Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

“Χριστοπαναγίες” μέσα στα γραφεία της Βουλής από τον βλάσφημο αποστάτη-Τα’ σπασε όλα! Φεύγει σκυθρωπός για να πάρει ισχυρή δόση αντικαταθλιπτικών

samaras_5_0
Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στα Γραφεία της Βουλής από τον τερατογενή και  πολιτικά λεπρό αρχηγό της ΠΟΛΑΝ των μαύρων χρόνων του 1993 για τη Δημοκρατία και τον τόπο. Αμέσως μόλις περατώθηκε το αποτέλεσμα της ψυχρολουσίας, ο υπό προθεσμία πρωθυπουργός της Ελλάδος, έσπασε-κατά πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνει κανένας και ποιος τολμάει τέτοια ώρα-ότι βρήκε μπροστά του στο πέρασμά του ενώ λέγεται ότι ξέσπασε στις γνωστές και παντελώς καταδικαστέες από όλους “χριστοπαναγίες” που συνηθίζει να εξαπολύει κάθε φορά στους στενούς του συνεργάτες.
Την ίδια ώρα πήρε τηλέφωνο τον προσωπικό του ψυχίατρο(είναι γνωστός σε όλους)για να τον συμβουλευτεί για μια ανείπωτη κρίση πανικού η οποία τον κατακυρίευσε με το που βγήκε από τα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Το τέλος του Εφιάλτη θα είναι ανάλογο των όσων έχουν τραβήξει εδώ και 2 χρόνια 2.000.000 συμπολίτες μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας αλλά και άλλα 2.000.οοο Έλληνες που είναι άνεργοι.
Του ευχόμαστε τα χειρότερα αν και κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/12/blog-post_294.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters