Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε διαμαρτυρία ενάντια στην αστυνομία

 
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ουάσιγκτον και του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, για να επιστήσουν την προσοχή, στην αμερικανική κυβέρνηση, στην πρόσφατη υπόθεση του θανάτου των άοπλων Αφρο-Αμερικανών από τα χέρια της αστυνομίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, περισσότεροι από 20 χιλιάδες άνθρωποι ήρθαν στην συγκέντρωση στην πρωτεύουσα και περίπου 50 χιλιάδες στην Νέα Υόρκη, αναφέρει και η ρωσική ιστοσελίδα lenta.ru.
Οι συμμετέχοντες της διαμαρτυρίας στην Ουάσιγκτον βάδισαν προς το Κογκρέσο, μαζί με τα μέλη των οικογενειών των νεκρών, Eric Garner (Eric Garner) και Michael Brown (Michael Brown). Στην Νέα Υόρκη, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Washington Square Park, δημιουργώντας μια τεράστια πομπή που πλημύρισε την 5η λεωφόρο στην νοτιο-δυτική πλευρά του Μανχάταν.
Η διαδήλωση στην Ουάσιγκτον ξεκίνησε από οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ στην Νέα Υόρκη μέσα από το Facebook, στο οποίο συνεννοηθήκαν περισσότερα από 40 χιλιάδες άτομα.
Αυτές οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν αρχικά από το Φέργκιουσον μετά το θάνατο του 18χρονου Michael Brown, από τα χέρια του λευκού αστυνομικού Darren Wilson. Ένα νέο κύμα διαμαρτυριών σάρωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην ασκήσει δίωξη στον Darren Wilson, καθώς και στους συναδέλφους του, Daniel Pantaleo, Eric Garner .
Η βία στην Αμερική σύμφωνα με άρθρα μας στο Pentapostagma.gr, έχει διαστάσεις κοινωνικό-οικονομικού χαρακτήρα , από το 2008. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με αφορμή τον άδικο θάνατο κάποιου δυστυχή φτωχού αμερικανού πολίτη, να υλοποιηθεί διαμαρτυρία από εκατομμύρια κόσμο , ενάντια στην φτώχια, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Τέτοιου τύπου διαμαρτυρίες με διάφορες αφορμές αναμένονται και στην Ευρώπη, που διάγει την πιο επικίνδυνη οικονομική κρίση από τον 8 αιώνα .
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters