Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

«ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ :”Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση είς την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό, ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης”
ΡΑΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΡΑΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 11ΡΑΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 21ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
10943660_10204711987233146_7411254841075398299_n
Καποδίστριας………………………………………………………………………………………………
1509263_10205464360231079_6199631921153637229_n 
…………………………………………………………………
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ & ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ 
Αρτέμης Σώρρας: Θα πω ότι είμαστε ένα δύσκολο κομμάτι γεωπολιτικό, αλλά πλέον τούτου όσον αφορά στο κοινωνικό μας κομμάτι και το βιοποριστικό μας κομμάτι είναι κάτι το οποίο το ρυθμίζουμε μόνοι μας. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και πες τε μου από μια κυβέρνηση μετά τον Καποδίστρια, έναν Έλληνα. Αν μου πείτε έναν Έλληνα θα σας πω ακριβώς ότι ποτέ δεν ήταν Έλληνας. Πες τε μου έναν Έλληνα που κυβέρνησε και βλέπεται ότι όλα τα παιδιά εντελώς τυχαία είναι εβραίοι, πέραν από το εβραίοι πρέπει να είναι και δογματισμένοι. Είναι βάση δεδομένων και στοιχείων και αποδείξεων, όλες μας οι κυβερνήσεις μετά τον Καποδίστρια – καλά δεν μιλάμε για πριν, είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία το πριν – δεν είναι κανένας Έλληνας.
Άρα για όποιους καταλαβαίνουνε, δεν θα πω τη λέξη «μυημένοι», αλλά ας καταλάβουμε υπάρχει μία βιομηχανία κυβερνώντων, ηλιθίων ανθρώπων οι οποίοι δεν λένε τίποτα, οι οποίοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι, εγκάθετοι σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο τρόπος που ανεβαίνουν και που έρχονται, απλά έρχονται οι «γλάστρες» με αλλαγμένα ονόματα και είναι πάντα στην κορυφή. Έτσι για να διεκδικήσουνε πάντα το χρίσμα. Τα χρίσματα όμως, ξέρετε είναι αυτό που είπα όλα τα κόμματα, πες τε μου έχω άποψη για όλα τα κόμματα. Σήμερα στο κοινοβούλιο και να μην πάμε παλαιότερα ή να μην μου πείτε για άλλους λαούς που έχω πει.
Βεβαίως αυτό το σύστημα που λέω τώρα είναι σε όλους τους λαούς, ακόμα και στην Ευρώπη. Όταν μπήκε η Ευρώπη σε μία λειτουργία, 52 χώρες αναζητήσανε να κάνουν επιτρόπους, οι επίτροποι που βάλανε ήτανε εντελώς τυχαία 1.000 εβραίοι από όλες αυτές τις 52 χώρες, βάλανε για την κεντρική επιτροπή της Ευρώπης. Γιατί στην Ελλάδα όλος αυτός ο πληθυσμός, όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στοχευμένα συγκεκριμένοι στρατιώτες οι οποίοι είναι «κρυμμένα ονόματα», κρύβουν τα ονόματά τους, ντρέπονται για την γέννα τους. Όμως είναι σε μία συγκεκριμένη αποστολή κατά του Ελληνισμού και κατά του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού. Γιατί εντελώς τυχαία 1.000 άνθρωποι μπήκανε στην Ευρώπη οι οποίοι είναι εβραίοι; Για πιο μεγαλόπνοο σχέδιο; Και άντε και το κάνατε και μας ξέφυγε αυτό. Είδαμε λοιπόν όλο αυτό το καθεστώς στην παρακμή του. Μα η παρακμή του είναι δεδομένη, στοχεύτηκε να γίνει αυτό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αρτέμης Σώρρας: Η εναλλακτική σας είπα είναι μόνο του Ελληνικού λαού. Από την ώρα που θα μαζευτεί ο Ελληνικός λαός σύσσωμος χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς χρώματα έχει τα πάντα στα χέρια του. Έχει τα πάντα. Από την άλλη βλέπετε ότι η βουλή πάει σε συνέλευση βουλής. Δηλαδή μαζευτήκανε τρία-τέσσερα κόμματα, τώρα από ότι αντιλαμβάνομαι εγώ δηλαδή πιστεύω και βλέπω ότι όλα τα κόμματα τελικά θα δείτε ότι θα γίνουν ένα, θα παντρευτούν όλα μαζί να κάνουν το υπερκόμμα. Δηλαδή πάλι στα κόμματα, πάλι στα κομμάτια. Όλα αυτά είναι διαιρεμένα κομμάτια το οποία συνεργάζονται τόσο άψογα.
Είδαμε έναν κομμουνισμό να συνεργάζεται τόσο άψογα με τα ακροδεξιά, με τα δεξιά, με τα ελευθερολαϊκά. Με όλα αυτά τα κόμματα συνεργαστήκανε τόσα χρόνια άψογα και συνυπάρξανε, φάγανε, συν-ήπιαν, μοιραστήκαν τα κέρδη, τις κλεψιές, τα πάντα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι όλος αυτός ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, ωραία. Αν αυτό που κάνει ήδη το κοινοβούλιο τόσα χρόνια, δηλαδή οι εγκάθετοι, το κάνουνε οι Έλληνες αντιλαμβάνεστε την δύναμη που θα τους πάρουνε από τα χέρια. Και αύριο ο Ελληνικός λαός θα έχει μία Ελληνική συνέλευση με αντιπροσώπους που θα τους εκλέγει ο ίδιος. Έχουμε την δυνατότητα να εκλέξουμε τους αρχηγούς και να βγούνε από τη βάση από τους Έλληνες. Να μην είναι στοχευμένοι εγκάθετοι όπου τα ΜΜΕ να κάνουν δώρο στον Ελληνικό λαό τον πολιτικό του, γιατί αυτό γινόταν μέχρι τώρα. Θυμηθείτε ποιον πολιτικό έβγαλε ο Ελληνικός λαός, κανέναν. Όλοι τον φέρναν, τον έφερναν δώρο «πάρε και έναν, πάρε και έναν πρωθυπουργό, πάρε και έναν υπουργό, πάρε και έναν βασιλιά» μα γιατί; Να σας πω και κάτι και οι βασιλείς από τα αρχαία χρόνια βγαίνανε με εκλογές. Εμείς γιατί δεν εκλέξαμε τον βασιλιά μας και έπρεπε να μας τον φέρουνε;
…………………………………………………………………………………… 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. (4/1/2899)(Απομαγνητοφώνηση Μνημοσύνη)
…………………………………………………………………………………….
ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ
……………………………………………………………………….
ΦΛΟΓΑ 1005_apenewego_LARGE_t_1101_54061660
……………………………………………………………………………………….
ΓΕΝΟΣ: ΦΥΛΗ, ΓΕΝΙΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ…
Διεξήχθη στις 22-23/9/2898 η Παγκόσμια Διάσκεψη για τους ιθαγενείς πληθυσμούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ!
………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=12339

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters