Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Πρωτοφανής κίνηση! Σημαντικές διαγραφές χρεών ξεκινούν στην ΕυρώπηΑπίστευτο! Η Κροατία γράφει ιστορία και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους φτωχούς που έχουν την ευκαιρία για ένα «νέο ξεκίνημα», και αυτή είναι η τέλεια έκφραση για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία θα επαναληφθεί και σε άλλες χώρες, αλλά όχι αρκετά σύντομα. Το ενδεχόμενο «μεγάλο ιωβηλαίο» θα προσφέρει ανακούφιση σε όλο τον πλανήτη, για όλους. 
Η Κροατία ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ τα χρέη των φτωχότερων πολιτών
1η Φεβρουαρίου 2015

Χιλιάδες Κροάτες θα δουν τα χρέη τους να διαγράφονται τη Δευτέρα ως μέρος μιας προσπάθειας να δοθεί ώθηση στην οικονομία, κάτι που θα βοηθήσει τα νοικοκυριά να ανακτήσουν την πρόσβαση σε βασικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών λογαριασμών.
Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ονομαστεί «νέο ξεκίνημα» , θα διαγράψει τα χρέη περίπου 60.000 πολιτών από τις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ως μέρος μιας συμφωνίας με την κυβέρνηση.
Περίπου 2,1 δισ κούνα (£ 20m) επισφαλών απαιτήσεων αναμένεται να διαγραφούν από τους πιστωτές οι οποίοι έχουν υπογράψει αυτή τη συμφωνία. Κανένας δεν θα αποζημιωθεί  για τις απώλειές του.
Τα νοικοκυριά που πληρούν τις προυποθέσεις θα πρέπει να έχουν χρέη κάτω από 35.000 κούνα (£ 3.500), και το μηνιαίο εισόδημά τους δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1.250 κούνα. Κροάτες που κατέχουν ακίνητα ή έχουν οποιεσδήποτε οικονομίες δεν θα επωφεληθούν από τη συμφωνία.
"Εκτιμούμε ότι το μέτρο αυτό θα εφαρμοστεί σε περίπου 60.000 πολίτες", δήλωσε η Milanka Opacic, αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κροατίας. ''Έτσι, θα δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς επιβάρυνση του χρέους.''
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/02/blog-post_12.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters