Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μακελειό στην Άγκυρα: Πάνω απο 33 οι νεκροί και πάνω απο 161 τραυματίες - Δείτε την λίστα - Συσκότιση στα ΜΜΕ επέβαλε ο Ρ.Τ.Ερντογάν- Δείτε βίντεο και εικόνες

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. Εκρήξεις σημειώθηκαν σε πάρκο στο κέντρο της Αγκυρας δήλωσε αξιωματικός των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς και πάνω απο 160 τραυματίες...
Oι τουρκικές αρχές έθεσαν περιορισμούς στην επικοινωνία ενώ έχουν επιβάλλει "συσκότιση" στα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με τις απώλειες.
Παγιδευμένο αυτοκίνητο φέρεται να συγκρούστηκε με λεωφορείο σε μια περιοχή που βρίσκονται δέκα στάσεις λεωφορείων ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί αμέσως μετά την σύγκρουση.
Oι εκρήξεις έγιναν κοντά στο Υπουργείο Παιδείας, στην περιοχή Kizilay στην κεντρική Άγκυρα στο Güvenpark.
Οχήματα έχουν παραδοθεί στις φλόγες.
Πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσαν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη στο κέντρο της Άγκυρας.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μεταδίδει ότι υπάρχουν «πολλοί νεκροί» από την έκρηξη στην Άγκυρα.
Η περιοχή έχει εκκενωθεί.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ δύο ημέρες πριν είχε προειδοποιήσει για κτυπήματα στην καρδία της Τουρκίας...
 
 
 
Ankara Kızılay explosion occurred.  The explosion of the city's busiest area ...
 
https://pbs.twimg.com/media/CdcVVIWWAAAWIZa.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CdcVXdbXEAAIejd.jpg
 Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την φρικτή έκρηξη:
ankara3ankaraankara2





 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/03/33-161.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters