Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ»

 
Ένα ντοκιμαντέρ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποκαλύπτει τον ρόλο των Γερμανών και των Ελλήνων εργολάβων οι οποίοι λειτουργούν ως μεσάζοντες για να περάσει η διαχείριση των απορριμμάτων στα χέρια του Βερολίνου.
Η υπόθεση με τα σκουπίδια «βρωμάει» από μακριά.
Στο Newsbomb.gr έχουμε ασχοληθεί πολλάκις με το θέμα και έχουμε αποκαλύψει το τρομερό ενδιαφέρον των Γερμανών για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Έχουμε αποκαλύψει ξεκάθαρα το ρόλο του «ειδικού απεσταλμένου» της Μέρκελ, του Γιοακίμ Φούχτελ ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ενδεικτικό των προθέσεών του είναι το ερωτηματολόγιο που απέστειλε στους Δήμους και στις Περιφέρειες όλης της Ελλάδας για να μάθει με λεπτομέρειες πόσοι υπάλληλοι απασχολούνται αλλά και ποια έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στην ελληνική επικράτεια, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.
Όμως και η ίδια η καγκελάριος κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της στην Ελλάδα αναφέρθηκε επιμόνως στο θέμα των σκουπιδιών και στη συνεργασία όπως είπε με την Ελλάδα.
Στην τελευταία της επίσκεψη κι ενώ ο Σαμαράς της έθεσε ανοικτά το θέμα του χρέους και της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, η κυρία Μέρκελ δεν απάντησε σε τίποτα από αυτά. Αναφέρθηκε όμως σε δημόσιες δηλώσεις της σε δύο θέματα: Στα σκουπίδια και στον τομέα της Υγείας όπου θέλει να προωθήσει τις γερμανικές εταιρείες που πουλάνε υλικοτεχνική υποδομή και μηχανήματα για νοσοκομεία.
Στο ρεπορτάζ με τίτλο «Οι μεγάλες μπίζνες της Άνγκελα στην Ελλάδα» είχαμε περιγράψει επακριβώς τι ζήτησε από τον Σαμαρά η γερμανίδα καγκελάριος, αλλά και την περίεργη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι το θέμα αποτέλεσε και σημείο αιχμής μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα σστην Περιφέρεια Αττικής όπου εξελέγει η Ρένα Δούρου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί στο πρόγραμμά του ότι για όλα αυτά τα θέματα θα τηρηθεί απόλυτη διαφάνεια και θα προταχθεί πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον!
Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται αναλυτικά στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η ΠΟΕ – ΟΤΑ και το οποίο αξίζει να δείτε προκειμένου να αντιληφθείτε το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του ελληνικού λαού.
Δείτε το βίντεο με το ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ – ΟΤΑ:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters