Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ποιά μυστικά κρύβονται πίσω από τις προσόψεις των «ουρανοξυστών του Στάλιν»;

Η προσωπικότητα του Στάλιν κατά τη διάρκεια της ζωής του ακόμα, περιβαλλόταν από αύρα μυστηρίου και φόβου.

Ψιθύριζαν ότι ήταν πολύ προληπτικός, ότι τον περιέβαλαν μέντιουμ και αστρολόγοι. Λένε
επίσης ότι ακριβώς ο προσωπικός του αστρολόγος τον συμβούλευσε να επιλέξει πού και πότε να χτίσει εκείνους τους διάσημους 7 ουρανοξύστες της Μόσχας, που αποκαλούνται «ουρανοξύστες του Στάλιν».

Ο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» απευθύνθηκε στον αστρολόγο Βλαντισλάβ Ομπολόνσκι και τον παρακάλεσε να εξηγήσει γιατί ήταν τόσο σημαντικό για τον Στάλιν να επιλέξει τον χρειαζούμενο χρόνο και τόπο ανέγερσης αυτών των θρυλικών οικοδομημάτων.

- Ο τόπος και ο χρόνος έναρξης της ανέγερσης των οκτώ πολυώροφων κτιρίων (το όγδοο - Παλάτι των Σοβιέτ, που δεν χτίστηκε, έπρεπε να εμφανιστεί στη θέση του Ναού του Σωτήρος Χριστού) επιλέχθηκαν από τον προσωπικό του αστρολόγο. Αυτά τα ιδιόμορφα κτίρια, σχήματος κόλουρων πυραμίδων καλούνταν να συντελέσουν στη δημιουργία ισχυρότερου ενεργειακού πεδίου πάνω από τη Μόσχα.

Η ανέγερση όλων των οικοδομημάτων άρχισε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1947 ακριβώς στη μία η ώρα μετά το μεσημέρι. Ο Βλαντισλάβ Ομπολόνσκι είναι βέβαιος ότι ήταν αδύνατο να επιλεχθεί καλύτερη ώρα για την έναρξη της κατασκευής αυτών των σύγχρονων πυραμίδων.

- Αυτή την ημερομηνία και αυτή την ώρα εκπέμπεται συνήθως τεράστια ενέργεια, η οποία είναι πολύ βολική για την έναρξη μεγάλων σχεδίων. Ο αστρολόγος του Στάλιν το ήξερε αυτό πολύ καλά. Εκτός απ’αυτό, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο ηγέτης δεν είχε στη διάθεσή του πολύ χρόνο. Ήξερε ότι αν χαθεί το τόσο βολικό «χρονικό παράθυρο» άλλο τέτοιο μπορεί να μη συμβεί μέσα στα πλησιέστερα έτη.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο στις 7 Σεπτεμβρίου του 1947 είχαν τοποθετηθεί οι πρώτες πέτρες στα θεμέλια αυτών των κτιρίων, παρόλο που τα σχέδια τους δεν ήταν ακόμα οριστικοποιημένα.

Συνολικά χτίστηκαν 7 «ουρανοξύστες του Στάλιν». Στέμμα δε του σχεδίου έπρεπε να γίνει το Παλάτι των Σοβιέτ, επίκεντρο όλης της «κατασκευής» στα ζώδια του Ηλίου.

- Το Παλάτι των Σοβιέτ σχεδιαζόταν ως η τελευταία πτυχή του μεγαλοφυούς σχεδίου των επτά «πυραμίδων». Έπρεπε να θέσει σε λειτουργία όλο τον μηχανισμό. Θα σχηματιζόταν η ενεργειακή οκτάδα (ο αριθμός 8 είναι το σύμβολο του απείρου και της αθανασίας, που τόσο επιδίωκε ο Στάλιν).

Στο Παλάτι των Σοβιέτ, όπως έλεγαν, ο Στάλιν ήθελε να κάνει το κοιμητήριό του, όμοιο με εκείνα των Αιγυπτίων Φαραώ, οι οποίοι επιδίωκαν, όπως ξέρουμε, την αιώνια ζωή. Με τη διαταγή του Στάλιν ανατίναξαν το Ναό του Χριστού του Σωτήρος και έσκαψαν τεράστιο λάκκο για τα θεμέλια του μελλοντικού κτιρίου. Αλλά δεν ήταν γραφτό να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Στάλιν.

Πέθανε πριν προλάβει να πραγματοποιήσει την ιδέα του. Στη θέση του Παλατιού των Σοβιέτ, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Χρουτσόφ κατασκευάστηκε τεράστια πισίνα και στη νέα Ρωσία ανοικοδομήθηκε ο καθεδρικός Ναός του Χριστού του Σωτήρος.

Ωστόσο, οι θρύλοι για τους 7 ουρανοξύστες της Μόσχας συνεχίζουν να ζουν.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters