Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ: Η ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)

 

https://youtu.be/44vzMNG2fZc
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΗΤΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ) !! ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!! http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2010/04/blog-post_9.html
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ   ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ  ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!!   

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΑΠΙΣΤΩΝ" ΕΛΛΗΝΩΝ
ΛΑΘΡΟ στην ΑΘΗΝΑ : Είμαστε όλοι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ και θα έκοβα κεφάλια


Μυτιλήνη Λέσβος SOS Κραυγή απόγνωσης κατοίκων σε ξένα κανάλια για λαθρομετανάστες ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ !!
 

 
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/11/blog-post_14.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters