Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ η ΣΤΥΓΑ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και οι ΟΜΟΙΕΣ της στον ΠΛΑΝΗΤΗ;Δέσμες Φωτός. Ύδατα Στυγός. Μηνύματα προς τα άστρα. Ένα μέσω τηλε-φωτεινής επικοινωνίας με τους θεούς. Το παρελθόν συνατά το μέλλον, στο παρόν...


Η Στύγα ήταν μία από τις κόρες του Ωκεανού. Είχε στήσει το παλάτι της στον Άδη.  Από εκεί έφευγαν "μηνύματα" με την Ίριδα προς τον Ουρανό. Η Στύγα πρόφερε αμέριστη βοήθεια προς τον Δία, μαζί με τους Κύκλωπες. Η Θέτιδα βούταγε τον Αχιλλέα στα νερά της Στύγας για να τον κάνει αθάνατο-άτρωτο. Οι θεοί ορκίζονταν στην Στύγα, ακόμα και ο Ήλιος.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Αξιώτη υπάρχουν πολλές Στύγες στον πλανήτη. Κάποιες από αυτές είναι γνωστές ακόμα και σήμερα, αλλά με διαφορετικές ονομασίες. Η πιο γνωστή παγκοσμίως είναι, το "Τρίγωνο των Βερμούδων", ενώ υπάρχουν πολλά παρόμοια τρίγωνα στον κόσμο, άλλα μεγαλύτερης και άλλα μικρότερης έντασης και όλα κατακλύζονται από κάποιο μυστήριο -όχι απαραίτητα εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων.

Έχουμε και στην Ελλάδα μία Στύγα, στα Αροάνια όρη. Οι ντόπιοι ονομάζουν την τοποθεσία Μαυρονέρι.

Σύμφωνα με μαρτυρία, δέσμες φωτός, σαν κι αυτές που εμφανίζονται ευρύτερα στον πλανήτη το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει αντιληπτές στην περιοχή κοντά στην Νωνακρία Πηγή και εικάζονται ότι προέρχονται κατευθείαν από την Στύγα.

Κατά την εκτίμησή του μάρτυρα, πρόκειται για "μηνύματα" που στέλνονται από την Στύγα προς τον "πάνω κόσμο", όπως έκανε η Ίριδα, ή για "μηνύματα" που κατέρχονται εξωτερικά από "επάνω" σε συγκεκριμένους προορισμούς και νοήμονα όντα που μπορούν να τα κατανοήσουν. Αν είναι έτσι, πιθανόν  να συμβαίνει το ίδιο με όλες τις δέσμες φωτός από/προς διάφορες περιοχές της Γης.

Σύμφωνα με άλλη εκτίμηση, υπάρχει και μία δυσάρεστη προσέγγιση -αν και λίγο απίθανη: Ενδεχομένως, αυτές οι δέσμες φωτός να είναι μία προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να απενεργοποιήσει την συγκεκριμένη περιοχή -όπως και όλες τις υπόλοιπες περιοχές στον πλανήτη που εμφανίζονται αυτές οι δέσμες.

πηγή: e-mail Αναγνώστη. Προσθήκες-Eπιμέλεια: diadrastika  με την άδεια του Αναγνώστη-Μάρτυρα.
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/energopoiisi-stygas.html#sthash.fkPeEMlb.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters