Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Πρωτοφανής κίνηση! Σημαντικές διαγραφές χρεών ξεκινούν στην ΕυρώπηΑπίστευτο! Η Κροατία γράφει ιστορία και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους φτωχούς που έχουν την ευκαιρία για ένα «νέο ξεκίνημα», και αυτή είναι η τέλεια έκφραση για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία θα επαναληφθεί και σε άλλες χώρες, αλλά όχι αρκετά σύντομα. Το ενδεχόμενο «μεγάλο ιωβηλαίο» θα προσφέρει ανακούφιση σε όλο τον πλανήτη, για όλους. 
Η Κροατία ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ τα χρέη των φτωχότερων πολιτών
1η Φεβρουαρίου 2015

Χιλιάδες Κροάτες θα δουν τα χρέη τους να διαγράφονται τη Δευτέρα ως μέρος μιας προσπάθειας να δοθεί ώθηση στην οικονομία, κάτι που θα βοηθήσει τα νοικοκυριά να ανακτήσουν την πρόσβαση σε βασικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών λογαριασμών.
Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ονομαστεί «νέο ξεκίνημα» , θα διαγράψει τα χρέη περίπου 60.000 πολιτών από τις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ως μέρος μιας συμφωνίας με την κυβέρνηση.
Περίπου 2,1 δισ κούνα (£ 20m) επισφαλών απαιτήσεων αναμένεται να διαγραφούν από τους πιστωτές οι οποίοι έχουν υπογράψει αυτή τη συμφωνία. Κανένας δεν θα αποζημιωθεί  για τις απώλειές του.
Τα νοικοκυριά που πληρούν τις προυποθέσεις θα πρέπει να έχουν χρέη κάτω από 35.000 κούνα (£ 3.500), και το μηνιαίο εισόδημά τους δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1.250 κούνα. Κροάτες που κατέχουν ακίνητα ή έχουν οποιεσδήποτε οικονομίες δεν θα επωφεληθούν από τη συμφωνία.
"Εκτιμούμε ότι το μέτρο αυτό θα εφαρμοστεί σε περίπου 60.000 πολίτες", δήλωσε η Milanka Opacic, αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κροατίας. ''Έτσι, θα δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς επιβάρυνση του χρέους.''
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/02/blog-post_12.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters