Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΥΔΟΥΝΙ ετών 300.000.000

B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1hMi1lVFBVS01INC9WT0RTY1N0S01FSS9BQUFBQUFBQTJFcy8tTTFlY3lqZjRoNC9zMTYwMC9iZWxsLmpwZw==Το βρήκε ένα αγόρι το 1940 ενώ φτυάριζε άνθρακα στον κλίβανο του σπιτιού του. Ένα κομμάτι, ήταν αρκετά μεγάλο, περίπου 15 με 20 ίντσες και 6 ίντσες σε πάχος. Όταν το έσπασε, ένα μεταλλικό αντικείμενο φάνηκε. Αφαίρεσε με επιμέλεια όλο τον άνθρακα. Ήταν ένα κουδούνι, με στέλεχος δύο ιντσών όπου στην κορυφή του είχε έναν άνδρα σε γονατιστή θέση, με χέρια και φτερά.


Τα αρχεία έδειξαν ότι ο άνθρακας είχε ανασκαφεί από ένα ρηχό ορυχείο κοντά στο σπίτι του, στο Buckhannon, της Δυτικής Βιρτζίνια.


Η χρονολόγησή του υπολογίζεται από την ασφαλτική ραφή άνθρακα απ' όπου ελήφθη. Αν αναρωτιέστε, έχει ηλικία περίπου 300 εκατομμυρίων ετών.

Αποτελείται, κατά κύριο λόγο, από μπρούντζο με μια περίεργη μίξη του ψευδαργύρου.

Το σύγκριναν με κουδούνια από όλες τις κουλτούρες και κατέληξαν πως θα μπορούσε να έχει "καταγωγή" από την Βαβέλ, ενώ έχει και αρκετές ομοιότητες με τεχνουργήματα από την Ινδία.


Βέβαια, υπάρχει και η άποψη που λέει ότι κάποιος σύγχρονος, πέταξε το κουδούνι σε ένα πηγάδι κι αυτό ενσωματώθηκε με τον άνθρακα εκείνης της εποχής.

Μετάφραση-Απόδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters