Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Συγκλονιστικό!!! Ράπισμα το συγκεκριμένο θαύμα στους σύγχρονους εμπόρους οργάνων, όπου ακόμα και με νόμο του κράτους μας έκαναν εν δυνάμει δότες!!!

Αγρίνιο: Επανήλθε στη ζωή μετά από 45 μέρες - Εισακούστηκαν οι προσευχές των συγγενών του 30χρονου για ένα θαύμα!
Ακόμα και οι γιατροί που είχαν ενημερώσει τους γονείς του 30χρονου, πως το παιδί τους
θεωρείται κλινικά νεκρό, μιλούν για ένα θαύμα...
Ένας νεαρός 30 ετών, με καταγωγή από τον Κυπάρισσο του Αγρινίου, επανήλθε μετά από 45 μέρες καταστολής στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου και συνεχιζει να νοσηλεύεται σε δωμάτιο του νοσοκομείου.
Η κατάστασή του πριν από αρκετές μέρες κρίθηκε μη αναστρέψιμη από τους γιατρούς, που ενημέρωσαν τους συγγενείς του, πως είναι κλινικά νεκρός.
 ΦΩΤΟ από agriniotimes.gr

Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια για τον νεαρό, διαψεύδοντας γιατρούς και επιστημονικές εξετάσεις. Ως εκ θαύματος τον επανέφερε κυριολεκτικά στη ζωή δίνοντάς του ακόμα μια ευκαιρία…

Οι συγγενείς του ζητούν οικονομική βοήθεια, καθώς τα έξοδα νοσηλείας αυξάνονται καθημερινά και ο Σύλλογος Κυπαρίσσου αναφέρει σε ανακοίνωσή του: ''Πέρα από το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο καθένας ζητάμε και τη δική σας βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μια ανάσα στους γονείς του, καλύπτοντας ένα μέρος των ιατροφαρμακευτικών εξόδων και των αμέτρητων φυσικοθεραπειών που χρειάζεται από εδώ και πέρα, αφού ο νεαρός λόγω ανεργίας, είναι ανασφάλιστος.

Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης για όποιον θέλει να βοηθήσει: 303/296219-54 Εθνική Τράπεζας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Σύλλογο στο τηλ 6984758582. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυπαρίσσου
 
 
Πηγή: agriniotimes.gr
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters