Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και ΟΡΑΜΑΤΑ με ΑΓΙΟΥΣ



Είναι τα, κατά καιρούς, οράματα κάτι αυθεντικό ή μήπως πίσω από αυτά κρύβεται μία μυστηριώδη τεχνολογία που προϋπάρχει και εξακολουθεί να υπάρχει ως σήμερα; Κι αν ναι, ποιοί μπορεί να την χρησιμοποιούν;

Ζούμε σε ένα ολόγραμμα;

Η θεωρία είναι παλιά, όμως πρόσφατα, σύγχρονοι επιστήμονες με επικεφαλή τον Daniel Grumiller του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας της Βιέννης θεωρούν ότι, τουλάχιστον από μαθηματική άποψη, οι αισθήσεις μας λανθάνουν σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε και ότι στην πραγματικότητα το σύμπαν δεν είναι τρισδιάστατο, αλλά δύο μόνο διαστάσεων. Αν και όπως παραδέχονται δεν υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν πολλές ενδείξεις. Το πιθανό -από μαθηματικής άποψης- δισδιάστατο σύμπαν, διαθέτει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να "προβάλει" τρισδιάστατα στο μυαλό μας. Πραγματικά, είναι λίγο δυσνόητο, αλλά η συγκεκριμένη μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Physical Review Letters».Ο Βρετανός φιλόσοφος Nick Bostrom, λέει πως ό,τι βλέπουμε γύρω μας δεν είναι παρά ένα "πρόγραμμα", όπως περίπου και η κινηματογραφική ταινία Matrix, το οποίο έφτιαξαν κάποιοι υπερνοήμονες εξωγήνοι. Κατά ένα τρόπο, λοιπόν, είμαστε φυλακισμένοι σε μία "ψηφιακή φυλακή". Όλα είναι μία εικονική πραγματικότητα.

Υπάρχει, όμως και κάτι περισσότερο παράδοξο από τα παραπάνω: Στην άποψη του Bostrom έρχεται να συνδράμει ένας επιστήμονας από την NASA, ο Rich Terrile, διευθυντής του Centre for Evolutionary Computation and Automated Design at NASA’s Jet Propulsion Laboratory. Ο Terrile συγκρίνοντας τις δυνατότητες των σημερινών υπερυπολογιστών, συμπεραίνει πως θα μπορούσε να υπάρχει μία τέτοια πιθανότητα.

Τα οράματα

Οράματα και εμφανίσεις αγίων, ηρώων, θεών, παράξενων πλασμάτων και μορφών, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο Από αρχαιοτάτων χρόνων ως και σήμερα, μεμονωμένοι άνθρωποι αλλά και μαζικά, βλέπουν μορφές σε κτίρια ή στους ουρανούς. Οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί είναι όλες υποθετικές χωρίς κάποιες ουσιώδεις ενδείξεις. Γενικότερα θεωρούνται σημάδια που προέρχονται από την εκάστοτε πίστη του καθενός.

Τον Απρίλιο του 1968, εμφανίστηκε η Παρθένος Μαρία μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, διαφόρων πίστεων, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα, στην κοπτική ορθόδοξη εκκλησία στην Zeitoun του Καίρου στην Αίγυπτο. Εμφανίστηκε πολλές φορές από μερικά λεπτά έως πολλές ώρες. Η μορφή φωτογραφήθηκε.





Παρατηρήθηκαν και άλλα φαινόμενα, όπως ότι κάποια άστρα ήταν μεγαλύτερα και λαμπρότερα από τα συνηθισμένα. Πάνω από τον τρούλο ένα πορτοκαλί ή/και μπλες φως εμφανιζόταν και πλαισίωνε την εκκλησία σαν φωτοστέφανο. Και, από το πουθενά εμφανίστηκαν μεγαλύτερα από το κανονικό "περιστέρια" να πετούν σε σχηματισμό σταυρού, χωρίς να κουνούν τα φτερά τους. Φωτογραφίθηκαν και αυτά.


Επίσης, στατικά σύννεφα, που δεν ταξίδευαν όπως τα συνηθισμένα σύννεφα βρίσκονταν πάνω από την εκκλησία. Η Παλαιά Διαθήκη βρίθει από παρόμοια σύννεφα που φέγγουν, στέκονται, μιλούν και μεταφέρουν αγγέλους ή το ίδιο τον Θεό (Έξοδος 13:21-22)


Συμπεράσματα σε μία μυστηριώδη τεχνολογία

Με βάση τις υποθετικές θεωρίες που προαναφέραμε, μπορούμε να προχωρήσουμε κι εμείς σε μερικά υποθετικά συμπεράσματα:

Όλα αυτά τα οράματα και οι εμφανίσεις μορφών, δεν είναι παρά μία μία "ρωγμή" στην "τεχνολογία" του ολογραφικού matrix που ζούμε, οπότε και προκλήθηκε κατά λάθος μία "προβολή" οραμάτων.

Οι εξωγήινοι, ή ο υπερνούς, που έφτιαξαν το ολογραφικό matrix που ζούμε, δημιουργούν τις διάφορες προβολές οραμάτων επίτηδες, για δικούς τους λόγους, οι οποίοι μπορεί να έχουν καθοδηγητικό ή αποτρεπτικό χαρακτήρα.

Οι εξωγήινοι που επισκέπτονται εδώ και χιλιάδες χρόνια τον πλανήτη μας, σύμφωνα με παραδόσεις αρχαίων πολιτισμών, προβάλλουν κατά καιρούς τέτοια οράματα, πάλι για δικούς τους λόγους, οι οποίοι και πάλι μπορεί να έχουν καθοδηγητικό ή αποτρεπτικό χαρακτήρα.

Υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση: Η τεχνολογία του Blue Beam Project (να προβάλεις π.χ. στον ουρανό μία αεροπορική εισβολή και να νομίζεις ότι είναι αληθινή), να μην είναι και τόσο καινούργια τεχνολογία όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε, αλλά κατά καιρούς και ανάμεσα στους αιώνες χρησιμοποιούνταν...

Τελικό συμπέρασμα

Οι απόψεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, αλλά καθημερινά κερδίζουν έδαφος. Κατά συνέπεια, αναρωτιόμαστε, αν σε όλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κάποια ίχνη πραγματικότητας. Αν εμπεριέχουν κάποια γενική κατεύθυνση αποπροσανατολισμού. Αν είναι ένας τρόπος να πληγεί η όποια πίστη του όποιου θρησκευτικού δόγματος; Αν απώτερος, πάντα στόχος είναι η πνευματική σύγχυση του ανθρώπου για κάτι που ετοιμάζεται να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

 diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/blue-beam-oramata-me-agious.html#sthash.eVnX1FC4.dpuf

1 σχόλιο:

TRIPAS CHARALAMPOS είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΗΕΙΗΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΑΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters