Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κρητικός μετανάστης κατέθεσε αίτηση για Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Τι αναφέρει στην επιστολή του

Ένας Κρητικός, που τα τελευταία χρόνια - λόγω των μνημονιακών πολιτικών- αναγκάστηκε να ξενιτευτεί, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής αυτοπρόταση για την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας! 


Πρόκειται για τον Γιώργο Κορνελάκη, από το Καλό Χωριό Ηρακλείου, ο οποίος σε επιστολή του εξηγεί τους λόγους που προχώρησε στην κίνηση αυτή. Πάντως όχι, όπως λέει, επειδή ήταν το παιδικό του όνειρο να γίνει Πρόεδρος!

Διαβάστε τι γράφει:

"Φίλοι, Σύντροφοι,

Κατέθεσα αίτηση-αυτοπρόταση μου στην Πρόεδρο της Βουλής για το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Όχι επειδή ήταν το όνειρο μου από παιδί, ούτε επειδή είναι μια δουλειά που έχω εξασκήσει και ξέρω να την κάνω καλά ΑΛΛΑ επειδή θέλω να σπάσει το μονοπώλιο των νομικών και βουλευτών για την Προεδρία.
Επειδή θέλω ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι απλό άτομο του Λαού.
Επειδή δεν θέλω το αξίωμα αυτό να γίνεται κομματικό παζάρεμα!
Επειδή θέλω να μπορεί με την υπογραφή του να σώζει την Πατρίδα κι όχι να την εκχωρεί σε ξενα συμφέροντα!
Επειδή θέλω ο Πρόεδρος να σέβεται τον Λαό και τον Όρκο του!
Επειδή θέλω να ανακτήσουν οι συμπολίτες μου την αξιοπρέπεια και την αυτοπεποίθηση τους!
Επειδή θέλω να ξεφύγουμε από την οικονομική σκλαβιά που μας επέβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις!
Επειδή θέλω μέτρα και νόμους ΥΠΕΡ του Λαού και όχι ΚΑΤΑ του Λαού!
Επειδή θέλω η εκλογή του Προέδρου στο μέλλον να γίνεται ΑΜΕΣΑ από τον Λαό κι όχι απο τους βουλευτές! και τέλος
Επειδή θέλω κι εδώ ΑΛΛΑΓΗ και να μπορούν ΟΛΟΙ οι Έλληνες να διεκδικούν την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, άσχετα αν είναι εργάτες, αγρότες, υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες , έμποροι κλπ.Ευελπιστώ το νέο Προεδρεἰο της Βουλής των Ελλήνων να πράξει σωστά και να ανακοινώσει την Αίτηση-αυτοπρόταση μου κι εύχομαι όποιοι βουλευτές και κόμματα σέβονται τους εαυτούς τους και την ψήφο των πολιτών που τους εξέλεξαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου!"
Η επιστολή στη Βουλή
Στην επιστολή αίτηση που έστειλε στη βουλή, αναφέρει:
"Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,
Αγαπητή Κυρία Κωνσταντοπούλου,

Ονομάζομαι  Κορνελάκης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, ΑΔΤ: ΑΒ 955106 και είμαι ένας απλός πολίτης χωρίς αξιώματα και τίτλους με όλα τα θετικά και αρνητικά, καλά και κακά, στοιχεία που έχει ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.
Κατάγομαι από το Καλό Χωριό Πεδιάδας του Δήμου Χερσονήσου και είμαι Ξενοδοχοϋπάλληλος και Αγρότης .
Αρκετά προβληματισμένος για το τι μελει γενέσθαι στην Πατρίδα μας.
Γι αυτό, οπως κι εσεις ειπατε,
Επειδή τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του λαού μας είναι ενεργά και εκφράζονται ολοένα και πιο καθαρά, με κρυστάλλινη αναφορά στους ιστορικούς αγώνες του λαού μας, της εθνικής αντίστασης, της Αριστεράς, του φοιτητικού κινήματος, της αντιδικτατορικής πάλης, των κοινωνικών κινημάτων.
Επειδή ολοένα και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι δεν θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους σκυφτοί ούτε να αφήσουν κληρονομιά στα παιδιά τους μία νέα οικονομική σκλαβιά να τα πλακώνει. Οι άνθρωποι χαμογελούν ξανά τις τελευταίες μέρες. Ανακτούν το πείσμα, την αυτοπεποίθησή τους, την αξιοπρέπειά τους.
Επειδή διεκδικούν να είναι μέρος της ιστορίας και όχι θεατές της και συγκεντρώνονται στις πλατείες, διαδηλώνοντας για πανανθρώπινες αρχές και αξίες, όπως έκαναν προχθες βράδυ χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Επειδή ολόκληρη η Ευρώπη, ολόκληρη η υφήλιος κοιτά την Ελλάδα με ελπίδα, γιατί γνωρίζουν ότι η αναγνώριση των δικαίων και η ανακούφιση του ελληνικού λαού θα είναι μία νίκη των ανθρώπων απέναντι στις οικονομικές απολυταρχίες και στις νέες τυραννίες των τραπεζών, των αγορών, των νέων ολιγαρχιών που αποσκοπούν να αντικαταστήσουν τη δημοκρατία. Αλλα και
Επειδή οι μέχρι σήμερα Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας ΔΕΝ σεβάστηκαν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού και ΔΕΝ τήρησαν τον Όρκο που έδοσαν.
Επειδή οι μέχρι σημερα Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας ΔΕΝ σταμάτησαν, ως όφειλαν, την διεθνή διαπόμπευση της Πατρίδος αλλά  εκχώρησαν μέρος της Εθνική μας Κυριαρχίας και σκλάβωσαν την χώρα στα διεθνή συμφεροντα με την υπογραφή τους.
Επειδή πιστευω ότι η Θεσσαλονίκη είναι ελληνική και εντός της Ελληνικής Επικράτειας κι όχι όπως αναγραφεται στην ιστοσελίδα της σημερινής Προεδρίας της Δημοκρατίας... στα ταξίδια του Προέδρου στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ¨ότι ο Πρόεδρος μετεβηκε στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου¨!
Επειδή ο Ελληνικός Λαός θέλει πλέον και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι ένας πολίτης προερχόμενος από τον Λαό κι όχι ένα άτομο «κομματικού παζαρέματος» εντός της Βουλής.
Επειδή το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι μονοπώλιο της «νομικής σχολής»  δηλ των δικηγόρων και των δικαστικών ούτε όμως και μονοπωλειο των βουλευτών.
Επειδή ο αγρότης, ο έμπορος, ο εργατης, ο ανεργος, ο Ελληνας που χρωστα και δεν μπορεί να ανασάνει  πρέπει να ξαναβρεί την αυτοεκτίμηση και την αξιοπρέπεια του.
Και τέλος επειδή μου δίνει το δικαίωμα το Συνταγμα της Πατρίδας μου

Α υ τ ο π ρ ο τ ε ί ν ο μ α ι
και θέτω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

και  αν υπάρχει εστω ένας βουλευτής εντός της Βουλής των Ελλήνων που σέβεται πάνω απ΄όλα τον εαυτό του και αν υπάρχει έστω ένα κόμμα από τα 7 του κοινοβουλίου που σέβεται την ψήφο που του έδοσαν οι Έλληνες ψηφοφόροι, ευελπιστώ  ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητα μου!

Mε την υποψηφιότητα μου θέλω να αποδείξω ότι οι περισσότεροι Έλληνες έχουν πέσει θύματα των τραπεζών και των επαγγελματιών πολιτικών όλα αυτα τα χρόνια.

«Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι» λέει ο σοφός Λαός, και Κεφαλή  του Ελληνικού Κράτους, εστω και χωρίς ουσιαστκές αρμοδιότητες, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  το δικό μου λοιπόν κεφάλι  αν και φτωχό και χρεωμένο ΔΕΝ βρωμάει !!!

«Υπάρχουν δύο Ελλάδες.
Αυτή που εξαναγκάζει και τους ίδιους τους υπηκόους της να καταπονεί και σε έναν διεθνή χορό μεταμφιεσμένων να μετέχει με το φόρεμα της Ευρωπαίας (διάβαζε: Αμερικάνας).
Και υπάρχει η άλλη, που εξακολουθεί να υπακούει στον Ηράκλειτο και στον Μακρυγιάννη.
Η πρώτη μπορεί να καταλυθεί μια μέρα.
Η δεύτερη, ακόμη και αν μείνει χωρίς υπόσταση, ποτέ. Τουλάχιστον εγώ, γι’ αυτήν υπάρχω» (έγραψε ο Ο. Ελύτης το 1982).

Με τιμή

Γεωργιος Κ. Κορνελάκης
Τηλ.  Κινητό 0049 1573 3261551 (το τηλεφωνο ειναι γερμανικο διότι δεν αποδεχθηκα ποτέ το φακέλωμα των στοιχειων μου και την παρακολούθηση των πολιτων μεσω των κινητων τηλεφωνων!)

ΥΓ. Η παρούσα επιστολή-αίτηση ΔΕΝ είναι κάποιο είδος φάρσας ΑΛΛΑ αληθινή !!!"

1 σχόλιο:

Kaoukis είπε...

Εύγε στον Κορνελάκη τον Κρητίκαρο για την πρωτοποριακή του κίνηση, σαν πολίτης, που γνωρίζει το "τις πταίει" για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας μας και βάζει τον εαυτό του μπροστά σαν "παγοθραυστικό" δια μέσω των "πάγων" των ΠΡΟΔΟΤΩΝ... ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ όμως τον έχουν ήδη απορρίψει και η παραπάνω επιστολή του είναι ήδη στον κάλαθο...
ΑΜ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ +ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΡΝΕΛΑΚΗ!!!
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ...

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters