Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΑΤΕΡΛΩ


Την 18-6-2015 συμπληρώνονται 200 χρόνια απο την μάχη του Βατερλώ .
Το τέκνο της Γαλλικής Επανάστασης ( ο Ναπολέων ) νικήθηκε αλλά το πνεύμα της Γαλλικής Επανάστασης κατέκτησε την Ευρώπη .

Η ιστορία ξεκινά 39 χρόνια πρίν ( το 1776 ) με την Αμερικανική Επανάσταση . Μια γνήσια επανάσταση αστών ενάντια στους απογόνους των ιπποτών του Μεσαίωνα . Οι φεουδάρχες-πολεμιστές κυβέρνησαν την ανθρωπότητα απο την αυγή του αγροτικής κοινωνίας . Όποιος ήξερε να χειρίζεται καλά το σπαθί γινόταν βασιλιάς και έπαιρνε τα καλύτερα χωράφια ( με το "έτσι θέλω" ) . Όταν το εμπόριο και η βιομηχανία προόδευσαν εμφανίσθηκε μια νέα τάξη ισχυρών .

Δεν ήξεραν να κρατούν το σπαθί αλλά ήξεραν να κουμαντάρουν εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις και τράπεζες . Είχαν μαζέψει σεντούκια με χρυσά νομίσματα και με αυτά πλήρωναν ρήτορες και δημαγωγούς και χειραγωγούσαν τα πλήθη .

Η Αμερικανική Επανάσταση είναι η επανάσταση αυτών των νέων ισχυρών ενάντια στους παρηκμασμένους φεουδάρχες . Έχει όλα τα σημάδια μιας μασονικής συνωμοσίας . Οι Γάλλοι βοηθούν τους επαναστάτες . Πιθανόν εκεί "μολύνονται" απο τις νέες ιδέες . Μετά απο 13 χρόνια παρόμοια επανάσταση ξεσπά στην Γαλλία . Οι παλαιοί φεουδάρχες σφάζονται . Οι βασιλιάδες της Ευρώπης συσπειρώνονται ενάντια στην Γαλλική Επανάσταση .

Αν και στο Βατερλώ τα στρατεύματα των Γάλλων ηττώνται , αθόρυβα οι αστοί κυριαρχούν σε όλη την Ευρώπη και οι βασιλιάδες γίνονται οι μαριονέτες ( τα γουσουφάκια ) των βιομηχάνων - τραπεζιτών .
Μετά απο 200 χρόνια διακυβέρνησης του πλανήτη απο την συμμορία των αστών , η ανθρωπότητα έφθασε σε πρωτοφανή βάθη δυστυχίας και ασχήμιας . Αφού τέλεσαν τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα , αφού αγνόησαν κάθε συμβουλή των αρχαίων Ελλήνων σοφών , για πρώτη φορά ο άνθρωπος γίνεται η αιτία της πιθανής εξαφάνισής του !

Τώρα στην επέτειο της μάχης που σηματοδοτεί την γέννησή τους , ήρθε η ώρα να τους στείλουμε την ανακοίνωση της κηδείας τους !

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ !
Όλο τον χρόνο πρέπει να το βροντοφωνάζουμε αυτό αλλά ειδικά το διάστημα απο την 1η Ιουνίου μέχρι την λήξη των Προμηθείων κάθε έτους να την ονομάσουμε "Περίοδο Βατερλώ" . Τότε θα κάνουμε πολύ δυναμικές κινητοποιήσεις με σύνθημα "Κάποια 18η Ιουνίου θα έρθει το τέλος σας" .
Εάν όλοι μαζί το επαναλαμβάνουμε συχνά , γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία .



Pythagoras Pythagoridis

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_166.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters