Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;‏

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 Είναι ντροπή μας, στην Ελλάδα που γεννήθηκαν  όλες οι αρετές, οι επιστήμες, η φιλοσοφία, ο Ολυμπισμός και η Δημοκρατία, να εκλέγουμε για πρώτο πολίτη της χώρας,  κάποιον, που αποδεικνύεται πάντα ένα άβουλο πλάσμα, που ακούει και κάνει ότι του λένε  και που σε κάποια δεδομένη στιγμή,  θα του ζητήσουν να φορέσει το “κιπά” και να προσκυνήσει τον “Θεό” των Εβραίων.
            Αισθανθήκαμε ως Έλληνες μεγάλο αποτροπιασμό και μεγάλη ντροπή για τον απελθόντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια, όταν ατάραχος άκουγε την τότε Πρόεδρο της Βουλής κυρία Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, να του αναγγείλει πως επί της προεδρίας του θα επέλθει τεμαχισμός της Ελλάδος με περιορισμό της Εθνικής μας κυριαρχίας και  των εθνικών μας συνόρων.
 
            Αισθανθήκαμε επίσης εθνική ντροπή όταν τον έσυραν στο Ισραήλ και του φόρεσαν στο κεφάλι το Εβραϊκό  “κιπά” για να προσκυνήσει  στην συναγωγή των  Εβραίων.
 
            Επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό ακούστε.
            Το κιπά δεν είναι ένα απλό “σκουφάκι”, αλλά είναι σύμβολο μιας θρησκείας. Κάτι ανάλογο με την ισλαμική μαντίλα που φοράνε οι μουσουλμάνες, ή τα τουρμπάνια που φοράνε οι Σιχ. Είναι λοιπόν ένα σύμβολο λατρείας του Ιουδαϊσμού.  Εφόσον δεν ανήκει κάποιος σε αυτήν την θρησκεία, δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το τυπικό της. Το να απαιτείς από έναν μη Εβραίο να συμπεριφέρεται στη Συναγωγή (που δεν ανήκει, ούτε πιστεύει) σαν Εβραίος, είναι κάτι παραπάνω από απαίτηση για “σεβασμό”.  Έχει έναν συμβολισμό.Συμβολίζει την αναγκαστική υποταγή, σε μια συγκεκριμένη θρησκεία και σε ό,τι αυτή εκφράζει.   Ο Μπεν Γκουριόν η κορυφαία μορφή του σύγχρονου Ισραήλ  και ο πρώτος πρωθυπουργός του κράτους Ισραήλ,  ΔΕΝ φορούσε κιπά γιατί ήταν άθεος.
 
            Όλοι γνωρίζουν λοιπόν πως όταν φορούν το “κιπά” κάνουν υποταγή στο Ισραήλ και την θρησκεία του. Δηλαδή υποταγή στον “Θεό” του Ισραήλ. Δηλαδή στον αναμενόμενο  “ΜΕΣΣΙΑ” του Ισραήλ. Δηλαδή κατά τους Χριστιανούς και την “Αποκάλυψη του Ιωάννη”,  δηλώνουν υποταγή στον αντίχριστο.
 
            Το πήγα λίγο μακριά ε;;;;
            Μόνο που εκεί πάει μόνο του. Και θα το δεί οποιοσδήποτε, αρκεί να σηκώσει το κεφάλι και να κοιτάξει λίγο μακρύτερα.
            Εδώ βλέπουμε τον απελθόντα πρόεδρο Κάρολο Παπούλια και κάποιους από τους πολιτικούς μας να δηλώνουν υποταγή στην θρησκεία του Ισραήλ. (Παπανδρέου, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Δένδιας)
      

Εδώ βλέπουμε τον προηγούμενο και τον τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Σόιμπλε

 
Αν δεν δηλώσεις υποταγή στο Ισραήλ, αρχηγός κράτους ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.
 
            Και τώρα έχουμε στην ΕΛΛΆΔΑ εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Και μέχρι τώρα ακούσαμε δύο ονόματα ήδη Εβραιοπροσκυνημένων. Του κ. Δένδια στην άκαρπη ψηφοφορία της προηγούμενης Βουλής  και του κ. Αβραμόπουλου που όπως φαίνεται το μετάνιωσαν.
 
            Αλήθεια ήθελα να ήξερα, μέσα από σε αυτήν την ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, την  χώρα των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού και των επιστημών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να βρούν και να ΕΚΛΕΞΟΥΝ για ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , έναν ΕΠΙΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΑ του ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;
 
            Γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ συνεχώς την ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ και να εκλέγουμε Εβραιοπροσκυνημένους;
            Βέβαια ο σοφός Πλάτων είπε: “Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”. (Ο άνθρωπος από τη φύση του τείνει να προσεγγίζει και να συναναστρέφεται ανθρώπους που του μοιάζουν)
 
            Αλλά βρε παιδί μου, τώρα υποτίθεται ήρθε μία “άλλη” κυβέρνηση “προοδευτική”. Πάλι και αυτοί μέσα από την ίδια Εβραιοπροσκυνημένη ΤΡΑΠΟΥΛΑ πάνε να τραβήξουν ΧΑΡΤΙ;
            Αλλά όπως φαίνεται και σύντομα θα το δούμε, και αυτοί στην ίδια “ΠΡΟΟΔΟ” με τους προηγούμενους βαδίζουν.
 
Γιατί όπως  βλέπετε,  φορώντας το “κιπά” άλλοι είναι χαρούμενοι και άλλοι λυπημένοι, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Γιατί αν δεν προσκυνήσεις το Ισραήλ,
ΑΡΧΗΓΟΣ  ΚΡΑΤΟΥΣ …….ΔΕΝ  ΓΙΝΕΣΑΙ.
            Αλλά έχω και μία άλλη απορία.
Λέτε να του πουν πάλι,  αυτά που είχε πει η κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στον κ. Κάρολο Παπούλια,  για μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας και μείωσης των συνόρων μας;      !!!!!!!!
 
            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters