Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ονόμασαν «Lucifer» το τηλεσκόπιο του Βατικανού;

1 
Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, σε συνεργασία με το Βατικανό και το τάγμα των Ιησουιτών, ανακοίνωσε το 2010 ότι ονόμασε το υψηλής ισχύος τηλεσκοπικό όργανο, που είχε κατασκευαστεί για λογαριασμό τους από μια γερμανική ομάδα, «Εωσφόρος».
Δεν ήταν μόνο ότι αυτό κατασκευάστηκε, παρά τις μεγάλες αντιρρήσεις από το έθνος των Apache, σε ιερό έδαφος, αλλά άφησε και τους πάντες με μηδενική εξήγηση ως προς την ονοματοδοσία «Lucifer»!
Υπήρξαν πολλές  εικασίες, απο τους επικριτές του Βατικανού, γιατί κατ΄αρχάς επετράπη στο Τάγμα των Ιησουιτών να χτίσει ένα τεράστιο αστρικό παρατηρητήριο στο όρος  Graham στην Αριζόνα – σε ιερό ινδιάνικο έδαφος.
Ονομάζοντας το «Εωσφόρο» οι επικριτές ισχυρίζονται ότι το Βατικανό έχει δείξει το αληθινό του πρόσωπο, χρησιμοποιώντας τον Θεό και τον Ιησού ως βιτρίνα για τον πραγματικό κύριό του – τον Lucifer.
Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Popular Science από την Rebecca Boyle το «νέο αστρονομικό όργανο με το σατανικό όνομα  βοηθά τους επιστήμονες να δουν πώς γεννιούνται τα αστέρια.»
Το όργανο είναι εξαιρετικά ευέλικτο, συνδυάζoντας ένα μεγάλο οπτικό πεδίο με υψηλή ανάλυση. Παρέχει τρεις κάμερες για απεικόνιση και φασματοσκοπία σε διαφορετικές αναλύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παρατήρησης.
Οι αστρονόμοι χρησιμοποιούν φασματοσκοπία για να αναλύσουν το εισερχόμενο φως και να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως το πώς τα αστέρια και οι γαλαξίες σχηματίζονται και τι τους συνθέτει.
Το άρθρο ισχυριζόταν ότι το όνομα Lucifer αντιπροσωπεύει τα αρχικά  “Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research.”
Μήπως προσπαθούν να μας πείσουν να καλοδεχτούμε τους ¨εξωγήϊνους φίλους¨που θα μας παρουσιάσουν;
Ας θυμηθούμε την πρόσφατη δήλωση  του Πάπα Φραγκίσκου καθώς δήλωσε έτοιμος να βαφτίσει ακόμα και εξωγήινους αν προσγειωθούν στο Βατικανό αναρωτώμενος «ποιοι είμαστε εμείς για να κλείνουμε τις πόρτες;». «Για Αρειανούς μιλάμε, ε; Πράσινα ανθρωπάκια με μεγάλες μύτες και μεγάλα αυτιά, σαν αυτά στις παιδικές ζωγραφιές».
Παρακολουθείστε ένα ενδιαφέρον βίντεο:
- See more at: http://www.xorisoria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters