣ. 
ΤΗΝ INTERPOLL THN DIA THN N.S.A THN E.Y.Π ΤΗΝ Μ16. 
Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ F.E.D H I.F.C ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 
 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ?????????????????????? 
 
ΤΩΡΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ?????????? ΟΧΙ ΕΕΕΕ???????? 
ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ Η ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. 
ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. 
 
ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΘΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΖΩΑΑΑΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΥΒΡΙΖΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΝΩ ΟΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΙΘΗΚΟΙ. 
 
ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛΑ@@@@ΣΜΕΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑΑΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΕΦΤΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. 
ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΖΩΟΟΟ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ. 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
===============================================
Ευστάθιος Σαράντης
Πόσο χαζούς μας έχουν!!! 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και γιατί επέλεξαν αυτή την λύση αντί να κάνουν ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ της ΔΙΚΗΣ !!!

Τελικά έχουν βαλθεί οι Καραγκιόζηδες και οι Χατζηδιαβάτες του Συστήματος (οι πολιτικάντηδες των οπισθίων, το σάπιο πολιτικό κατεστημένο) να κάνουν όλους τους σκεπτόμενους πολίτες (θέλω να πιστεύω πως ανήκω στην κατηγορία αυτή), να υποστηρίζουν με το ζόρι (θέλουν δεν θέλουν) τον Σώρρα, τον οποίο προσωπικά μέμφομαι μόνο για την στάση που τηρεί και την ύβρη που εκστομίζει εναντίον ανθρώπων που έχουν άγνοια και είναι θύματα παραπληροφόρησης και πνευματικής ασέλγειας, αποκαλώντας τους Ζώα, εξομοιώνοντας τους με αυτούς που με γνώση και πρόθεση προκαλούν ζημία και σκοταδισμό !!! Λες και φταίνε αυτοί για την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί και τον βιασμό της νόησης τους από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν. Αλλά ας έρθουμε στο προκείμενο.

Διαβάζουμε στον Τύπο πως ο Υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε Εντολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (άραγε πόσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι η Δικαιοσύνη όταν δέχεται εντολές Υπουργών;) να διερευνήσει την υπόθεση Αρτέμη Σώρρα. Δηλαδή η Δικαιοσύνη «τυφλή» καθώς είναι, δεν πήρε επί τόσα χρόνια «χαμπάρι» τι γίνεται στην χώρα; Δεν κατάλαβε ότι η ίδια (η Δικαιοσύνη) εκδίκασε και έβγαλε αμετάκλητη δικαστική απόφαση με την οποία δικαιώνει τον ισχυρισμό (;;;) του "ύποπτου" Σώρρα ότι είναι Διαχειριστής 600 δις. Και αφού άφησαν να περάσει άπραγο το χρονικό όριο που μπορούσαν να ασκήσουν έφεση, (δεν γνώριζε ο Αντιπρόεδρος Άδωνις τα δικαιώματα του ως μηνυτής;) αποφάσισαν να ασκήσουν «αναίρεση υπέρ του νόμου» !!! Ως γνωστό οι Έλληνες πολίτες αυτού του δύσμοιρου κράτους, οι οποίοι είναι παντογνώστες, δέχονται a priori ότι στομφώδες και ακατανόητο ακούν από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
Τι είναι η αναίρεση υπέρ του Νόμου:

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δικαιούται να ζητήσει την αναίρεση «υπέρ του νόμου» κάθε απόφασης, ακόμη και αν δεν μπορούν να ασκήσουν αναίρεση κατά της απόφασης αυτής οι διάδικοι, για κάθε λόγο και χωρίς περιορισμό προθεσμίας. Η απόφαση που εκδίδεται για την αναίρεση αυτή δεν παράγει αποτελέσματα για τους διαδίκους, εκτός αν στηρίζεται σε υπέρβαση δικαιοδοσίας ή έλλειψη καθ’ ύλην αρμοδιότητας. Εν άλλοις λόγοις, ακόμη κι αν αναιρεθεί υπέρ του νόμου οποτεδήποτε μια απόφαση αυτή συνεχίζει να αποτελεί ''δεδικασμένο'' δια τους διαδίκους...

Επίσης, εν προκειμένω, όπερ είναι και σημαντικότερον, ΔΕΝ μπορεί ποτέ να αναιρεθεί το πραγματικό γεγονός, που αποδείχθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, ήτοι η ύπαρξη των 600 δις... Με άλλα λόγια το δεδικασμένο περί την ύπαρξη των 600 δις ΔΕΝ αναιρείται και θα συνεχίσει να υφίσταται.
Τι θα μπορούσαν να κάνουν;
Αν πραγματικά ήθελαν να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση και να αποδείξουν, αν μπορούν (όπως ισχυρίζονται) πέραν πάσης αμφιβολίας, την ανυπαρξία των 600 δις, και να δικάσουν τον Σώρρα και στην τελική να τον κλείσουν στην φυλακή, θα έπρεπε να ζητήσουν την «Αναψηλάφηση» της υπόθεσης!!! Μόνο με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αναιρεθεί μια δικαστική απόφαση. Αναψηλάφηση της δίκης, σημαίνει πολύ απλά Επανάληψη της δίκης. Γιατί όμως δεν έπραξαν το αυτονόητο; Είναι πολύ απλό. Για να γίνει μια αναψηλάφηση της υπόθεσης, δηλαδή επανάληψη της δίκης θα πρέπει να παρουσιαστούν, δηλαδή να υπάρχουν νέα ακλόνητα στοιχεία που να ανατρέπουν την προηγούμενη απόφαση. Δηλαδή να παρουσιάσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα 600 δις δεν υπάρχουν. Όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Στα μαθηματικά μάθαμε να βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα δια της άτοπου επαγωγής. Εφόσον δεν μπορούν να αποδείξουν την ανυπαρξία των 600δις, τότε είναι πιθανόν, έως και βέβαιον, ότι τα 600 δις … υπάρχουν!!!
Στην τελική, κύριοι Διαχειριστές της εξουσίας που σας έχω προσωρινά εκχωρήσει, έχετε δύο επιλογές : Αν δεν υπάρχουν τα 600 δις κλείστε τον Σώρρα στην φυλακή, διαφορετικά εκταμιεύεστε τα ΤΩΡΑ !!!

=======================================
Γιάννης Μαυράκης
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'.
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

1. ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

2. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ. 

3. ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ Σ' ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ (ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ) ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ. 

4. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ (ΠΧ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ) 

5. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ?). 

6. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ 'ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ' ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 'ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ' ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΚΑΘ' ΟΛΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ..... 

7. ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ Σ' ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.........

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η 'ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ' ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ?
ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
 
 
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/cia-interpol-dia-nsa-16-fed-ifc.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters