Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ταυτοποίησαν τον δράστη της ομηρείας στο Σίδνεϊ: Φανατικό ιμάμης με καταγωγή από το Ιράν-

 

http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/12/blog-post_702.html?zx=4347e02373984e78


Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ομηρίας σε καφέ του Σίδνεϊ και όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα πρόκειται για τον 49χρονο Ιρανό Μαν Μαρόν Μονίς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 49χρονος που κρατά πολλούς ομήρους στο καφέ Lindt, είναι σκληροπυρηνικός μουσουλμάνους κληρικός και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές δυνάμεις.
Κίνησε την προσοχή των τοπικών αρχών όταν προ μηνών απέστειλε επιστολές με δηλητήριο στις οικογένειες νεκρών Αυστραλών στρατιωτών, ενώ πριν ένα χρόνο κατηγορήθηκε για συνέργεια στη δολοφονία της πρώην συζύγου του και μητέρα των δύο παιδιών του, Νολίν Χάισον Παλ, η οποία βρέθηκε νεκρή από επίθεση με μαχαίρι. Για το θάνατό της ωστόσο κρίθηκε ένοχη η πρώην σύντροφος του κληρικού, Αμιρά Ντρούντις.
Καταδικάστηκε σε 300 ώρες κοινωνικής εργασίας για την αποστολή «προσβλητικών επιστολών» με την βοήθεια της τότε συντρόφου του.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης, οι επιστολές εστάλησαν στις οικογένειες του Λουκ Γουόρσλει και του Τζέισον Μαρκς, που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν το 2007 και το 2008 αντίστοιχα, ενώ έστειλε και μία ακόμα στην οικογένεια του Κρεγκ Σέντζερ που σκοτώθηκε στη βομβιστική επίθεση του ξενοδοχείου Μάριοτ στην Τζακάρτα το 2007.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιστολές αυτές ήταν η δική του εκδοχή «ενός καλαθιού με λουλούδια» και μίας «κάρτας συλλυπητηρίων».
Έγινε ευρύτερα γνωστός όταν ξεκίνησε καμπάνια μίσους για την παρουσία Αυστραλών στρατιωτικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.
Το 2002 ο Μαν Μαρόν Μονίς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση μίας γυναίκας στο Σίδνεϊ, την οποία προσέγγισε υποστηρίζοντας ότι είναι «πνευματικός θεραπευτής», ιδιότητα την οποία διαφήμιζε και με ρεκλάμα σε τοπική εφημερίδα.
Μάλιστα, ισχυριζόταν πως είναι ειδικός σε αστρολογία, αριθμολογία, διαλογισμό και μαύρη μαγεία.
Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης ακόμα 40 θύματά του επικοινώνησαν με τις αστυνομικές αρχές.
Παρ’όλα αυτά, με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο ο ίδιος δήλωνε πως οι κατηγορίες αποτελούν συνωμοσία εναντίον του.
«Καθώς η αυστραλιανή κυβέρνηση δεν αντέχει τις δραστηριότητες του Σείχη Χαρόν, προσπαθεί να καταστρέψει την εικόνα του με αυτές τις ψευδείς κατηγορίες και να του ασκήσει πίεση ώστε να σταματήσει την δράση του και να παραμείνει σιωπηλός. Αλλά ο Θεός θέλει τον Μαν Χαρόν Μονίς να μη σταματήσει την πολιτική του δράση κατά της καταπίεσης», είχε γράψει στην ιστοσελίδα του sheikhharon.com.
Στο μεταξύ, η σελίδα του στο Facebook καταργήθηκε λίγες ώρες μετά την ομηρία, ωστόσο μέχρι τότε συγκέντρωνε πάνω από 14.000 likes.
Το πραγματικό του όνομα είναι Μαντέγκι Μπουρτζέρντι και εγκατέλειψε το Ιράν για την Αυστραλία το 1996, όπου άλλαξε το όνομά του σε Μαν Μαρόν Μονίς
 και αυτοχαρακτηρίστηκε Σείχης Χαρόν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters