Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! Ομολογία – σοκ: «Παρακολουθούμε μόνο τους εχθρούς μας»

seibert-600x364 

– Τι λέει το ΥΠΕΞ

Η παρακολούθηση φιλικών κρατών δεν περιλαμβάνεται στην εντολή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND), δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.
Η δήλωση έγινε ότι κλήθηκε να σχολιάσει δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο η BND παρακολουθούσε τις επικοινωνίες ξένων διπλωματικών αποστολών, μεταξύ των οποίων και της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο.
«Η κυβέρνηση εκφράζεται απέναντι στα αρμόδια όργανα του Κοινοβουλίου κατά τις απόρρητες συνεδριάσεις τους. Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με την BND για τα θέματα, τα οποία αναφέρονται στον Τύπο και έχουμε δώσει εντολή για πλήρη διαλεύκανση της πολύπλοκης κατάστασης των πραγμάτων», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και, αναφερόμενος στον βάσει του νόμου ρόλο της Υπηρεσίας, τόνισε: «Η εντολή της BND συγκεκριμενοποιείται από το λεγόμενο «προφίλ εντολής», το οποίο συντάσσει η κυβέρνηση και η πολιτική παρακολούθηση κρατών-εταίρων δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το «προφίλ»»

Στο θέμα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τα περί παρακολούθησης της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο από γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας. Κάλεσε μάλιστα την γερμανική κυβέρνηση να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες.

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικές με το πρόσφατο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» (07.11.15), για παρακολούθηση της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο, από Γερμανικές υπηρεσίες ασφάλειας, δήλωσε τα εξής:

«Μεταξύ εταίρων ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες συνεργασίας και δεοντολογίας, στις οποίες έχει, κατ´ επανάληψη, αναφερθεί η Γερμανική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη, στο πρόσφατο παρελθόν, για παραβίαση των κανόνων αυτών από άλλες χώρες.

Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες της γερμανικής Κυβέρνησης, προς την οποία ήδη έχει εγερθεί το ζήτημα».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, η BND παρακολουθούσε τα υπουργεία Εσωτερικών των ΗΠΑ, της Δανίας, της Κροατίας, της Αυστρίας και της Πολωνίας, τηλεφωνικές συνδέσεις των ΗΠΑ στις Βρυξέλλες, στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών στην Ουάσιγκτον. Μάλιστα, πριν από τρεις εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η BND παρακολουθούσε Ευρωπαίους εταίρους, όχι μόνο κατ” εντολή της αμερικανικής υπηρεσίας NSA, αλλά και από μόνη της.

ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters