Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τον ΠΙΑΣΑΝΕ τον ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑ στον ΒΟΛΟ. Είχε στην κατοχή του 140 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΚΟΡΔΑ. ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΡΔΟ 35,7 ΕΥΡΩ= 5.000 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΚΟΡΔΑ!!

 
ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ... ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.  
 
Διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για υπαίθρια πώληση 140 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ σκόρδων!! αξίας ΠΑΝΩ απο 50 ευρώ, επέβαλε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σε 49χρονο ΕΛΛΗΝΑ. 
 
Ο 49χρονος μεγαφοροφυγάς εντοπίστηκε και πιάστηκε στα πράσα (SORRY στα σκόρδα) μετά απο συντονισμένες ενέργειες από έμπειρους αστυνομικούς να πουλάει σκόρδα ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας, απο παράνομη σκορδοφυτεία στον κήπο του  χωρίς να διαθέτει ΚΑΝ την απαιτούμενη άδεια. Συνελήφθη για παραεμπόριο, ενώ τα σκόρδα και το χαρτόκουτο κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν με ειδικό οχημα...
 
-λόγω κακοσμίας- σε φυλασόμενο στεγανό - αεριζόμενο- χώρο στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας όπου τα σκόρδα φυλάσσονται απο πάνοπλους άριστα εκπαιδευμένους άνδρες ολο το 24ωρο. 
Μετά την επιβολή προστίμου ο ειδεχθής κακοποιός αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο κατηγορούμενος για παραεμπόριο ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας αφου υπερβαίνει τα 49 ευρώ. 
 
Ρε δε πα να πηδηχτείτε ΑΘΛΙΑ ρεμάλια όταν ΜΠΡΟΣΤΑ σας, χιλιάδες λαθρο ασκούν παραεμπόριο δισεκατομμυρίων και κάνετε ΟΛΟΙ την πάπια;;
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/06/140-357-5000.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters