Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Χιλιάδες μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, μετά την απόφαση των Σκοπίων να κλείσουν τα σύνορα. Στην Αττική μόνο είχαν εγκλωβιστεί πάνω από 1.200 μετανάστες οι οποίες χθες διανυκτέρευσαν στο κέντρο φιλοξενίας του Σχιστού... και εδώ και λίγες ώρες, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι πρόκειται να ανοίξουν τα σύνορα, άρχισαν να επιβιβάζονται σε λεωφορεία, ορισμένοι ακόμη και σε ταξί, για να ταξιδέψουν ως την Ειδομένη και από εκεί να ακολουθήσουν το δρόμο για το ευρωπαϊκό τους όνειρο. 
Χαρτιά με οδηγίες
Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε, το γεγονός ότι βρέθηκαν στο χώρο, πεταμένα κάτω, χαρτιά τα οποία, όπως φαίνεται αποτελούσαν κάτι σαν… οδηγίες για το πώς πρέπει να κινηθούν και πού να απευθυνθούν για βοήθεια οι πρόσφυγες, σε περίπτωση που χαθούν στην Ελλάδα. 
Στα χαρτιά αυτά υπάρχει ένας χάρτης της Ελλάδας, με την Ειδομένη να είναι σημειωμένη με «χ» πάνω σε αυτούς, ενώ αναγράφονται και δυο διευθύνσεις «Squat», τα οποία, όπως εξηγείται στο ίδιο χαρτί πρόκειται για αυτοδιαχειριζόμενες υπηρεσίες στέγασης για πρόσφυγες. 
Η διεύθυνση του στη Θεσσαλονίκη είναι Λαμπράκη 186. Πριν ήταν ορφανοτροφείο, ρωτήστε πού είναι «Το Ορφανοτροφείο». Πάρτε τη λεωφορειακή γραμμή 14. Η στάση ορφανοτροφείο είναι ακριβώς μπροστά από το κατάλυμα. 
Η διεύθυνση του καταλύματος στην Αθήνα είναι Νοταρά 26 στα Εξάρχεια.
Σε αυτό το κτίριο των Εξαρχείων, μάλιστα, στις αρχές του έτους είχε κάνει οδοιπορικό το Al Jazeera. Είχε βρεθεί στο κτίριο των Εξερχείων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα κτίριο  πρώην εφορίας που έχουν καταλάβει αναρχικοί, στο ισόγειο του οποίου έχουν βρει καταφύγιο αρκετοί από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.
Οι περισσότεροι, εξηγούσε τότε το Al Jazeera, «είναι Ιρανοί, ενώ άλλοι κατάγονται από την Αλγερία και το Μαρόκο. Κάποιοι άλλοι είναι Σύροι και Αφγανοί που έχουν πρόβλημα με τα χαρτιά τους. Πολλοί περιμένουν χρήματα από το σπίτι τους για να καταφέρουν να βρουν μία διέξοδο την οποία θα τους προσφέρουν, όπως σημειώνεται, πιθανότατα οι διακινητές στην πλατεία Βικτωρίας». 
Μάλιστα, το Al Jazeera είχε δημοσιεύσει και σχετικές φωτογραφίες: 
Τ
 
Έλληνες και ξένοι εθελοντές μαγειρεύουν καθημερινά για τους πρόσφυγες
 
Τα δωμάτια του κτιρίου όπου στεγαζόταν μία εφορία έχουν μετατραπεί σε κοιτώνες
 
Πηγή: iefimerida.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_206.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters