Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Οι δανειστές μετατρέπουν την Ελλάδα σε «κρανίου τόπο» – Ετοιμάζουν bail in και αρπαγή σπιτιών

leipsidria 

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ

Τα μνημόνια “σκοτώνουν” την Ελλάδα και τη μετατρέπουν σε μία χώρα όπου οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, η φτώχεια και η εξαθλίωση κυριαρχούν. Οι Έλληνες επιστήμονες εγκαταλείπουν την πατρίδα τους και την ίδια στιγμή “καραβιές” λαθρομεταναστών και προσφύγων φθάνουν καθημερινά στα νησιά του Αιγαίου. Πρόκειται για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού που γίνεται πλέον με πασιφανή τρόπο.
Αυτή η κατάσταση αν συνεχιστεί για πολύ ακόμη τότε δεν πρόκειται να μείνει τίποτα απολύτως όρθιο, αφού οι δανειστές βήμα βήμα “κατακτούν” τα πάντα στη χώρα. Μέσω του δανεισμού και των τραπεζών που ελέγχουν έβαλαν “χέρι” στις περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις και τώρα ζητούν τα κλειδιά των σπιτιών των Ελλήνων. Αυτών που έχουν ως κύρια κατοικία γιατί αυτά που εκμεταλλεύονταν τα έχουν ήδη δεσμεύσει με τους φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ.
Απομένουν μόνο οι καταθέσεις, όσες υπάρχουν και η δημόσια περιουσία. Για το πρώτο ήδη ακούγονται φωνές πώς η καθυστέρηση στο πρόγραμμα μπορεί και να είναι εσκεμμένη για να μην έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και να προχωρήσει ένα bail in. Για το δεύτερο οι δανειστές επιμένουν να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις μέσω του περίφημου ταμείου το οποίο δήθεν δημιουργήθηκε για την απομείωση του χρέους.
Κάθε άλλο. Για την αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων, όπως είναι ο λιγνίτης και κυρίως τον έλεγχο των υδρογονανθράκων δημιουργήθηκε το ταμείο αυτό που μπορεί να έχει έδρα την Αθήνα αλλά ελέγχεται από ξένα κέντρα, όπως το ΤΑΙΠΕΔ.
Αν λοιπόν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, μνημόνιο και κόντρα μνημόνιο σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπος. Δείτε τα στοιχεία που ακολουθούν και προκαλούν θλίψη, τα οποία επιδεινώνονται συνεχώς.
Η Ελλάδα από τα 4.740.000 άτομα εργατικό δυναμικό, 3.500.000 είναι στην απασχόληση, 1.240.000 άτομα στην ανεργία, ενώ 2.650.000 άτομα στη σύνταξη. Όσον αφορά στους συνταξιούχους, έχουν υποστεί μειώσεις στις συντάξεις λόγω μνημονίων έως τώρα πάνω από 50%, ενώ έρχεται και νέο ψαλίδι λόγω των μέτρων που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο.
Οι 6 στους 10 συνταξιούχους στη χώρα μας έχουν σύνταξη κάτω από 700 ευρώ και μάλιστα το 44,8% παίρνει σύνταξη κάτω από το όριο της σχετικής φτώχειας των 665 ευρώ.
Ο αριθμός των ανέργων κινείται στα 1.196.736 άτομα. Οι προβλέψεις της Κομισιόν για την ανεργία στη χώρα μας προβλέπουν ότι φέτος θα διαμορφωθεί στο 25,7% και το 2016 στο 25,8%. Σε 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος. Η μακροχρόνια ανεργία κινείται στο 73,1% όταν κάθε άνεργος είναι περισσότερο από δυόμισι έτη άνεργος. Σήμερα καταγράφεται ένα παρατεταμένο υψηλό επίπεδο ανεργίας (25% φέτος -9,5% το 2009) από το οποίο το 48,5% πλήττει τους νέους και τις νέες (18-24 ετών).
Οι 9 στους 10 ανέργους βρίσκονται στο περιθώριο και δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ ούτε ως επίδομα ανεργίας ούτε ως επιδότηση απασχόλησης. Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός (όσοι δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία) ανήλθε σε 3.296.280 άτομα.
Το σύνολο των απασχολούμενων αριθμεί 3.591.407 άτομα. Ο μέσος καθαρός μισθός σήμερα είναι κάτω από τα 815 ευρώ ενώ με μηνιαίο μισθό 346 ευρώ απασχολείται μισό εκατομμύριο μερικώς απασχολούμενων. Παράλληλα ένα εκατομμύριο είναι οι απλήρωτοι (από 1 έως 5 μήνες) εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Οι 7 στις 10 θέσεις εργασίας που ανοίγουν είναι προσωρινής απασχόλησης, οι λεγόμενες ευέλικτες μορφές εργασίας.
Για ποιο μέλλον μιλάμε; Ο τόπος αυτός είναι καταδικασμένος αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική και αν κάποιοι επιμένουν πώς η παραμονή στο ευρώ πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία. Το μόνο που έχουμε “κερδίσει” είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες γιατί η Γερμανία δεν τους θέλει.



ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters