Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Απασφάλισε ο Πούτιν: Πανίσχυρο Μήνυμα στη Δύση για Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο - "Ο Χρόνος Σας Τέλειωσε…" [video]

Σε αυτή την τελευταία κίνηση του ο Vladimir Putin, έστειλε την τελική προειδοποίηση του, στην Ελίτ...

Μέχρι στιγμής ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας κρατούσε μια στάση περιφρόνησης στα δόλια τερτίπια των Δυτικών, ωστόσο τώρα αναφώνησε πως είναι έτοιμος για πόλεμο.

Ο Πούτιν απαιτεί σεβασμό προς τη χώρα του, την οποία τονίζει πως δεν θα αφήσει να γίνει έρμαιο της Παγκόσμιας Ελίτ…

Βλέπει τον Ομπάμα και τους Ευρωπαίους να κινούνται εναντίον του και πώς οι τραπεζίτες προσπαθούν να «αναλάβουν» τη Ρωσία.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ…

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ…

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΖΩΝΤΑΝΟ» ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΌΝΙΑ…

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ;

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ…Εδώ είναι τα βασικά σημεία της ομιλίας του:

1. Η Ρωσία σταματά πλέον να παίζει και να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις σαν απλός παρατηρητής. Η Ρωσία είναι έτοιμη για σοβαρές συνομιλίες και συμφωνίες, αν αυτές είναι ευνοϊκές για τη συλλογική ασφάλεια και βασίζονται στη δικαιοσύνη και λαμβάνουν υπόψη τα συμφέροντα της κάθε πλευράς.

2. Όλα τα συστήματα παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας βρίσκονται τώρα σε ερείπια. Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε διεθνείς εγγυήσεις για την ασφάλεια σε όλα. Και η οντότητα που τους κατέστρεψε έχει ένα όνομα: Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

3. Οι οικοδόμοι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχουν αποτύχει, έχοντας χτίσει ένα κάστρο στην άμμο. Στην περίπτωση που πάει να δημιουργηθεί μια νέα, η Ρωσία θα παίξει σημαντικό ρόλο…

4. Η Ρωσία τάσσεται υπέρ μιας συντηρητικής προσέγγισης για την εισαγωγή καινοτομιών στην κοινωνική τάξη, αλλά δεν είναι αντίθετη με την έρευνα και τη συζήτηση αυτών. Θα πρέπει πρώτα να δούμε αν μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Δεν είναι σωστό να επιβάλλεται το οτιδήποτε στον άνθρωπο.

5. Η Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να πάει για ψάρεμα στα θολά νερά που δημιουργούνται συνεχώς από την Αμερική, η οποία διευρύνει την «αυτοκρατορία του χάους», και δεν έχει κανένα συμφέρον στην οικοδόμηση μιας νέας.

6. Η Ρωσία δεν θα επιχειρήσει να διαμορφώσει τον κόσμο στα πρότυπα της, αλλά δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαμορφώσει την εικόνα της. Η Ρωσία δεν θα αποκλείσει τον εαυτό της από τον κόσμο, αλλά όποιος προσπαθεί να την αποκλείσει, να είναι σίγουρος ότι θα μας βρει μπροστά του.

7. Η Ρωσία δεν επιθυμεί την εξάπλωση του χάους, δεν θέλει πόλεμο, και δεν έχει καμία πρόθεση να αρχίσει έναν. Ωστόσο, σήμερα η Ρωσία βλέπει το ξέσπασμα του παγκόσμιου πολέμου ως σχεδόν αναπόφευκτο, είναι προετοιμασμένη για αυτό, και συνεχίζει να προετοιμάζεται. Η Ρωσία δεν φοβάται τον πόλεμο.

8. Η Ρωσία δεν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην παρεμπόδιση όσων εξακολουθούν να προσπαθούν να κατασκευάσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέχρι οι προσπάθειές τους να αρχίσουν να προσκρούουν στα βασικά συμφέροντα της Ρωσίας. Θα προτιμούσαν η Ρωσία να στεκόταν και να τους έδινε τα κομμάτια της. Όποιος θέλει να σύρει τη Ρωσία σε αυτή τη διαδικασία θα διδαχθεί το αληθινό νόημα του πόνου.

9. Ο κόσμος μας κινείται επικίνδυνα προς τον της Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

10. Στις εξωτερική της, και, ακόμη περισσότερο, την εσωτερική πολιτική, η εξουσία της Ρωσίας δεν θα στηρίζεται στις ελίτ και τις αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά από τη βούληση του λαού. 
 
http://grafologoi.blogspot.gr/2015/06/video_0.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters