Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Image and video hosting by TinyPic  
 
Κάποτε, χρόνια πολλά πριν, λέγαμε πως θα έλθει η στιγμή που θα καταλάβουν όλοι πως τα σύνορα μόνο με έναν σοβαρό τρόπο φυλάσσονται και αυτός είναι οι...σφαίρες... και δεν ήμασταν ούτε ρατσιστές, ούτε προφήτες, απλά ήμασταν πάντα ρεαλιστές... 
 
 
Και μιας και η στιγμή αυτή ήλθε, όσοι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει πως μόνο με τις σφαίρες θα μπορέσουν στο εξής να επιβιώσουν, έτσι μαντάρα όπως τα έκαναν τόσα χρόνια, αδιαφορώντας παντελώς για τις λαθρομεταναστευτικές ορδές λαθρεποίκων μη τυχόν και τους χαρακτηρίσει κανείς ως ρατσιστή και φασίστα, θα το καταλάβουν ακόμα και με το ζόρι, σε ελάχιστες εβδομάδες από τώρα, και όταν τελειώσουν τα χρήματα των εγκλωβισμένων στην χώρα μας, οι οποίοι θα σε σφάζουν για να επιβιώσουν και λογικό επόμενο...
 Είναι απλά θέμα χρόνου, αν και πλέον ούτε καν χρόνος υπάρχει στη ουσία. Μπορούσαμε τόσα χρόνια με λίγη σοβαρότητα να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς σφαίρες... Αρκούσε λίγη σοβαρότητα η οποία όμως ποτέ δεν υπήρξε.. 
Τώρα λοιπόν, είτε το θέλετε είτε όχι, και έτσι όπως τα κάνατε όλα σκατά, αποτελεί μονόδρομο η φύλαξη με σφαίρες. Ανθρωπισμός δεν είναι να σώσεις τους ξένους και να πεθάνεις εσύ ο ίδιος. Αυτό λέγεται αυτοκτονία και μαλακία. 
Οπότε θα πρέπει να διαλέξετε τι επιτέλους θέλετε από τη ζωή σας εσείς οι επαγγελματίες φιλάνθρωποι γιατί άλλος δρόμος δεν υπάρχει. 
Ή θα σώσετε λοιπόν τους ξένους και θα αυτοκτονήσετε αμέσως μετά, ή θα σώσετε τους εαυτούς και τα παιδιά σας. Να σωθούν όλοι, και εμείς και αυτοί, δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε αυτή τη ζωή, εκτός εάν ονειροβατείς ακόμα.. αδιαφορώντας για την πραγματική ζωή η οποία είναι όντως πολύ σκληρή. 
Διαλέξτε λοιπόν και πάρτε, γιατί πάντα φωνάζαμε πως σε μία βάρκα που χωράει δέκα άτομα, άντε να πάρεις άλλους δύο, στον τρίτο όμως, θα πάμε όλοι μαζί στο πάτο. Αλλά αυτό το εκλαμβάνατε πάντα ως ρατσισμό και φασισμό και όχι ως ρεαλισμό.... 
Οι μαλακίες κυρίες και κύριοι, πάντα πληρώνονται κάποια στιγμή και αυτή η στιγμή ήρθε.
 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2016/02/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters