Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΙΟΥΔΕΣ” ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ- 135 ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ- 160 ΘΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΗΜΙΤΡΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ “ΚΗΔΕΙΑ” ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ- ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ

Μόλις 160 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του Στ. Δήμα – 135 καταψήφισαν την πρόταση δηλώνοντας «παρών» ενώ 5 βουλευτές απουσίαζαν – Σε ελιγμούς προχώρησε ο Αντ. Σαμαράς λίγες ώρες πριν, δηλώνοντας το μεσημέρι πως «το “ναι” στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση»

Στις 160, δηλαδή πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές προσδοκίες της κυβερνητικής πλειοψηφίας, διαμορφώθηκαν οι ψήφοι υπέρ του Σταύρου Δήμα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στους 135 οι βουλευτές που ψήφισαν «παρών». Πέντε οι απόντες. Μόλις 5 ανεξάρτητοι τάχθηκαν υπέρ της εκλογής Πρ.τ.Δ.: Λυκούδης, Ψαριανός, Μάρκου, Αηδόνης και Νταβρής.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα επικρατεί αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ του βουλιμικού και του ημίτρελου.
Μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε Καραμανλικούς βουλευτές της Ν.Δ.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΕΤΥΧΕ
Κλίμα πανικού έχει καταλάβει από χθες τη νύχτα Μαξίμου και Χαριλάου Τρικούπη αφού αντιλαμβάνονται ότι η επιχείρηση αποστασίας και προδοσίας αλλά και συναλλαγής με λεφτά, υποσχέσεις και αξιώματα, έπεσε στο κενό και στην εκλογή για τη μαριονέττα, τον Σταύρο Δήμα, υπάρχει ενδεχόμενο να πέσει το καράβι της διαφθοράς στα βράχια. Έτσι άρχισαν τις διαρροές και τις γνωστές καθεστωτικές αλητείες. Μετά την όξυνση τώρα επιχειρείται η δεύτερη απόπειρα συναλλαγής: Η δήθεν συνθηκολόγηση με διάφορα τερτίπια στα οποία μανούλα είναι ο Τούρκογλου και το επιτελείο των Βρυξελλών που κυβερνά τη χώρα.

Συγκεκριμένα:
Το καθεστωτικό “Βήμα”, έβαλε ήδη την ουρά στα σκέλια.
“Εν μέσω έντονων παρασκηνιακών επαφών, ζυμώσεων, διαβουλεύσεων και πρωτοφανούς κλίματος πόλωσης για προεδρική εκλογή, οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος θα μετρήσουν τα «ναι» για να διαπιστώσουν έναν δημιουργείται ή όχι δυναμική για τον υποψήφιο Πρόεδρο Σταύρο Δήμα. Λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού η οποία αναφέρει: «Απόψε διεξάγεται η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ψηφοφορία κατά την οποία, η θετική ψήφος των Βουλευτών, βεβαίως δεν εκλαμβάνεται ως ψήφος υπέρ της Κυβέρνησης. Αλλά ως απόφαση υπεράσπισης του Συντάγματος και σεβασμού του ίδιου του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως και ως αποφυγή μιας πολιτικής περιπέτειας που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», γράφουν στην Μιχαλακοπούλου με ριγμένα τα αυτιά και πεσμένες “μηχανές”.

ΨΕΥΤΟΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ

Από άλλα καθεστωτικά site μπουκωμένα στην κρατική διαφήμιση προβάλλονται απόψεις δήθεν συναίνεσης.
Γράφουν αυτές τις ώρες με έκδηλο πανικό ότι ο βουλιμικός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα εμφανιστεί ανοικτός ακόμη και σε ορισμό ημερομηνίας εκλογών εντός του 2015, αρκεί να μην τεθεί εν αμφιβόλω η πορεία της χώρας και με την ίδια κυβέρνηση, ενώ δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής πρωθυπουργού.
Η βουλιμική παρουσία τάχα θα δεχόταν εκλογές σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, όχι όμως πριν από τον Ιούνιο του 2015. Καθώς πρέπει να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με την τρόικα, όπως επίσης και εκείνη για τη διευθέτηση του χρέους.
Μάλιστα γίνεται λόγος ακόμα και για ανοικτό ενδεχόμενο αλλαγής υποψηφίου, λέγοντας πως «θα τα βρούμε στο όνομα αν είναι να σωθεί η χώρα». Ωστόσο, μιλούν για «προφάσεις και προσχηματικές τακτικές» αναφερόμενοι σε όσους υποστηρίζουν πως με αλλαγή προσώπου θα υπερψήφιζαν για εκλογή Προέδρου.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΣΙΕΝΤΖΕΣ

Τα ίδια καθεστωτικά μέσα επικαλούνται πληροφορίες κατά τις οποίες οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησαν να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια συναίνεσης και να αποδεχθούν κάποιες προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να μη χαθούν οι ημερομηνίες για την πιστοληπτική γραμμή στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Τι μεθοδεύουν
Να γίνει πρόταση από κάποιο πολιτικό στέλεχος της αντιπολίτευσης, εντός των επόμενων ημερών, για ορισμό ημερομηνίας εκλογών. Ενα τέτοιο στέλεχος θα μπορούσε να είναι ο Σπύρος Λυκούδης, ή οι «7» της ΔΗΜΑΡ που είχαν ήδη συντάξει επιστολή σε αυτή την κατεύθυνση.
Η πρόταση να περιλαμβάνει ημερομηνία εκλογών εντός του 2015.
Η πρόταση να μην αφορά αλλαγή πρωθυπουργού και αντιπροέδρου.
Οι πρόωρες εκλογές να μη γίνουν πριν από τον Ιούνιο του 2015.
Να διασφαλιστεί η συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα, η συζήτηση για το χρέος και η δημιουργία ενισχυμένης πιστοληπτικής γραμμής στήριξης για μετά το Μνημόνιο.
Να διασφαλιστεί ότι η πρόταση γίνεται αποδεκτή από τη ΔΗΜΑΡ, τους ΑΝΕΛ ή ανεξάρτητους βουλευτές.
Να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας τώρα.

 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/12/135-160.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters