Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ

Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την παραπομπή για έσχατη προδοσία, όσων βουλευτών ψήφισαν το μνημόνιο ήδη από το 2011. Όλοι οι αντιμνημονιακοί τι κάνουν ; γυρνάνε γύρο γύρο μοιρασμένοι σε στέκια και διάφορες προτάσεις με ωραία λόγια ;

Ν : σχετικά με το εν λόγω άρθρο, το βίντεο της ανακοίνωσης κλπ. θα μεταφέρω ένα σχόλιο το οποίο το βρίσκω ορθότατο. Έχει υπάρξει παραπλάνηση στην κοινή γνώμη ή σε όσους ενδιαφέρονται τέλος πάντων, πως θέματα Εσχάτης Προδοσίας λύνονται απ' ευθείας από την δικαιοσύνη, όταν μάλιστα οι μηνύσεις προσκομιστούν στοιχειοθετημένες σωστά και επίσης ως ποινικό αδίκημα είναι το μοναδικό που δεν χρειάζεται "άδεια" από την βουλή. Αλλά και το ότι βρίσκεται ήδη στην βουλή και έχει ανακοινωθεί είναι αρκετό απο πλευράς μας να το ανακινήσουμε και να αναδείξουμε. Διότι πολλές κινήσεις υπάρχουν, κινούμενοι και φερόμενοι ως αντιμνημονιακοί, συγκεντρώσεις, πρωτοβουλίες κλπ, αλλά την καρδιά του θέματος δεν την πιάνει κανένας. Όλοι κινούνται επι του ασφαλούς γύρο γύρο για χάσιμο χρόνου. Έτσι για να μην διαβάζουμε μόνον , ο ένας έκανε εκείνο ή σκέπτονται να κάνουν το άλλο και χανόμαστε στην μετάφραση παγιδευμένοι. Το μυαλουδάκι μας οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε χρήσιμα, παρά να αναλωνόμαστε σε πράγματα που μας αποπροσανατολίζουν ή στο τι κάνουν εκείνοι και που καλά κάνουν αφού αυτά θέλουν να κάνουν. Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας από εμάς και όχι εκείνοι. Τα έχουμε πει αυτά από την αρχή του παρόντος χώρου.
Είναι απίστευτο και όμως ο Άρειος Πάγος, το έκανε... Έκρινε ως παραδεκτή την μηνυση- γιά "Εσχάτη Προδοσία", όσων Βουλευτών ψήφισαν το Μνημόνιο- τού ιατρού κ. Αντωνίου. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και Υπουργοί. Δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί "ευθύνης Υπουργών" ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει Υπουργοί.

Περιλαμβάνονται όλοι τού Πασοκ-ΛΑΟΣ και Ντόρας. Η ανακοίνωση στην Βουλή έγινε πρίν από ένα περίπου μήνα (24/9), τελείως παραπλανητικά και μέσα σε 28 δευτερόλεπτα, γιά να μην πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα. Ο Αξιότιμος Αντ/δρος της Βουλής κ. Βάης Αποστολάτος, εντελώς (Αλα-νταν Παπα-νταν) ανακοίνωσε την πρόταση του Αρείου Πάγου στην Βουλή σε στιγμή πού παρευρίσκοντο ελάχιστοι και φρόντισε μάλιστα να ξεφορτωθεί και τούς εναπομείναντες.
Προφανώς γιατί το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τον ίδιο και το κόμμα του, τό ΛΑΟΣ... Παραμένει άγνωστον, άν Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν αυτή την εξέλιξη μιά και ο κ. Βάης, έτσι όπως την εκφώνησε δεν κατάλαβε κανένας τίποτα...!!!
Ανεξαρτήτως πάντως αποτελέσματος πού θα έχει η πορεία της υπόθεσης στην Βουλή, δεδομένου ότι Πασοκ-ΛΑΟΣ-Ντόρα θα την καταψηφίσουν, η κατηγορία παραμένει εσαεί, αφού δεν θα εκδικασθεί η αίτηση του Αρείου Πάγου, μιά και η Βουλή δεν θα άρει την ασυλία όσων ψήφισαν Μνημόνιο. Πάντως ούτως ή άλλως ανοίγει ο δρόμος γιά την "Εξεταστική του Μνημονίου" πού έχει προαναγγείλει ο Σαμαράς....

http://irakliotikosteki.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb 
 http://human-philosophie.blogspot.gr/2013/05/2011.html
 
Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο της ανακοίνωσης ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής στην συνεδρίαση 24/11/2011 για την διαβίβαση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της δικογραφίας της μήνυσης κατά των Βουλευτών που εψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και της αίτησης δίωξης τριών από τότε παραιτηθέντων Βουλευτών με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας.

Η δικογραφία αναφέρεται ότι αφορά τους Υπουργούς καθώς υπάγεται στον Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών αφού οι απλοί Βουλευτές "συμπαρασύρονται" από τους Υπουργούς που ασκούσαν τα Υπουργικά τους καθήκοντα κατά τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος για το οποίο κατηγορούνται. Για τον λόγο αυτό και αναφέρεται τυπικά ότι η δικογραφία αφορά Υπουργούς και όχι το σύνολο των Βουλευτών που εψήφισαν υπέρ του Μνημονίου το 2010 αλλά και των τριών, από τότε, παραιτηθέντων.

Η μήνυση κατά των βουλευτών που εψήφισαν το Μνημόνιο το 2010 υπεβλήθη από τον κ. Δημήτρη Αντωνίου. Τον Οκτώβριο 2011 κατετέθη και αίτηση διώξης τριών παραιτηθέντων βουλευτών από κοινού από τους κ.κ. Δημήτρη Αντωνίου και Παντελή Γιαμαρέλλο. Και οι δύο υποθέσεις έχουν γίνει δεκτές από τον Αρειο Πάγο ο οποίος και τις διεβίβασε μαζί προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τελικά στην Βουλή από όπου και το στιγμιότυπο της ανακοίνωσής της στην Ολομέλεια.

Ανέβηκε στις 19 Δεκ 2011
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters