Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δεν υπάρχει δημοκρατία...μήνυμα από τον Αχιλλέα!

Σε κάθε γεγονός που δημιουργείτε ο άνθρωπος πρέπει να μπορεί να εξελίσσετε , να μεταβάλετε ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του και στους στόχους του.Το όνομα μου είναι Αχιλλέας και για πρώτη φορά προσπαθώ να
επικοινωνήσω με εσένα που δεν σε γνωρίζω και δεν με γνωρίζεις. Για να μπορέσω να σε κάνω να με ακούσεις πρέπει να σου δώσω πρώτα να καταλάβεις κάτι. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα παραπάνω από εσένα μέσα από όλη την πληροφορία που θέλω να σου μεταδώσω.Δεν είμαι αρχηγός κανενός και δεν θέλω να γίνω ,δεν είμαι πολιτικός και ούτε προκειται να γίνω και οι πιθανότητες κάποια στιγμή να ανακαλύψεις την μορφή μου είναι απειροελάχιστες. Με απλά λόγια δεν θα με γνωρίσεις ποτέ.Το όνομα μόνο θα μπορείς να αναγνωρίσεις και να συγκρινεις αν όλα όσα θα ακούσεις από μένα ήταν η είναι τα πραγματικά δεδομένα στην ζωή σου και στο μέλλον σου.
Αν αναλωθείς να ψάχνεις τους λόγους μου που κάνω αυτό που κάνω τότε θα χάσεις το δάσος , για να σε βοηθήσω όλα όσα κάνω ,όλα όσα θα προσπαθήσω να σου θυμίσω γίνονται γιατί μόνο αν και εσύ γίνεις αύριο ελεύθερος θα είμαι και εγώ!
Σήμερα που διαβάζεις αυτό το γραμμα η προσωπική σου ελευθεριά είναι απόλυτα δεσμευμένη.Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει ένας άνθρωπος να αναθεωρήσει ότι τον εκπαίδευσαν να πιστεύει.
Είναι πολύ δύσκολο σε ένα "βάτραχο" να καταλάβει ότι το νερό που τον έβαλαν αρχίζει και βράζει.
Αν λοιπόν σήμερα δεν ξεκινήσεις να αντιδράς ,αν δεν βγεις από αυτό το νερό τότε το μέλλον σου δεν θα είναι πια δικό σου.
Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι γύρω μας , ο καθένας με την δική του άποψη ,ο καθένας με τα δικά του πιστεύω ,υπάρχουν άνθρωποι που απλά μπορεί να είναι αντίθετοι με μια άποψη μόνο και μόνο επειδή έτσι έχουν μάθει να εξοικονομούν ενέργεια,η απλά υπάρχουν βολεμένοι -φοβισμένοι άνθρωποι που ακόμα και όταν θα καιγότανε το σπίτι σους θα αρνούνται να το παραδεχτούν.
Σε μια κοινωνία λοιπόν που η μάζα , οι περισσότεροι αριθμοί διοικούν τότε το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι τι έχουν εκπαιδευτεί να πιστεύουν οι περισσότεροι αριθμοί.Και αυτό το λέμε δημοκρατία άσχετα αν είναι η μεγαλύτερη δικτατορία που έχει ύπαρξη.
Αν άρχιζα ερωτήσεις όπως πόσο καιρό έχεις να χαμογελάσεις πραγματικά? πότε είπες τελευταία φορά καλήμερα στον συνάδελφο σου και την εννοούσες? πότε ένοιωσες τελευταία φορά ξεγνοιασιά? πότε εμπιστεύτηκες κάποιον ? Θα πρέπει να έγραφα για πολλά χρόνια.
Οι άπλες αυτές όμως ερωτήσεις έχουν τεράστια σημασία για εσένα και εμένα.Βλέπεις υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μας ωφελούν,που μας ενώνουν παρά που μας χωρίζουν.
Άλλα εμείς πεισμωμένοι,"εκπαιδευμένοι" έχουμε επιλέξει την ζωή της άρνησης , της κόντρας ,του ανταγωνισμού, γιατί?
Από το μεγάλο όλον του σύμπαντος κάποιες μικρές απειροελάχιστες "σκατουλες" σαν και εμάς μπορούν και θωρούν τον κόσμο με προσωπική άποψη!! Αν ο "κόσμος" μας ,το σπίτι μας κινδυνέψει τότε και μόνο τότε σηκωνόμαστε και φωνάζουμε βοήθεια η πολεμάμε πίσω! Είναι λογικό αυτό?
Υπάρχει ποτέ περίπτωση να γκρεμιστούν τα πάντα γυρω μας ..και τα προσωπικά μας να παραμείνουν ανέπαφα?
Είμαστε μια κοινωνία που μας εκπαίδευσε να κοιτάμε τον εαυτούλη μας. Από φόβο,από εγωισμό,από ασυνειδησία κάθε μέρα εκτελούμε έργο αυτών που επέλεξαν να κάνουν αυτό το κόσμο τσιφλίκι τους.
Άλλα πάντα μα πάντα σε αυτή τη σκακιέρα τα πιόνια θα είμαστε εμείς!
Δεν είναι απλό το έργο να μπορέσεις να αλλάξεις συνήθειες τα πιστευω στους συνανθρώπους σου. Άλλα πρέπει όλοι να το δοκιμάσουμε γιατί μόνο έτσι ενωμένοι και όλοι μαζί μπορούμε να τα βάλουμε με τις κρεατομηχανές που λέγονται κράτη!! Ναι και γνωρίζω οτι πια μπαίνω σε απαγορευμένα πεδία και καμπανάκια βαράνε στο μυαλό σου , είναι ασφαλιστικές δικλίδες που έχουν δημιουργήσει για να αμυνθούν από την κατανόηση σου.
Είναι ίσως το ίδιο σοκ που παθαίνει ένα παιδί όταν κακοποιείτε από τον γονιό του. Ναι άγνωστε φίλε το κράτος είναι ο εχθρός σου, μην το πάρεις εθνικιστικά σκέψου ότι κάποιοι μπορούν και ελέγχουν το κράτος η την έννοια κράτος και το στρέφουν ενάντιων σου. Μην μου ζητήσεις να σου πω πως γίνετε αυτό γιατί είναι τόσο ολοφάνερο μπροστά σου φτάνει να γυρίσεις να το κοιτάξεις.
Ο γονιός - κράτος δεν είναι με το μέρος σου δεν αγαπάει το παιδί του γιατί οι συνήθειες του , τα πάθη του και η ανάγκη του να παραμείνει ο αρχηγός της φαμίλιας τον μετέτρεψαν σε δυνάστη σε δικτάτορα. .Δεν υπάρχει δημοκρατία άγνωστε φίλε μου όσο και αν σε ζορίσει να το κατανόησης .Δεν μπορεί να υπάρχει πουθενά δημοκρατία, όταν πρέπει για να εκλεγείς να έχεις συγκεκριμένα ποσά για να εξαγοράσεις την εκλογική σου καμπάνια η να έχεις χορηγό.Που για να εκλεγείς πρέπει να σε αγαπούν τα μμε. Γιατί ποιανού είναι τα μμε? Ποιος τους έβαλε εκεί? δεν συνεχίζω μπορείς όμως να μάθεις αν θες .
Αυτό το γραμμα δεν είναι δυνατόν να μπορεί να δώσει λύσεις , στην πραγματικότητα τις λύσεις μπορούμε να τις δώσουμε μόνο όλοι μαζί. Μονό αν όλα τα πιόνια στην σκακιέρα συνεννοηθούν να κάνουν τις επόμενες κινήσεις μόνα τους θα μπορέσουμε να αλλάξουμε πραγματικά το αύριο για εμάς.
Είναι το πρώτο που προσπαθώ να σας πω. Βρίσκεστε σε ένα κόσμο που σας έδειξε μόνο την σκηνική του παρουσία και όχι την πραγματική. Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο του έργου που έρχεται η λεγόμενη κορύφωση του καλλιτέχνη. Είναι και για εμάς και για αυτούς μια σπάνια ευκαιρία αλλαγής των αποτελεσμάτων, αλλά δύστυχως με τεράστια απώλεια από το παραμύθι, με τεράστια απώλεια από την ποιότητα, με σπατάλη πλέον ζωής . Και ακούστε με πολύ πολύ προσεκτικά, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όποια πλευρά και αν νικήσει. Το θέμα είναι ότι η δική τους διαδικασία ήταν και είναι "εγκληματική" .
Επειδή λοιπόν έχουν κατορθώσει ακόμα και στους λεκτικούς "όρους" να δημιουργήσουν διχόνοια θα προσπαθήσω να σας το πω με άλλα πιο ήπια λογία. Είμαι φανατικός αντί της νέας τάξης πραγμάτων γιατί η διαδικασία που προσπαθούν να την πετύχουν ήταν - είναι εγκληματική - δολοφονική . Άλλα είμαι υπέρμαχος μιας κοινωνίας ίσης, ειρηνικής και συμπαντικής, μιας κοινωνίας φτιαγμένης από ανθρώπους με αγάπη και με ανώτατο αγαθό την προστασία της ζωής και την εξέλιξή της.
Για αυτό και ψάχνω ανάμεσα σας τους ανθρώπους που για τις βασικές άξιες όπως είναι η ζωή, η ευτυχία , η ισότητα, η ελευθεριά θα μπορέσουν να σπάσουν τα αρχετυπικα πιστευω τους και να προσπαθήσουν χωρίς ψεύτικες εγγυήσεις για το αποτέλεσμα αλλά με περηφάνια για την διαδικασία να αλλάξουν τον κόσμο!
Κάποτε είχα διαβάσει ότι αυτός που για χάρη της ασφάλειας στερεί την ελευθεριά είναι ανάξιος να έχει τίποτα από τα δυο!
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας . Αν θέλετε να μάθετε για το σχέδιο Αχιλλέας μπορείτε να στείλετε αίτηση στο sxedioachilleas@gmail.com
Με εκτίμηση
Αχιλλέας

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_964.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters