Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ο Β.Σόιμπλε τραβάει πάλι το «χαλί» κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης: «Η Ελλάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει την επόμενη δόση»

soible_89

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΧΩΡΑ

Για άλλη μια φορά ο Β.Σόιμπλε τραβάει το “χαλί΄κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης και προδικάζει ότι δεν θα εκταμιευθεί η δόση των 2 δισ.ευρώ, παρά το γεγονός της ψήφισης των 48 αιματηρών προαπαιτούμενων τα οποία θα εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό πέραν κάθε νοσηρής φαντασίας.
 
«Η Ελλάδα δεν έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να λάβει τη βοήθεια», υποστήριξε κατά την άφιξή του στο Eurogroup o Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Eurogroup, ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι «δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να ακούσουμε τι έχουν να πουν οι θεσμοί. Η Ελλάδα δεν έχει κάνει ακόμη τα απαραίτητα βήματα ώστε να διεκδικήσει τη δόση των 2 δισ. ευρώ.»
 
Τις προθέσεις του Βερολίνου είχε αποκαλύψει νωρίτερα και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν.
«Βρισκόμαστε στη φάση όπου η τρέχουσα δόση ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν μπορεί να εκταμιευτεί, διότι δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα όλα τα ορόσημα», δήλωσε.
 
Ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με την έκβαση της συνεδρίασης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «το Eurogroup γίνεται στις Βρυξέλλες και όχι εδώ». Πάντως το να έχει την οικονομική πρωτοκαθεδρία μια χώρα που έχει στιγματισθεί από απίστευτα σκάνδαλα διαφθοράς όπως η Γερμανία είναι εξωφρενικό.
Πολλά πρέπει να αλλάξουν στην ΕΕ αλλιώς θα «βουλιάξουν» όλοι για να επιπλεύσει το Βερολίνο.

ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters