Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Χάος στην Τουρκία. Μία εκ των βομβιστών στην Άγκυρα ήταν γυναίκα μέλος του ΡΚΚ

TOPSHOT - Police, firefighters and emergency services work at the site of a blast in Ankara on March 13, 2016. 
A suicide car bomb ripped through a busy square in central Ankara on March 13, killing at least 27 people and wounding 75, officials said, the latest in a spate of deadly attacks to hit Turkey. The blast in Kizilay square is the second major attack in the heart of the Turkish capital in less than a month, after a suicide car bombing on February 17 targeting the military that killed 29 people, claimed by a dissident faction of the outlawed Kurdistan Workers' Party (PKK).
 / AFP PHOTO / ADEM ALTAN

Τραγωδία δίχως τέλος για τον τουρκικό λαό ο οποίος δέχεται τα αποτελέσματα των πολιτικών του Τούρκου Προέδρου , ο οποίος έχει μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο «ναρκοπέδιο».

Η χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας «πήρε την ζωή» δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών , οι οποίοι ευρισκόντουσαν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Οι τουρκικές αρχές ασφαλείας αναφέρουν ότι αναγνωρίστηκε μια γυναίκα μέλος του PKK , η οποία συμμετείχε μαζί με τους δράστες της μεγάλης ς βομβιστικής επίθεσης που σκότωσε 37 ανθρώπους στην τουρκική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο.

Η επίθεση, η οποία τίναξε στον αέρα ένα γεμάτο από κόσμο συγκοινωνιακό κόμβο, πραγματοποιήθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κτίριο της Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή το βράδυ, ήταν η δεύτερη τέτοιας εμβέλειας βομβιστική επίθεση στην «καρδιά» της τουρκικής κυβέρνησης σε λιγότερο από ένα μήνα.

Αποδεικτικά στοιχεία των τουρκικών αρχών αναφέρουν την παρουσία μιας γυναίκας ως μία εκ των βομβιστών (με το όνομα Seher Cagla Demir), η οποία ήταν μέλος του ΡΚΚ που προσχώρησε το 2013, αναφέρουν αξιωματούχοι ασφαλείας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.Η γυναίκα γεννήθηκε το 1992 στην πόλη Καρς.

Η τουρκική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι αναμένει μετά από έρευνα να προσδιορίσει επίσημα την οργάνωση που ευρίσκεται πίσω από την επίθεση, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι πίσω από όλα αυτά είναι το ΡΚΚ.

Η οργάνωση « τα γεράκια του Κουρδιστάν» είχε αναλάβει την ευθύνη για την προηγούμενη βομβιστική επίθεση, μόλις λίγα τετράγωνα μακριά, στις 17 Φεβρουαρίου 2016.

Η οργάνωση « τα γεράκια του Κουρδιστάν» λέγεται ότι έχει διχάσει τους Κούρδους του PKK, αν και Τούρκοι ειδικοί λένε ότι οι δύο οργανώσεις είναι στενά συνδεδεμένες.

Μετά την επίθεση, Τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν στρατόπεδα που ανήκουν στο PKK στο βόρειο Ιράκ νωρίς τη Δευτέρα, ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.
Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη της Κυριακής, είπε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας 71 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Από αυτούς, 15 είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στο άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο ( Η αρχή του τέλους. Συγκλονίζεται η Τουρκία από ισχυρές εκρήξεις βομβών με εκατόμβη θυμάτων) , αναφέραμε χθες ότι μετά την χθεσινή επίθεση έχουμε και επίσημα την αρχή του τέλους του τουρκικού κράτους , σε συνδυασμό με τα σχέδια ΗΠΑ, Ρωσίας , Ισραήλ για το Κουρδιστάν.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters