Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΖΟΥΝ «ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ… ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΝΟΙΑ…

 
Αυτή η τελευταία ανακάλυψη έχει μπερδέψει ακόμα και τον επιστημονικό κόσμο! Ανακαλύφθηκε Παράξενο, Μυστηριώδες DNA που δεν συμβιβάζεται και δεν διασταυρώνεται με τίποτα σε αυτή τη Γη! Πρόκειται για Αποδεικτικά στοιχεία της ύπαρξης νέων ειδών ή υπάρχει κάτι πολύ πιο σκοτεινό;

Γίνονται παντού είδηση, σε όλο το internet, κυριολεκτικά παντού! Μπορείτε να τους δείτε σε ταινίες, να τους ακούσετε στα τραγούδια, να τους παρακολουθήσετε σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά σποτ και παράλληλα στα γραφεία της κυβέρνησης. Αλλά ποιοι είναι αυτοί;
Αυτοί είναι οι πρόγονοι εξ αίματος Νεφελίμ!
Τα στοιχεία που έχει αποκαλυφθεί αποδεικνύουν την ύπαρξή τους. Τα μηνύματα και οι προειδοποιήσεις τους είναι προφανείς. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να τα διαγράφουν ως συνωμοσίες, ψέματα, άχρηστες πληροφορίες και άλλα τέτοια παρόμοια. Αλλά γιατί; Υπάρχει κάποιος λόγος που οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ενημερώνονται… δεν θα πρέπει να γνωρίζουν … δεν πρέπει να πιστεύουν σε αυτά;
01. Αν πίστευαν σ “αυτά, θα μπορούσαν να προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και αλήθεια σε σχέση με τα πράγματα της Αγίας Γραφής, ειδικά για εκείνους που δεν πιστεύουν.
02. Αν πίστευαν σ “αυτά, τα ευρηματικά σχέδια των Νεφελίμ προγόνων εξ αίματος του Αντίχριστου ηγέτη τους, για την ερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων (η οποία παρεμπιπτόντως είναι ήδη σε εξέλιξη), μπορεί να αποτύχουν, καθώς περισσότεροι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν το κακό παιχνίδι που παίζεται. Και θα μπορούσαν να μην δεχθούν το χάραγμα του θηρίου, το οποίο παρουσιάζεται ως κάρτα του πολίτη.
03. Αν πίστευαν σ “αυτά, δεν θα μπορούσε πλέον να αμφισβητηθεί η αλήθεια της Αγίας Γραφής και, ως εκ τούτου, θα μπορούσε να δεχτεί όλος και περισσότερος κόσμος τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα του.
04. Τέλος, αν πίστευαν σ “αυτά, πολλά από τα προσεχή σχέδιά τους θα μπορούσαν κάλλιστα να εκμηδενιστούν.
Αυτοί είναι μερικοί από τους προφανείς λόγους για τους οποίους δεν θέλουν να πιστεύεις ο κόσμος σε αυτά. Αλλά ίσως να αναρωτιέστε, «Λοιπόν, αν δεν θέλουν να πιστέψουμε, τότε γιατί μας δίνουν μηνύματα χρησιμοποιώντας σύμβολα, αριθμολογία, και διάφορα άλλα;» Ο λόγος για αυτό είναι επειδή o νόμος των Εωσφόρων Νεφελίμ, ως μαθητές του Σατανά , έχει έναν όρκο, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να υπάρχει προειδοποίηση πριν από οποιοδήποτε κτύπημα στον Θεό.
Ο λόγος που οι προειδοποιήσεις είναι συνήθως κωδικοποιημένες και είναι δύσκολο για το μέσο άτομο να τις καταλάβει είναι επειδή δεν πραγματικά δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνουν όταν το κάνουν. Ωστόσο, επειδή πρέπει να τιμήσουν τον όρκο στο Θεό, πρέπει να το κάνουν, αλλά με έναν τρόπο που είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει πιο θρασείς και τολμηροί με τα μηνύματά τους.
Το βίντεο δείχνει πολλά πράγματα: πολλά από τα κρυμμένα μηνύματα τους, ό, τι σκοπεύουν να κάνουν για τις ΗΠΑ και τέλος την απόδειξη της ύπαρξης τους σε αυτή τη γη!














http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/03/blog-post_896.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters