Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ | Εκτέλεσαν ένα - ένα 126 παιδιά !!


ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθούν ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες...

Την απόλυτη φρίκη έζησαν για έξι ώρες μαθητές και δάσκαλοι σε ένα σχολείο στην Πεσαβάρ του Πακιστάν, καθώς το πρωί εισέβαλαν στο σχολείο Κομάντος Ταλιμπάν οι οποίοι φορώντας στρατιωτικές στολές, πήραν ομήρους 500 παιδιά και δασκάλους, εκτελώντας τουλάχιστον 126 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον 84 είναι παιδιά. Την ίδια στιγμή πάνω από 120 άτομα έχουν τραυματιστεί.

Ταλιμπάν εισέβαλαν σε σχολείο του Πακιστάν και άρχισαν να εκτελούν καθηγητές και μαθητές.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, μάλιστα, οι ένοπλοι εισέβαλαν στο στρατιωτικό σχολείο την ώρα που οι σπουδαστές έδιναν εξετάσεις, ενώ χρησιμοποίησαν πολλά παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες, κατά την έφοδο των πακιστανικών αρχών.
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ένα σκηνικό τρόμου όπου οι Ταλιμπάν εκτελούσαν τα παιδιά, ένα-έναμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αρχίζοντας με τους μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές.

Τις πληροφορίες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις πολλών γιατρών οι οποίοι ανέφεραν ότι τα περισσότερα παιδιά δέχτηκαν σφαίρα στο κεφάλι. Την ίδια ώρα, τα νοσοκομεία όπου έχουν διακομιστεί οι τραυματίες, επισημαίνουν ότι υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη για αίμα.


Ακόμη, σύμφωνα με μία ακόμα ανατριχιαστική λεπτομέρεια που είδε το «φως» της δημοσιότητας, οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό έναν από τους καθηγητές των παιδιών και τον πυρπόλησαν, αναγκάζοντας τα παιδιά να παρακολουθήσουν το αποτρόπαιο θέαμα!

«Έκαψαν έναν καθηγητή μπροστά στους μαθητές μέσα στην τάξη. Κυριολεκτικά του έθεσαν φωτιά με βενζίνη και έβαλαν τα παιδιά να κοιτάζουν», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Αξιωματούχος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας ανακοίνωσε πως τουλάχιστον έξι ένοπλοι έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

«Βρισκόμασταν έξω από το σχολείο, όταν ξαφνικά άρχισε η ρίψη πυρών, με χάος να επικρατεί παντού, ενώ ακούγονταν οι κραυγές των παιδιών και δασκάλων» δήλωσε ο Τζαμσέντ Χαν, οδηγός σχολικού λεωφορείου. Το νοσοκομείο «Lady Reading» στην Πεσαβάρ ανακοίνωσε ότι στις εγκαταστάσεις του έχουν μεταφερθεί οι σοροί πέντε σπουδαστών και ότι δίνει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ανάμεσά τους δύο άνδρες εκπαιδευτικοί.

«Πολλοί τραυματίες είναι στο χειρουργείο, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, υποβάλλονται σε θεραπεία» ανέφερε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ετζάζ Χαν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters