Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΗΛΕΙΑ. Ξεχασμένη νάρκη εντοπίστηκε στον βυθό του Κατακόλου!

http://www.patrisnews.com/sites/default/files/field/news/image/narkhs.jpg

Μια νάρκη που είχε ξεμείνει στην περιοχή του Κατακόλου, πιθανόν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εντόπισε στη θάλασσια περιοχή του Κατακόλου, κοντά στην ξηρά, την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, λουόμενος που είχε πάει για κολύμπι στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», ο άνδρας εντόπισε την νάρκη, στη θαλάσσια περιοχή «Πηγαδάκια» Άκρας Κατακόλου που βρίσκεται πίσω από το βουνό και ειδοποίησε άμεσα τις Λιμενικές Αρχές, που έφτασαν στο σημείο και ερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη νάρκη βρισκόταν κοντά στην ξηρά και σε μικρό βάθος ενώ διαπιστώθηκε πως είναι ανενεργή και εκτιμάται πως έχει ξεμείνει στο σημείο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Την εξουδετέρωσή της ανέλαβαν ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού που πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη.

Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ



http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/xehasmeni-narki-entopistike-ston-vytho-toy-katakoloy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters