Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ανάλυση λαθών - Ο ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΙΔΑΝΩΝ . ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


Ανάλυση λαθών

 
Γράφει ο Νίκος Λυγερός
Αφού γίνει μία ανάλυση λαθών σε πολλαπλό επίπεδο κι όχι μόνο σε πολιτικό, γιατί χρειαζόμαστε να κάνουμε στρατηγικές κινήσεις για να μετατραπούν σε πράξεις για την πατρίδα μας, θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις τεράστιας σημασίας για τη συνέχεια.
Υπάρχουν σίγουρα εκκρεμότητες και κανείς δεν το αμφισβητεί, αλλά χρειαζόμαστε και προοπτικές για την Ελλάδα. Η πορεία μας δεν μπορεί να είναι μόνο και μόνο μια ακολουθία από εντολές, όποιες και να είναι αυτές. Δεν έχουμε καμία ανάγκη από δογματισμό, όποια και να είναι η φύση του αλλά ειδικά αν είναι βάρβαρος.
Είμαστε ένας λαός που αγαπά την ελευθερία και δεν υπάρχει λόγος ν' ακολουθούμε τυφλά κομματικά πλαίσια. Ας παρακολουθήσουν και τα κόμματα τις στρατηγικές εξελίξεις για να έχουν γνώσεις που ξεπερνούν την απλοϊκή κομματική γραμμή.
Ας διαχειριστούν στρατηγικά την ενέργεια, και με ενέργεια τη στρατηγική, για να δούμε αλλαγές που έχουν κάποιο λόγο και κάποιο ρόλο και σκοπό. Είναι ωραίοι οι πειραματισμοί, αλλά πρέπει και να τους ξεχωρίσουμε στη συνέχεια.
Επίσης, σημαντικές είναι οι πράξεις κι όχι μόνο τα λόγια και οι υποσχέσεις. Τα προβλήματα τρέχουν και λύνονται μόνο με υπερβάσεις λόγω γνώσεων. Διότι μόνο η ουσία είναι ικανή να ξεπεράσει και την εξουσία.
Από λόγια και υποσχέσεις, είδαμε από όλους αλλά στο δια ταύτα υπάρχει στρατηγικό πρόβλημα.
Η πολιτική δεν ζει μόνη της, ας ενσωματώσει στοιχεία επιστημονικά, τεχνικά και στρατηγικά, για να έχει την απαραίτητη υπόσταση για αυτά που αντιμετωπίζουμε.


http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/11/blog-post_911.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters