Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Άρχισαν τα όργανα: Αλβανός βουλευτής ζητά από τον Τσίπρα να αναγνωρίσει τους “τσάμηδες”

Ακόμα δεν πρόλαβε να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση των άθεων Συριζαίων με την συμμετοχή του πρόεδρου Καμμένου και οι αλβανοί αξιωματούχοι ξεκίνησαν να ζητούν επιτακτικά την αναγνώριση των τσάμηδων, την
καταβολή συντάξεων αλλά και την άμεση επίλυση των ζητημάτων που έχουν θέσει.
Ο σοσιαλιστής βουλευτής Ταουλάντ Μπάλλα, δήλωσε ότι οι σχέσεις Αλβανίας και Ελλάδας είναι παραδοσιακά εξαιρετικές, ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά. Σε συνέντευξή του για το «A1Report», ο Μπάλλα αναφέρθηκε ότι το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης των Τιράνων, είναι το «ζήτημα των Τσάμηδων» και η αναγνώριση των συντάξεων. «Οι σχέσεις Αλβανίας-Ελλάδας είναι παραδοσιακά εξαιρετικές, ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά την Ελλάδα. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων θα είναι σε άριστο επίπεδο, ορισμένα εκκρεμή ζητήματα πρέπει να επιλυθούν».
Παράλληλα για να πιέσει ακόμα περισσότερο τους Συριζαίους υπενθυμίζει ότι στην Ελλάδα βρίσκονται χιλιάδες αλβανοί οι οποίοι στήριξαν το κόμμα του Τσίπρα προφανώς με κάποιες απαιτήσεις οι οποίες θα πρέπει σύντομα να ικανοποιηθούν.
«Στην αλβανική πολιτική ατζέντα είναι το τσάμικο ζήτημα. Επόμενο είναι η αναγνώριση των συντάξεων (των Αλβανών μεταναστών) από την Ελλάδα. Πρέπει να γίνει αυτό το μεγάλο βήμα από την κυβέρνηση Τσίπρα. Από την άλλη, έχει πραγματοποιηθεί μια θετική στάση από τους Αλβανούς μετανάστες», δήλωσε ο Μπάλλα, ομολογώντας ότι οι Αλβανοί "μετανάστες" ψήφισαν και στήριξαν το Σύριζα.



http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_4940.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters