Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Ακόμα και τις αστυνομικές δυνάμεις αιφνιδίασε στα Τέμπη μια ομάδα προσφύγων που λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Πέμπτης πήρε την απόφαση να ξεκινήσει πεζή ένα ταξίδι εκατοντάδων χιλιομέτρων μέχρι τα σύνορα.
Την ώρα που στην εθνική οδό κυκλοφορούσαν και πάλι ΙΧ και νταλίκες, οι πρόσφυγες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, κατέβηκαν στο οδόστρωμα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. 
Δείτε το βίντεο>>



Προς στιγμή και μετά τα πρώτα μέτρα της διαδρομής κλούβα της Αστυνομίας τους διέκοψε την πορεία με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να προχωρήσουν σε καθιστική διαμαρτυρία στη μέση της εθνικής οδού. Κατόπιν αυτού διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, προκαλώντας και ένταση των οδηγών. Λίγα λεπτά αργότερα όμως η αστυνομία άνοιξε ξανά τον δρόμο. 

Δείτε το βίντεο από την τηλεόραση του Star


Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο επόμενο χιλιόμετρο όπου δυνάμεις των ΜΑΤ σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα ζητώντας από τους πρόσφυγες να μετακινηθούν στην άκρη του οδοστρώματος. Ωστόσο, αυτοί αντέδρασαν πραγματοποιώντας νέα καθιστική διαμαρτυρία!


Τελικά η λύση που δόθηκε σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής της Αστυνομίας είναι οι πρόσφυγες να επιβιβαστούν στα λεωφορεία που βρίσκονταν και να ακολουθήσουν τη διαδρομή προς τον προορισμό τους. 


Απόπειρες αυτοκτονίας στην πλ. Βικτωρίας 

Δύο από τους μετανάστες που βρίσκονταν στην πλατεία Βικτωρίας αποπειράθηκαν να κρεμαστούν νωρίτερα από ένα δέντρο. Ευτυχώς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των υπόλοιπων ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την απειλή τους. 

Στην πλατεία Βικτωρίας έφτασε ασθενοφόρο όπου παρέλαβε εν ζωή τους πρόσφυγες και τους μετέφερε σε νοσοκομείο. 

 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_312.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters