Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γ. Δραγασάκης: Πιθανή η ακύρωση του δημοψηφίσματος

Εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχθεί τη συμφωνία
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η κυβέρνηση σήμερα κατέθεσε μία νέα πρόταση ζητώντας 2ετές πρόγραμμα που θα καλύπτει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, συμπλήρωσε παράλληλα ο κ. Δραγασάκης (φωτ. αρχείου).
Εισηγήθηκα στον Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την πρόταση των θεσμών, αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης του δημοψηφίσματος.
Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο κ. Δραγασάκης υποστήριξε ότι «η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει από τον Φεβρουάριο, αν υπήρχε πολιτική βούληση» εξήγησε παράλληλα, προσθέτοντας ότι πάμε σε νέο πρόγραμμα, σε νέο σχέδιο.
«Εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχθεί τη συμφωνία» τόνισε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής, το οποίο «δεν άρεσε, γιατί οι εταίροι έχουν συνηθίσει στο yes».
Ακόμη, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα υποβάλλει αίτημα για την αναβολή της δόσης των 1,53 δισ. ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζα, εξετάζοντας τη δυνατότητα αύξησης του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες.
Σημειώνεται ότι αύριο, Τετάρτη, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ θα συνεδριάσει προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών.
Επίσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα απαιτεί ένα νέο σχεδιασμό για το χρέος ώστε να καταστεί βιώσιμο.
«Η Ελλάδα επιζητεί μία λύση που δεν θα συνιστά υποταγή αλλά και δεν θα αποποιείται τις ευθύνες της χώρας» τόνισε εν συνεχεία ο κ. Δραγάσακης, προσθέτοντας ότι «για να βρούμε λύση, πρέπει να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα».
Όπως εξήγησε, το πρόγραμμα απέτυχε και ήταν τελματωμένο από τον περασμένο Αύγουστο, σπεύδοντας να σημειώσει ότι σήμερα λήγει πρακτικά.
Η κυβέρνηση σήμερα κατέθεσε μία νέα πρόταση ζητώντας 2ετές πρόγραμμα που θα καλύπτει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, συμπλήρωσε παράλληλα ο κ. Δραγασάκης.
«Επιζητούμε τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την εκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Ναυτεμπορική
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/06/blog-post_416.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters