Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Μυστήρια ΣΦΑΙΡΑ ή ΠΛΑΝΗΤΗΣ κάνει ΓΥΡΟ του ΠΛΑΝΗΤΗ (εικόνες και video)


Μυστηριώδης κοκκινωπή σφαίρα ή κάτι σαν ένας ήλιος στο οπτικό μέγεθος φεγγαριού εμφανίζεται τελευταία στους ουρανούς του πλανήτη μας.

Στην συνέχεια εικόνες και βίντεο από τις περιοχές που εμφανίστηκε

Fremont, Ca
15/6/2015. Σούρουπο γύρω στις 8:16μμ, μετά την γέφυρα Dumbarton στο δρόμο προς Paseo Padre:

Παρατηρήστε ότι το άγνωστο αντικείμενο είναι μισή σφαίρα, δηλαδή, ημικύκλιο. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ήταν και το πραγματικό σχήμα του, αφού πιθανόν κάτι να έκρυβε το υπόλοιπο στην στιγμιαία φωτογραφία που τραβήχτηκε. Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, σε άλλη περιοχή, η ίδια(;) σφαίρα εμφανίζεται ληψή αρχικά μέχρι να πάρει ολόκληρο σχήμα.


Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος αντανάκλασης ή lens flares, να προέρχεται από απειροελάχιστους υδρατμούς στον φακό, ή σκόνη; Ο περαστικός που θέλησε να φωτογραφίσει το ηλιοβασίλεμα με το iphone του, επιμένει πως όλα ήταν καθαρά και πως δεν υπάρχει περίπτωση lens flares με μισό κύκλο... (Mufon case 66505)

Νότια Αφρική.
Στις 14/6/2015, το μεγάλο τηλεσκόπιο SALT (Southern Africa Large Telescope) "έπιασε" ένα τεράστιο πορτοκαλί σφαιοειδές αντικείμενο να βγαίνει μέσα από το πουθενά:



Arkansas
8/6/2015: Μόλις ο ήλιος έπεσε κάτω από τον ορίζοντα, μία φωτεινή ροζ σφαίρα μπορούσε να φανεί άνετα με γυμνό μάτι. Αν και κινούνταν σχετικά γρήγορα, η Vickie Acklin πρόλαβε και τράβηξε μερικές φωτογραφίες, πριν το χάσει πίσω από τα δέντρα. Πολύ χαρακτηριστικό είναι το ίχνος που αφήνει πίσω του σαν ουρά κομήτη -χωρίς, φυσικά, να είναι κομήτης. Το άγνωστο σφαιροειδές αντικείμενο φαίνεται τεράστιο λόγω του πολύ καλού φακού ζουμ.



Τι συμβαίνει τελικά;

Πολλοί αναρωτιούνται αν πρόκειται για τον πλανήτη Νιμπίρου...

Μετά την εμφάνιση τεσσάρων αστροπυλών σε διάστημα μίας εβδομάδας, τώρα, ένα καινούργιο μυστήριο υφαίνει τους ουρανούς μας!

Είναι και στις τρεις περιπτώσεις, αυτή η πορτοκαλόχρωμη μπάλα, η ίδια; Είναι τρεις διαφορετικές που μας περιτριγυρίζουν; Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι αδιάψευστοι μάρτυρες των φαινομένων(;). diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/mysteria-sfaira-voltarei-ston-planiti.html#sthash.H04Esqki.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters