Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Xanthinews: Απίστευτος ο Αρτέμης Σώρρας που μίλησε μπροστά σε 400 άτομα στην Ξάνθη

xanthinews ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

……………………………….
Σχόλιο Αλφειού: ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ  … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΥΡΟ !!! ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ !!! ΕΜΕΙΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ , ΔΟΓΜΑ , ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΤΗΝ Ε” ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!! ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ! 
………………………………

artemhs sorras (6) artemhs sorras artemhs sorras (1) artemhs sorras (2) artemhs sorras (3) artemhs sorras (4) artemhs sorras (5)
Χθες το απόγευμα ήρθε στην Ξάνθη ο Αρτέμης Σώρρας και μίλησε σε ανοικτή εκδήλωση των οπαδών και στελεχών του στο Ξενοδοχείο «ΕΛΙΣΣΩ». Η συγκέντρωση ήταν πολύ μεγάλη και εξέπληξε ακόμη και τους παρευρισκόμενους. (Δείτε τις φωτογραφίες). 




http://xanthinews.gr/
 http://alfeiospotamos.gr/?p=16322

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters