Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΙ ΟΜΩΣ! Δημοσίευμα (από την Τετάρτη) για "επικείμενο χτύπημα" στη Γαλλία αποσιωπήθηκε. Γιατί;;


Maria Denaxa
Δεν μου βγαίνει απο το μυαλό ότι οι γαλλικές αρχές περίμεναν μεγάλης έκτασης επίθεση αλλά δεν φανταζονταν με τίποτα τέτοιο μακελειό και σκηνικό πολέμου Μέσης Ανατολής.
Κυρίως δεν ήθελαν να πανικοβάλουν τον κόσμο, ούτε να υπενθυμίσουν την τρομοκρατική απειλή που πλανιόνταν πάνω απο την Γαλλία απο τον Ιανουάριο και μετά την στιγμή που σε δυο εβδομάδες θα διεξαχθεί στο Παρίσι, η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα με τον Ολλανδέ να έχει επενδύσει τόσα πολλά σ' αυτήν για να δεί μια άσπρη μέρα στη δημοτικότητα του ενάμιση χρόνο πριν από τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές. 
Ισως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι πέρασε στα ψηλά σημαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Le Canard Enchaine" την περασμένη Τετάρτη, το οποίο προειδοποιούσε για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα απο τρομοκράτες της ISIS κι ότι ο πρωθυπουργός...
Βαλς, ετοιμάζει νομο ώστε η Γαλλία να επιτρέψει στον στρατό της να επιχειρεί εντός της χώρας όπως κάνει σε εμπόλεμες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ!...
Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο νομοσχέδιο που αναμένεται να παρουσιαστεί σε βουλευτές και γερουσιαστές στις αρχές του 2016, ο στρατός θα μπορεί να ανοίγει πυρ στους δρόμους όταν εκδηλώνεται τρομοκρατική ενέργεια! 

Κατά έναν περίεργο λόγο όλα τα γαλλικά ΜΜΕ αποσιώπησαν το δημοσίευμα. Είχα κάνει ρεπορτάζ για την Real με συνέντευξη πρώην υπουργού άμυνας της Γαλλίας επί Σαρκοζί αλλά μας πρόλαβαν τα δραματικά γεγονότα!
Ενα άλλο γεγονός που με παραξένεψε ήταν ότι οι διαπιστεύσεις δημοσιογράφων για την Διεθνή Διάσκεψη για το κλίμα ήταν εως τις 20/11.
Χωρίς καμία προειδοποίηση -σχεδόν πραξικοπηματικά- τα ΗΕ έκλεισαν τις διαπιστεύσεις στις 9/11 με την δικαιολογία ότι έχει δεχθεί πολλές αιτήσεις!
Μιλάμε για Διεθνή Διάσκεψη και κάτι τέτοιο δεν εχει ξαναγίνει! Φοβήθηκαν κάτι; Γνώριζαν κάτι;
Δεν θα το μάθουμε ποτέ!
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_294.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters